Άνοιξη γύρω μας, Άνοιξη και στο σώμα μας με τα 100% Φυσικά Καλλυντικά Stella’s Recip-Y

 

 

Άνοιξη, η ώρα της αλήθειας για το σώμα μας. Είναι η εποχή που επιβάλλεται μία καθολική προετοιμασία υποδοχής και αντιμετώπισης των καινούργιων και συχνά δύσκολων συνθηκών όπως ο καύσωνας, η συνεχής εφίδρωση και η αφυδάτωση, η έκθεση στον ήλιο και το μαύρισμα, αλλά και το θαλασσινό νερό ή το χλώριο.

 

Πάνω απ΄όλα θέλουμε να αποκαλύψουμε ένα όμορφο, υγιές δέρμα χωρίς κυτταρίτιδα, ραγάδες, χαλάρωση. Τα προϊόντα σώματος της σειρά Hair & Body Bliss by Stella’s Recipy είναι εδώ για να σας δώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα με τον πιο φυσικό τρόπο.

 

 

 

 

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΤΩΡΑ ΜΕ BABY SKIN BODY SCRUB & BUTTER

Η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και η αποβολή του θαμπού δέρματος είναι απαραίτητη διαδικασία για δέρμα ενυδατωμένο, λαμπερό, ελαστικό και απαλό, αλλά και για να δράσουν σε βάθος τα προϊόντα ενυδάτωσης, κυτταρίτιδας και σύσφιξης.

Ακολουθώντας την τελευταία τάση της κοσμετολογίας για απολέπιση που δεν τραυματίζει το δέρμα, στα Stella’s Recipy δημιουργήσαμε τα Baby Skin. Δυο scrub νέας γενιάς, δύο φυσικά spa προϊόντα ένα για το πρόσωπο και ένα για το σώμα, με ενισχυμένες δράσεις 3 σε 1. Φτιαγμένα με απαλούς, στρογγυλεμένους, φυσικούς σπόρους για ήπια απολέπιση, χωρίς να προκαλούν εκδορές.  Η κρεμώδης υφή τους λειτουργεί ενυδατικά και αντιγηραντικά, μεταφέροντας με τη διαδικασία της απολέπισης όλα τα ωφέλιμα, φυσικά συστατικά στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας.  Τα Baby Skin αφήνουν το δέρμα απαλό, ενυδατωμένο και προστατευμένο με αντιγηραντικούς παράγοντες, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον η χρήση κρέμας.

 

 

Το spa της φύσης, με όλη την αγνότητα και την εγγυημένη δράση των πολύτιμων συστατικών της!

3 ταυτόχρονες δράσεις σε 1 προϊόν με το Baby Skin Body Scrub & Butter:

 

  • ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ
  • ΑΝΤΙΚΥΤΤΑΡΙΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
  • ΣΥΣΦΙΞΗ – ΡΑΓΑΔΕΣ – ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

 

Καταπολεμά την κυτταρίτιδα, τις ραγάδες, τα σημάδια του χρόνου. Προσφέρει ευεξία, αντιγήρανση, σύσφιξη, βαθιά ενυδάτωση. Περιέχει κόκκους καφέ και ελιάς που με τη διαδικασία της απολέπισης και παράλληλα με την αποβολή των νεκρών κυττάρων, βοηθούν να εισχωρήσουν βαθιά τα πολύτιμα και ενεργά συστατικά, τα βούτυρα, οι βιταμίνες, τα φυσικά και αιθέρια έλαια.  Εμπλουτισμένο με αλόη για φρεσκάδα, καταπράυνση και βαθιά ενυδάτωση και πλέον και με βιολογική πρόπολη.  Ξεπλένεται και δεν χρειάζεστε στη συνέχεια κάποιο body lotion, γιατί το δέρμα μένει απαλό κι ενυδατωμένο, σφριγηλό νεανικό και λαμπερό σαν μωρού!

 

ΤΑ BODY BUTTERS ΠΟΛΥΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΩΝ STELLA’S RECIPY

 

Τρία συναρπαστικά αρώματα Ginger Wonderland, Flowers Everywhere και το best seller Candy Rose που έχουν συνεπάρει τους αρωματόφιλους.

Δεν είναι απλά και μόνο τρία ενυδατικά Body Βutters αλλά η απόλυτη, ολοκληρωμένη φροντίδα σώματος με ένα και μόνο προϊόν.

Ένα πλεονέκτημα στην καθημερινότητα των γυναικών που διαθέτουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο και χρειάζονται πολλά και διαφορετικά προϊόντα για να καλύψουν ταυτόχρονες ανάγκες.

Συνδυασμός από κορυφαία φυτικά βούτυρα, θρεπτικά και πολύτιμα αιθέρια έλαια, ενεργά συστατικά και βιταμίνες. Εμπλουτισμένα πλέον και με βιολογική πρόπολη.

Με τα Βody Butters των Stella’s Recipy έχετε ισχυρή αντικυτταριδική δράση, σύσφιξη, βαθιά ενυδάτωση, αντιγήρανση, ψυχική και σωματική τόνωση και ευεξία, προστασία στην ξηροδερμία και τις μεταβολές της θερμοκρασίας.  Ένα αδιόρατο φιλμ προστασίας μένει στο σώμα όλη μέρα.

 

Εξαιρετικά συμπυκνωμένα, ώστε να χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα στη χρήση και να διαρκούν πολύ περισσότερο από άλλα συμβατικά προϊόντα. Χωρίς γλυκερίνες, χημικά και πρόσθετα και την χαρακτηριστική λιπαρότητα της χημικής, συνθετικής υφής. Δεν βαραίνει το δέρμα, δεν φράζει τους πόρους.

 

Θα δείτε το δέρμα σας να ρουφά τα συστατικά, να μεταμορφώνεται, ν’ αναγεννιέται, να λάμπει και να μοσχοβολά.

 

 

 

 

ΤΟ ALL-IN-ONE PERFECT BODY’S SYSTEM

Το πιο ισχυρό όπλο για σας που έχετε αυξημένες ανάγκες για κυτταρίτιδα, χαλάρωση, ραγάδες, αντιγήρανση, σημάδια του χρόνου, δυσχρωμίες, πανάδες, ξηρότητα, καθώς και με αγχολυτική δράση.  Πετυχαίνει λιποδιάλυση, αποτοξίνωση και ανάπλαση του δέρματος.

Ένας δυναμικός συνδυασμός από κορυφαία βιολογικά, φυτικά βούτυρα, αιθέρια έλαια και ενεργά συστατικά, όπως βούτυρο του καφέ, έλαια κισσού, εσπεριδοειδών, τζίντζερ, κέδρου, σανδαλόξυλου, βιταμίνες κι ενεργά συστατικά. Εμπλουτισμένα πλέον και με βιολογική πρόπολη.

Η φροντίδα ξεκινάει  πρώτα με το ALL-IN-ONE Body Scrub.  Στο τέλος του βραδινού ντους κάνετε ένα καλό μασάζ για να ανοίξουν οι πόροι και να απορροφηθούν τα συστατικά.  Ακολουθεί η χρήση του ALL-IN-ONE Body Butter.  Λιώνει με τη θερμοκρασία του σώματος κι έτσι απλώνεται επιμένοντας στις περιοχές με πιο έντονο πρόβλημα.  Απορροφάται άμεσα, αφήνοντας το δέρμα βελούδινο κι ευωδιαστό.

 

 

ΤΟ “talk of the townCANDY ROSE Hair & Body oil

Το έλαιο μαλλιών και σώματος που ξεσήκωσε διθυραμβικές κριτικές στην μεγαλύτερη παγκόσμια εγκυκλοπαίδεια αρωμάτων την fragrantica.gr.  Αέρινα, διακριτικά, πουδρένια, “καραμελωμένα” ανοιξιάτικα ροδοπέταλα.  Φυσική φρεσκάδα και ευωδιά από αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο και γνήσιο εκχύλισμα ροδοπέταλων που κάνουν το δέρμα και τα μαλλιά να λάμπουν!  Το άρωμα του τριαντάφυλλου φέρνει καλή διάθεση, ευφορία και αισιοδοξία, έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες, τονώνει την αυτοπεποίθηση και απαλύνει τα αρνητικά συναισθήματα.  Είναι το λουλούδι που ευεργετεί σώμα, νου και ψυχή.

 

 

 

Γίνεται ένα με το δέρμα και δίνει την αίσθηση της τριανταφυλλένιας πούδρας, όπως την δίνει το ίδιο το άνθος κι όχι τα συνθετικά κατασκευασμένα αρώματα.

 

Το CANDY ROSE Hair & Body oil προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, ευεξία, θρέψη και προστασία.  Κάνει το δέρμα ελαστικό, απαλό, μωριουδιακό,  ενυδατωμένο, έχει εξαιρετική δράση στην κυτταρίτιδα, τις ραγάδες, τις δυσχρωμίες, τα σημάδια του χρόνου.  Στα μαλλιά αναδομεί, επανορθώνει, προστατεύει από τις χημικές επεξεργασίες και βαφές, τα κάνει ευκολοχτένιστα, λαμπερά, υγιή, ενυδατωμένα.    Χρησιμοποιείται είτε ως μάσκα είτε ως σέρουμ μαλλιών.

 

 

 

 

Απολαύστε την SophiaPit που παρουσιάζει τα προϊόντα της σειράς Hair & Body Bliss.

 

Hair & body bliss

 

 

Candy rose hair & body oil

 

 

8 Σχόλια
  1. Από τις φωτογραφίες φαίνονται τόσο λαχταριστά και μυρωδάτα , φαντάσου από κοντά και να τα απλώνεις στο σώμα..

  2. Το έλαιο μαλλιών κ σώματος μου κινεί την περιέργεια εμένα!! Κ τα body butters τώρα το καλοκαίρι ειδικά είναι σούπερ

  3. Ό,τι και να πούμε για τα Stella’s Recipy είναι λίγο.
    Μουτςς

  4. Υπέροχα φαίνονται, το διάβασα ξανά και ξανά αυτό το post από χθες.
    xx

  5. Το hair&body oil με το υπέροχο άρωμα του τραντάφυλλου πρέπει να είναι καταπληκτικό!

  6. To candy rose body butter αλλά και το λαδάκι , τα ακούω που φωνάζουν το όνομά μου…..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.