Νέα Προιόντα Περιποίησης Μαλλιών KARAVAKI Papoutsanis (και το αγαπημένο μου αφρόλουτρο αυτής της εποχής)

 

 

Δεν ξέρω αν σας το έχω πει (που δε ας το έχω πει, δηλαδή) αλλά τους τελευταίους μήνες έχω ερωτευτεί ένα αφρόλουτρο. Περίεργο, το ξέρω- τι να ερωτευτεις από ένα αφρόλουτρο- και όμως μου συνεβει.

 

Μιλάω για το αφρόλουτρο της σειράς Papoutsanis Aromatics Hope,  το Bergamot & White Tea. Είδατε που όταν τα brands θέλουν να παρουσιάσουν σειρές σώματος αρχίζουν τα ατελείωτα κοσμητικά επίθετα,αναζωογωνητικό”, “δροσερό”, “αισιόδοξο”, “ακαταμάχητο”, “αισθησιακό”, “ζωηρό” η λίστα δεν έχει τελειωμό. Ε,  τι να κάνουν και αυτοί οι κειμενογράφοι κάτι πρέπει να γράψουν στα δελτία τύπου- τι να πουν; Πάρτο και κάνε μπάνιο ή ντους, για να καθαρίσεις;

 

 

 

 

E λοιπόν, σας μιλάω ειλικρινά με το περί ου ο λόγος, το ένιωσα αυτό. Έχει τόσο μεθυστική μυρωδιά, τόσο φωτεινή και αέρινη που πραγματικά σε “ανεβάζει”- τουλάχιστον εμένα, κάθε μέρα. Στα συν φυσικά και η 100% vegan σύνθεσή του,  με prebiotics, Βιταμίνη Ε και Aloe. To μόνο μειονέκτημα (για μένα- αλλιώς είναι πλεονέκτημα, γιατί σίγουρα είναι  ένα value for money προϊόν με την τιμή που έχει ) η μεγάλη 600ml συσκευασία του,  που το κάνει απαγορευτικό να το παίρνω μαζί μου στα πέρα – δώθε πλέον, ταξίδια μου. Θα μου πεις να κάνω μετάγγιση σε μικρότερο μπουκαλάκι- αλλά πολλές φορές βαριέμαι και απλά παίρνω μαζί μου κάποιο άλλο travel size αφρόλουτρο.

 

 

Τώρα το σημερινό νέο είναι ότι η Papoutsanis πρόσφατα λάνσαρε μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών με φυσικά συστατικά και ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

 

Τα νέα προϊόντα περιποίησης μαλλιών KARAVAKI με 94% συστατικά φυσικής προέλευσης και 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες είναι εμπλουτισμένα με βιολογικά, ελληνικά εκχυλίσματα και απαλές συνθέσεις, αφήνοντας τα μαλλιά υγιή, ενυδατωμένα και γεμάτα ζωντάνια.

 

Η νέα σειρά Εντατική Φροντίδα & Επανόρθωση -σαμπουάν και μάσκα μαλλιών- περιποιείται καθημερινά τα ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα μαλλιά και είναι εμπλουτισμένη με ενεργή φυτική κερατίνη, έλαιο macadamia, που βοηθάει στην επανόρθωση της τρίχας και εκχύλισμα από ελληνικό βασιλικό πολτό το οποίο συμβάλλει θετικά στη θρέψη και ελαστικότητα των μαλλιών, προωθώντας την υγιή τους ανάπτυξη.

 

 

 

 

Η νέα σειρά Θρέψη & Ενυδάτωσησαμπουάν, 2σε1 κρέμα/μάσκα μαλλιών και leavein conditioner– αφήνει τα μαλλιά μεταξένια απαλά, ευκολοχτένιστα και γεμάτα ζωντάνια. Με έλαιo jojoba, βούτυρο καριτέ και υαλουρονικό οξύ, αποκαθιστά τα επίπεδα υγρασίας στο εσωτερικό της τρίχας, ενώ το βιολογικό εκχύλισμα από ελληνικά ρόδια και μέλι θρέφει την ίνα της τρίχας, χαρίζοντας μεταξένια όψη.

 

 

 

Η νέα σειρά Λάμψη & Ζωντάνιασαμπουάν και conditioner με απαλή, περιποιητική σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με ενεργή φυτική κερατίνη, βούτυρο μάνγκο και έλαιο argan και ενδυναμώνει τη φυσική προστατευτική στρώση της τρίχας, ενώ το εκχύλισμα από ελληνικό σαφράν και μανταρίνι χαρίζει υπέροχη λάμψη στα μαλλιά, τα αναζωογονεί και τα ενδυναμώνει.

 

 

 

 

Το νέο σαμπουάν Τόνωση & Ενδυνάμωση δυναμώνει και χαρίζει όγκο στα μαλλιά χάρη στην ειδική του σύνθεση που είναι εμπλουτισμένη με βιοτίνη και γλυκογόνο, συστατικά που βελτιώνουν την πυκνότητα και ζωντάνια των μαλλιών, ενώ το εκχύλισμα από ελληνικό ευκάλυπτο συμβάλλει στη βελτίωση της δομής και ανάπτυξης των μαλλιών.

 

Τη σειρά συμπληρώνει το ειδικά σχεδιασμένο σαμπουάν KARAVAKI για ρύθμιση της Λιπαρότητας & Detox των μαλλιών με βιολογικό εκχύλισμα από ελληνικά σταφύλια και φασκόμηλο και ενεργό σύμπλεγμα pirolamine που καθαρίζει σε βάθος.

 

 

 

Λέτε να ερωτευτω και τα σαμπουάν;

 

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Συζητιούνται πολύ για τα αρώματα και την ποιότητα τους. Σταθερή αξια!

  2. Το σαπούνι Καραβάκι πάντα θα μου θυμίζει τον παππούλη μου γιατί μόνο αυτο χρησιμοποιουσε❤️.. Δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα από τα υπόλοιπα προϊόντα, αλλά τώρα έχω την περιέργεια να δοκιμάσω κ εγώ το αφρόλουτρο bergamont&white tea..

  3. Από τα πολύ αγαπημένα μου προϊόντα ευρείας. Όλη η οικογένεια χρησιμοποιεί τα αφρολουτρα Karavaki Papoutsanis & μου αρέσει πολύ που παρουσιάζουν και νέα προϊόντα για τα μαλλιά ( 2 σε 1 τουλάχιστον!) σε πολύ όμορφες χρηστικές, ανακυκλώσιμες συσκευασίες.
    xx

  4. Αααα θέλω κ εγώ να δοκιμάσω αυτό το αφρόλουτρο που λες.. δύσκολα κολλάω με κάποιο..όλο λέω α αυτό είναι δεν το αλλάζω και πάντα το βαριέμαι και το αλλάζω.. από τα νέα σαμπουάν θέλω να δοκιμάσω αυτό για Τόνωση & Ενδυνάμωση..

  5. Α, το αφρόλουτρο, αν προλάβω να το δοκιμάσω όσο είναι ακόμη καλοκαίρι θα το πάρω. Φαίνεται τέλειο για καλοκαίρι, με αυτό το συνδυασμό. Λέω αν προλάβω γιατί ήδη έχω αφρόλουτρο.

  6. Το σαπούνι τους είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα παιδικά μου χρόνια…..

  7. Το Καραβάκι αφρολουτρο έχω πάντα στο μπάνιο όλη την σειρά 😍 Αλλά αυτό που αγαπώ περισσότερο είναι το
    Papoutsanis Aromatics Gardenia Bliss 💞💞💞💞Το καλό είναι ότι τα βρίσκω πάντα 1+1 έτσι έχω πάντα απόθεμα.Τα νέα προϊόντα τα είδα προχθές στο σούπερ μάρκετ και μου τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον σίγουρα θα είναι η επόμενη αγορά μου.

  8. Πώς μου ξέφυγε το αφρολουτράκι αυτό… απορώ!
    Μουτςς

  9. Τα σαπούνια και τα αφρόλουτρα από τον Παπουτσάνη είναι από τα κορυφαία στη κατηγορία τους! Είμαι πολύ περίεργη να δοκιμάσω και τη σειρά μαλλιών για επανόρθωση και εντατική φροντίδα!

  10. @SOFIAT το αφρόλουτρο με τη Γαρδένια το έχω και εγώ είναι καταπληκτικό!

  11. @SofiaT: Α θα δοκιμάσω και τη Γαρδενια τότε! 🥰🥰

  12. Σταθερή αξία!Το σαπούνι καραβάκι υπήρχε στα περισσότερα σπίτια μαζί με κολώνια λεμόνι Μυρτώ και άρωμα Τosca.

  13. Θέλω πολύ να δοκιμάσω την σειρά Εντατική Φροντίδα & Επανόρθωση -σαμπουάν και μάσκα μαλλιών- αλλά και το αφρόλουτρο Hope.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.