Η&M ‘Move” Nέα συλλογή Προπόνησης (και update για H&M by Mugler)

 

Για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν, η γνωστή αθλήτρια ποδοσφαίρου, Nadia Nadim, επιμελήθηκε μια προπονητική γκαρνταρόμπα για έντονη άσκηση, που αντιπροσωπεύει παράλληλα και το προσωπικό της στυλ.

 

Η Nadia εντάχθηκε στο H&M Move, στο ρόλο του Brand Mover, για να παρακινήσει όλο τον κόσμο να αγαπήσει κάθε είδους άσκηση.

 

 

 

Το ταξίδι σταδιοδρομίας της Nadia Nadim είναι μια εμπνευσμένη ιστορία που ξεκίνησε όταν αναγκάστηκε να φύγει από το Αφγανιστάν ως παιδί. Μεταβαίνοντας από το καθεστώς του πρόσφυγα σε διεθνές αστέρι ποδοσφαίρου για την εθνική ομάδα της Δανίας, έγινε μια από τις πιο ισχυρές και επιδραστικές γυναίκες στα διεθνή αθλήματα, ενώ μιλούσε εννέα γλώσσες και ήταν Διδάκτωρ Ιατρικής.

 

 

 

 

 

Η συλλογή  «Selected by Nadia», είναι μια επιλογή δροσερών και άνετων καλοκαιρινών κομματιών προπόνησης σε μοδάτα χρώματα, όπως το έντονο ροζ, γήινα ουδέτερα, νότες από μωβ και τα πάντα απαραίτητα βασικά μαύρα κομμάτια. Με γνώμονα τη λειτουργικότητα και το στυλ, η συλλογή «Selected by» της Nadia διαθέτει cropped τανκς, ποδηλατικό σορτς σε μεταλλικό ροζ, ολόσωμη φόρμα με λεπτομέρειες χωρίς ραφές, ένα ελαφρύ αναδιπλούμενο μπουφάν και μια επιλογή από μεγάλου μεγέθους φούτερ για εκείνους που επιζητούν άνετες στιγμές μετά ην προπόνηση. Τα περισσότερα κομμάτια κατασκευάζονται με την τεχνολογία DryMove™ του H&M Move.

 

 

 

 

Τεσπά, άνετη φαίνεται η συγκεκριμένη συλλογή,  αλλά ήρθε η ώρα να σας πω ότι τα “τσίμπησα” τα ψωνάκια μου από την άλλη συλλογή H&M by Mugler. Στο pre launch δεν πρόλαβα να παω λόγω άλλων υποχρεώσεων αλλά στις 11 Μαίου τα κατάφερα.  Πάντως έμαθα ότι έγινε ο κακός χαμός εκείνο το πρωί στο κατάστημα της Ερμού και όταν έφτασα εγώ κατά τις 12.00 το μεσημέρι (γιατι δεν αντέχω να ψωνίζω με στριμωξίδι)  είχαν μείνει λίγα κομμάτια ενώ η ζώνη με το που λες Litsa, είχε “εξαφανιστεί”. (και τελικά δεν ήταν τεράστια- ήταν κανονικού μεγέθους και πολύ κομψή  – τεράστια ήταν μόνο προς χάριν της φωτογράφισης). Δεν την προλάβαμε αυτή.

 

Πήρα όμως το κολάν που μου είχε χτυπήσει στο μάτι από την αρχή και ένα μαύρο -shirt για να το συνδυάσω. Τα φορεσα και τα δυο στο Λονδίνο- εδώ στην Αθήνα δεν έχω προλάβει ακόμα. Βέβαια δεν είχα χρόνο να φωτογραφηθώ εγώ η ίδια φορώντας τα (έτρεχα από το πρωί έως το βράδυ με δουλειές) αλλά νάτα! Σας τα φωτογράφισα σκέτα- χωρίς εμένα μέσα- για να τα δείτε.

 

 

 

 

Πολύ αστείο ήταν,  ότι όταν έφυγα από το κατάστημα και ανηφόριζα την Ερμού, έξω από το Hondos Center ήταν μια κοπέλα που έκανε promotion το άρωμα Angel Elixir. Ούτε που με ρώτησε, μόλις με είδε με την τσάντα Mugler,  και με αρωμάτισε και μου έβαλε δύο δείγματα μέσα στην τσάντα. Γελάσαμε και οι δύο και μου είπε “ε, τι να σε ρωτήσω; Βλέπω την τσάντα που κρατάς!”

 

(και τωρα που το σκέφτομαι ήρθε και η ώρα για “Aura” γιατί μου τελειώνει)

 

 

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Με γεια Τζούλια μου πολύ ωραίο σετ!! Εγώ βέβαια δεν πρόλαβα κάτι, το περιμένα γτ καθυστέρησα να μπω στο site, βασικά γτ ήθελα να τα δω από κοντά κ να τα δοκιμάσω.. Στο τέλος δεν πρόλαβα τίποτα στο νούμερο μου 🙁Από την παραπάνω νέα συλλογή μου αρέσει το μωβ σετ κ βέβαια το μαύρο!

  2. Αχχχχχ… με στοίχειωσε αυτή η ζώνη αγαπημένη μου Τζούλια. Ήδη έχω καταγράψει αυτό το (θλιβερό για μένα) γεγονός στις γκρίζες σελίδες του ημερολογίου μου, εκεί που καταγράφω ό,τι με στιγμάτισε. Ο τίτλος του? “Το χαμένο μου Μ”…😞😞
    ΜουτςςⓂ️Ⓜ️Ⓜ️

  3. Και η επιλογή του προσώπου για την καμπάνια, φοβερή, ε; Καλά, τα ρούχα, τι να πω; Εξαιρετικά! Με γεια σου @Julia!
    xx

  4. Με γεια σου @Julia! Πολύ ωραία η επιλογή του κολάν με το t-shirt!

  5. Με γεια σου Τζούλια το σετάκι πολύ πολύ ωραίο πρέπει να στρώνει κ τέλεια!! Αλλά για την ζώνη κρίμα σε περιμέναμε πως κ πως 🤣🤣…..

  6. Καλοφόρετο να είναι!!! Όσο για το aura, το αγάπησα απο την αρχή τόσο πολύ που όταν βρέθηκα σε μπαζααρ του notos πήρα και ένα τεράστιο ανταλλακτικό για να μην ξεμείνω!!!

  7. Με γεια!Ωραία είναι,μου αρέσουν αυτές οι συνεργασίες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.