Αυτό και αν είναι νέο: ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης από τα Marks & Spencer σε πολύ προσιτές τιμές.

Κάτι είχε πάρει το μάτι μου τον περασμένο μήνα που ήμουν Λονδίνο και τελικά καλά το είχε πάρει. Η M&S λανσάρει μια νέα σειρά ολοκληρωμένης περιποίησης προσώπου που θα βασίζεται σε τρεις βασικές skin care υποκατηγορίες: Λάμψη, (Glow) Καθαρισμός, (Clarify) Ενυδάτωση (Hydration).
H Fresh Elements – όπως ονομάζεται η σειρά- έχει σχεδιαστεί για κάθε τύπο επιδερμίδας και δημιουργήθηκε μετά από έρευνα ετών που έγινε στις ίδιες τις καταναλώτριες του brand, όσον αφορά τις ανάγκες τους και  οι οποίες ζήτησαν μια απλή και βατή skin-care προσέγγιση,  που να βασίζεται στο καθαρό δέρμα χωρίς ατέλειες, στη λάμψη και στην ενυδάτωση. Ζήτησαν επίσης φόρμουλες με αποδεδειγμένα φιλικά αλλά και δραστικά συστατικά, αλλά και προσιτές τιμές. Το κατάφεραν αφού οι τιμές ξεκινούν από 10 λίρες- περίπου δηλαδή 11,5Ε.
Στην κατηγορία Glow τον πρώτο λόγο έχει η Vitamin C για λάμψη και αναζωογόνηση, στην κατηγορία Clarify το βασικό προϊόν είναι το ΑΗΑ Mandelic Acid που καταπολεμά τις ατέλειες και κοκκινίλες για πιο καθαρή και ομοιόμορφη επιδερμίδα και τέλος στην κατηγορία Hydrate το βαρύ πυροβολικό δεν είναι άλλο από το all time favorite Υαλουρονικό Οξύ.
Μέχρι να έρθουν και στην Ελλάδα- που δεν πιστεύω να αργήσουν- ας ρίξουμε μια ματιά σε κάποια από τα προϊόντα γιατί ως bb girls,  πρέπει να πάμε “διαβασμένες”.
Glow Purifying Exfoliating Treatment με κόκκους jojoba
Glow Protecting Day Cream SPF 25, λάμψη, ενυδάτωση και προστασία από τον ήλιο
Clarifying Refining Overnight Serum, ένα serum  με μανδελικό οξύ που κάνει ήπια απολέπιση όσο εσύ κοιμάσαι για να ξυπνήσεις με καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα.
Clarifying Skin Perfecting Jelly, καθαρισμός που ταυτόχρονα ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα με υαλουρονικό οξύ και σκουαλένιο.
Hydrate Soothing Micellar Water, με υαλουρονικό οξύ για να  απομακρύνει μακιγιάζ και υπολείμματα για ενυδατωμένο, καθαρό και φρέσκο δέρμα.
Hydrate Overnight Moisture Cream, κρέμα νυκτός κλινικά αποδεδειγμένη να χαρίζει ενυδάτωση στο δέρμα για 24 ώρες
9 Σχόλια
  1. Καταπληκτικό νέο! Τα M&S φημίζονται για τη ποιότητα τους, η ιδέα τους για αυτό το νέο beauty λανσάρισμα είναι εξαιρετική! Σίγουρα θα δοκιμάσω το νερό ντεμακιγιαζ της σειράς!

  2. Πολύ μ’αρεσουν! Έτσι κι αλλιώς τα Marks & Spencer είναι από τα αγαπημένα μου καταστήματα. Οπότε, ελπίζω στην επόμενη επίσκεψη μου να τα δω στα ράφια τους και να αγοράσω την 24ωρη ενυδατικη νυκτός και όχι μόνο!
    xx

  3. Το serum που κοιμάσαι μάγισσα και ξυπνάς Χιονάτη θα το πάρω πρώτο-πρώτο.
    Μουτςς

  4. Κ εγώ προς το serum κλίνω😉 πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα, μπράβο στη M&S!!

  5. Αυτό το Clarifying Refining Overnight Serum μαζί με την Hydrate Overnight Moisture Cream σίγουρα θα τα δοκιμάσω.

  6. Εξαιρετικά ενδιαφέροντα προιόντα, και εμένα το σέρουμ με κέρδισε!

  7. Αυτό που χρειάζομαι αυτο το διάστημα είναι οπωσδήποτε το Clarifying Refining Overnight Serum!!!!

  8. Όντως! Αυτό κι αν είναι νέο!! Για να δούμε πως θα είναι! 💛💙♥️💚💜🧡🧡💙💚♥️💛🧡💜🧡💜🧡

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.