Μόδα: “Αnd Just Like That” Part 2.

 

 

 

 

Κοντοζυγώνει και ερχεται το And Just Like That Part 2 με τα αγαπημένα μας all time classic κορίτσια, αλλά και κάποιες νέες ενδιαφέρουσες προσθήκες.

 

Kαι αν και η συζήτηση που μονοπωλεί το ενδιαφέρον είναι η μια και μοναδική και αστραπιαία  από ότι λένε-  cameo εμφάνιση της Samantha – τα περισσότερα sites και blogs περισσότερο ασχολούνται με τη βασική πρωταγωνίστρια της σειράς που είναι η …μόδα.

Έχουμε ήδη δει λοιπόν πολλά από τα συνολάκια που πρόκειται να φορέσουν τα κορίτσια τα περισσότερα βέβαια σε χειμωνιατικη βερσιόν, αλλά λίγο χάζι σε ρουχαλάκια ποτέ δεν έβλαψε καμία μας- ειδικά τη μέρα Παρασκευή.
Have a sneak peak:
Έχει ήδη κάνει χαμούλη το JW Anderson clutch περιστέρι, που θα κρατήσει η Carrie φυσικά.
Τα statement παλτό
Οι ρόμπες στο δρόμο
Οι thigh-high μπότες
Η Fendi Baguette (again, again and again…)
To κρεμ από την κορυφή ως τα νύχια
Το καλοκαιρινό φόρεμα με τα μανίκια
Τα layers
10 Σχόλια
  1. Εγώ πάντως, χρόνια τώρα, με ρόμπα-πυτζαμούλες-αρβυλάκια βγάζω τον σκυλάκο μου βόλτα. Ενίοτε φοράω γυαλιά ηλίου ή καπελάκι. Να μην αναφέρω το λούτρινο backpack-βάτραχος για τα παρελκόμενα της βόλτας. Οπότε.. τριπλά φιλάκια κυρα-Σαμάνθα μου!🤣🤣🤣
    Μουτςς

  2. Ανυπομονω να δω τη Σαμανθα!! Έλειψε.. Ωραία το total κρεμ, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, αλλά και το ροζ παλτό της Σάρλοτ😉

  3. Φανταστικό το καλοκαιρινό φόρεμα με τα μανίκια, το φλοραλ παλτό της SJP και το κρεμ σύνολο… Welcome girls!
    xx

  4. Διαχρονικά αγαπώ περισότερο το στυλ της σάρλοτ, επίσης υπέροχο το απο πάνω μεχρι κάτω κρεμ, για τις τσάντες δεν το συζητώ, τις θέλω όλες!!!!!!!!!!

  5. Από όταν έφυγε η κοκκινομάλλα στυλίστρια από την παραγωγή, άλλαξε κι η φιλοσοφία στα ρούχα των κοριτσιών. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα ή χειρότερα. Ακόμα το ψάχνω…. Ανυπομονώ για το διπλό επεισόδιο της Πέμπτης.

  6. Άθλια μου φαίνονται τα ρούχα, συγγνώμη! Ή μάλλον οι συνδυασμοί είναι κακόγουστοι, κατά τη γνώμη μου. Μου άρεσε όμως το λουλουδάτο παλτό, το λευκό κρεμ φουστάνι και το καλοκαιρινό φουστάνι με τα μπαλούν μανίκια. Μου άρεσε και το ροζ παλτό και αυτό με τις μεγάλες ρίγες. Πρέπει να είσαι ψηλή όμως για να τα φορέσεις αυτά τα παλτά. Μια κοντή κοπέλα θα χάνεται εκεί μέσα.

  7. Τα statement παλτό ήταν είναι κ θα είναι πάντα στη μόδα!! Με ψηλές μπότες θεωρώ γοητεύουν κ ψηλές και κοντές!!

  8. UPDATE….Το πέμπτο επεισόδιο άρχισε να θυμίζει λίγο το παλιό ,καλο SATC….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.