Η εκτυφλωτική καμπάνια Swarovski, για το Καλοκαίρι 2023.

 

 

Τα τελευταία χρόνια οι καμπάνιες της Swarovski γίνονται όλο και καλύτερες. Φέτος το τιμόνι της φωτογράφισης κρατάει ο εξαιρετικός Steven Meisel ενώ η επιμέλεια του μακιγιάζ είναι της Pat MacGrath και το αποτέλεσμα της καμπάνιας SS 2023 είναι breathtaking.

 

Με τίτλο ‘Metamorphosis’ o Meisel ζωντανεύει τα εμβληματικά σχέδια κοσμημάτων της Swarovski: H Πεταλούδα, ο Παπαγάλος, ο Ανανάς και η Χελώνα,  όπου κάθε χαρακτήρας είναι μια απόδειξη της χαρούμενης υπερβολής και του θαύματος του φυσικού κόσμου.

 

Πεταλούδα

 

 

 

Η καμπάνια αντλεί έμπνευση από την Αυστριακή κληρονομιά της Swarovski, αντιγράφοντας τα μαγικά δωμάτια με θέα τον κήπο που δημιούργησε η αυτοκράτειρα Μαρία-Θηρεσία στο παλάτι Schönbrunn της Βιέννης τον δέκατο όγδοο αιώνα.

 

 

Ανανάς

 

 

 

Τα δωμάτια με θέα στον κήπο της Μαρίας Θηρεσίας είναι γεμάτα από τα όνειρά της. Είναι φανταστικοί χώροι ζωγραφισμένοι με τοιχογραφίες εξωτικής χλωρίδας και πανίδας από όλο τον κόσμο που δεν θα μοιράζονταν ποτέ με φυσικό τρόπο τον ίδιο βιότοποΜε τον ίδιο τρόπο, ήθελα να δημιουργήσω έναν μαγεμένο κρυστάλλινο κήπο που δεν υπάρχει στη φύση, αλλά εξακολουθεί να φέρνει την ίδια χαρά είπε η Giovanna Engelbert, Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski.

 

 

Χελώνα

 

 

 

Ο Meisel αιχμαλωτίζει τους μαγευτικούς χαρακτήρες σε μια σειρά καθηλωτικών εικόνων, καθεμία από τις οποίες ενσαρκώνει το πνεύμα και το savoir-faire των εμβληματικών συλλογών κοσμημάτων της Swarovski και προβάλλει τη χαρούμενη μαγεία των κρυστάλλων.

 

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Ιδιαίτερα εντυπωσιακα όλα!! Υπέροχα, ζωντανά χρώματα!! Μου αρέσει ιδιαίτερα η χελώνα 💚💚💚💚💚

  2. Θα πάρω τον ανανά που ταιριάζει τέλεια με τη δίαιτα που κάνω αυτό τον καιρό🤣🤣🤣
    Μουτςς

  3. Τέλεια κοσμήματα με πολύ χρώμα και φαντασία. Η χελώνα δαχτυλίδι έγινε αγαπημένη μου. @Celia σου αφήνω τις πεταλούδες!
    xx

  4. Πανέμορφα κοσμήματα! Ο ανανάς υπέροχος!

  5. Εγώ ξετρελάθηκα με τους ανανάδες (όχι, δεν κάνω την δίαιτα της Λίτσας)

  6. Σίγουρα αυτό που μπορείς να πετύχεις με αυτά τα κοσμήματα είναι να εντυπωσιάσεις.

  7. Φέτος στα γενέθλια μου ο σύζυγος μου, μου έκανε ένα υπέροχο δαχτυλίδι Swarovski κ συμφωνώ με την Marianna με αυτά τα κοσμήματα αυτό που σίγουρα θα πετύχεις είναι να εντυπωσιάσεις!

  8. Πολύ ωραία καμπάνια! ♥️🧡🤎💜💚💙💛 τέλεια τα έντονα χρώματα!!! 💜💚🤎💙🧡♥️💛

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.