Tom Ford Soleil Summer 2023 Mια καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ, ερωτευμένη με το ηλιοβασίλεμα.

 

H συλλογη tom ford soleil summer 2023 μαγνητιζει με την εκτυφλωτικη της λαμψη και με χρωματα εμπνευσμενα απο την αντανακλαση του ηλιοβασιλεματος.

 

Tο νεο soleil de feu spark lip balm,  κοσμει τα χειλη με μια ενυδατικικη αποχρωση και προσδιδει μια ζουμερη και ηλιολουστη εμφανιση, οι νεες soleil eye color quads στις αποχρωσεις tropical dusk και island haze τονιζουν το βλεμμα με τις ζεστες αποχρωσεις του ηλιοβασιλεματος, ενω το νέο soleil de feu glow highlighter στις αποχρωσεις mirage και oasis χαριζει ιριδιζον φως στην καλοκαιρινη επιδερμιδα.

 

 

Spark lip balm

 

Tο soleil de feu spark lip balm μιμειται την αντανακλαση του ηλιοβασιλεματος πανω στη θαλασσα. το lip balm εχει τελεια εφαρμογη αφηνοντας μια ενυδατικη αισθηση και ζουμερη εμφανιση στα χειλη.

 

 

 

Glow highlighter

 

Tο πολυτελες highlighter παγιδευει τη λαμψη του λαμπερου ηλιοβασιλεματος πανω στη θαλασσα. H αποχρωση mirage χαριζει στην επιδερμιδα μια απαλη χρυσαφενια λαμψη. H αποχρωση oasis προσδιδει κεχριμπαρενια λαμψη στην επιδερμιδα για μια ηλιολουστη εμφανιση.

 

 

 

 

eye color quad

 

Oι νεες αποχρωσεις eye color quad παρουσιαζονται σε πολυτελη συλλεκτικη συσκευασια soleil de feu και αιχμαλωτιζουν την μεγαλοπρεπεια του ηλιου οπως βασιλευει και αντανακλαται στα λαμπερα κυματα ζωγραφιζοντας τον ουρανο με ακτινες φωτος. Η αποχρωση tropical dusk προσδιδει στα ματια γοητευτικες bronze matte αποχρωσεις και χρυσαφενιες λαμψεις. Η αποχρωση island haze σχηματιζει και αναδεικνυει τα ματια με τις ζεστες αποχρωσεις του ηλιοβασιλεματος.

 

.

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Η απόλυτη καλοκαιρινη συλλογή!! Εκπληκτικα χρώματα που θυμίζουν καλοκαιρινο ηλιοβασίλεμα!

  2. Αν κάποιος με απειλούσε και μου έλεγε πως πρέπει να διαλέξω μόνο ένα, αυτό θα ήταν το στραφταλιζέ lip balm.Αχχχχχ
    Μουτςς

  3. Πολύ ωραία πράματα! Αν έπρεπε να διαλέξω κάτι θα διάλεγα τα λαμπερά λιπ μπάλμ. Αλλά μάλλον τα καμαρώνει κάποια από μακριά.

  4. Πω πω….. αντικείμενα πόθου. Τα θέλω. Πολύ…
    xx

  5. Όπως πάντα ,τα θέλω όλα όσα φτιάχνει!!!!!!!!!!!!!!

  6. Τέλειες αποχρώσεις όπως πάντα! Οι σκιές έχουν εξαιρετική απόδοση και τα πινελάκια της συσκευασίας βολεύουν πάρα πολύ, έχω δοκιμάσει μια παλαιότερη παλέτα από ανοιξιάτικη συλλογή και είναι φοβερή!

  7. Αχ αυτά τα lip balm 💕💕💕💕💕💕💕💕💕τα θέλω πολύ πολύ

  8. Υπέροχο το Glow highlighter!!! Ότι πρέπει για το καλοκαιράκι! 💚💛💛💛💛💛💛💛 Γενικά μου αρέσει το ηλιοκαμμενο λουκ και προσπαθώ να το “συντηρώ” ακόμα και τον φθινόπωρο όσο μπορώ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.