clinéa: το νέο clean skincare brand φαρμακείου είναι εδώ.

 

Υποδεχτείτε το clinéa. Το νέο clean beauty brand που συνδυάζει την αποτελεσματικότητα της επιστήμης με την αγνότητα της φύσης και έξυπνες refill συσκευασίες.

 

Πρωταγωνιστής όλων των προϊόντων clinéa είναι το αποκλειστικό σύμπλοκο 4 Balance Boosters (4B INNOVATION). Με υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους, βιο-ινουλίνη και εκχύλισμα κομπούχας που συμβάλλουν στην προστασία των 4 πυλώνων ισορροπίας του δέρματος. 4 σειρές  για υγιή και αναζωογονημένη επιδερμίδα.

 

 

 

 

refill_freshness

Σειρά καθαρισμού και αφαίρεσης μακιγιάζ για φρεσκάδα και αναζωογόνηση. Επιλέξτε το κατάλληλο προϊόν για τις ανάγκες της λιπαρής, μικτής ή ακόμη και εξαιρετικά ευαίσθητης επιδερμίδας.

 

 

 

 

refill_hydration

Χάρη στο μοναδικό σύμπλοκο υαλουρονικού οξέος, αυτή η σειρά ξαναγεμίζει την επιδερμίδα άμεσα με βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί έως και 48 ώρες, ενώ ταυτόχρονα τα αποτελεσματικά φυσικά συστατικά χαρίζουν ανάλογα με το προϊόν:

 

  • Αναζωογόνηση με νερό αγγουριού
  • Καταπράυνση με γιαούρτι καρύδας
  • Αντιφλεγμονώδη δράση με gingko biloba
  • Αντιοξειδωτική δράση με έλαιο κάνναβης

 

 

 

 

refill_youth & glow

Ιδανική ρουτίνας ομορφιάς για ελαστικότητα και λάμψη  χάρη στο σύμπλοκο νιασιναμίδης που περιέχει.  Για τις σακούλες κάτω από τα μάτια το Anti-Puff Stuff, για ενέργεια κι ελαστικότητα στην επιδερμίδα το Reset n’ Glow και  φυσική λάμψη με την απολεπιστική τονωτική λοσιόν Glam ‘n Tonic.

 

 

 

 

refill_care

Αν αυτό που χρειάζεται το δέρμα είναι ενισχυμένη περιποίηση, οι hero oροί  με super συμπυκνωμένες φόρμουλες δρουν άμεσα και αποτελεσματικά και ξαναγεμίζουν  το δέρμα με ενυδάτωση, σφριγηλότητα και λάμψη. Αναζωγονημένη επιδερμίδα με τον ενυδατικό και καταπραϋντικό ορό Hyaluronic Water Bomb. Μάχη ενάντια στις ρυτίδες με τον  βελούδινο αντιρυτιδικό και συσφικτικό ορό Collagen Bounce ενώ το  Bio-Retinol Reset Serum προσφέρει εντατική αντιγήρανση και λάμψη.

 

 

 

Το 1ο refillable skincare brand μπαίνει δυναμικά στον τομέα της ομορφιάς, συνδυάζοντας την αποτελεσματικότητα της επιστήμης με την αγνότητα της φύσης για να δημιουργήσει προϊόντα περιποίησης προσώπου που είναι αποτελεσματικά, ασφαλή και σέβονται το περιβάλλον. Το clinéa, είναι ένα ακόμα μελος του Ομίλου Σαράντη, της ελληνικής πολυεθνικής εταιρείας καταναλωτικών προϊόντων, με  παρουσία σε 12 χώρες της Ευρώπης μέσω θυγατρικών εταιριών αλλά και σε όλο τον κόσμο μέσω της έντονης εξαγωγικής δραστηριότητάς της. Για πάνω από 50 χρόνια, ο κύριος στόχος του Ομίλου Σαράντη, είναι να προσφέρει απλές και όμορφες λύσεις που φτιάχνουν τη διάθεση και κάνουν την κάθε μέρα μας καλύτερη δημιουργώντας βιώσιμη αξία.

 

 

Το skincare brand clinéa, θα το βρείτε στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

9 Σχόλια
  1. Τα έχω πετύχει σε διαφήμιση στην τηλεόραση και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον brand.. Ιδιαίτερα γιατί σέβεται το περιβάλλον..

  2. Η αλήθεια είναι ότι μου έχει προκαλέσει εντύπωση, έγινε ευρέως γνωστό μέσα από τα social. Και θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω τα προϊόντα ενυδάτωσης του clinea.
    xx

  3. Πολύ ενδιαφέρον brand! Θα ήθελα να δοκίμαζα κάποιο απο τα serum!

  4. Ενδιαφέρον. Θα το ψάξω άμεσα.
    Μουτςς

  5. Ωραία νέα,κάθε φορά που βλέπω ένα υποσχόμενο ελληνικό brand να εισάγεται στην ελληνική και όχι μόνο αγορά,φυσικά και χαίρομαι.

  6. To βλέπω πολύ στο instagram….μπράβο για τις refill συσκευασίες…

  7. Το έχω αρκετά ακουστά, αλλά δεν έχω δοκιμάσει κανένα προϊόν της εταιρείας. Η σειρά refill_youth & glow μου κίνησε το ενδιαφέρον!

  8. Φαίνονται πολύ ωραία! Επιτέλους και refill συσκευασίες! 💚💛💙💜💜🧡♥️🧡♥️🧡💙💜💙💜💙💜💚

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.