Dewy Skin: ένα νέο foundation κάνει την εμφάνισή του στην Mon Rêve 

 

 

 

Η Mon Rêve παρουσίασε πρόσφατα το   Dewy Skin, ένα υγρό μέικ-απ με skincare ιδιότητες για  νεανική και απαλή λάμψη.

 

Σχεδιασμένο για να  χαρίσει ένα φωτεινό αποτέλεσμα χωρίς λιπαρότητα, το Dewy Skin προσφέρει μέτρια κάλυψη και υγιή λάμψη αλλά και μία αναζωογονητική αίσθηση ενυδατώνοντας την επιδερμίδα,  χάρη στην  skincare focus σύνθεσή του, η οποία είναι εμπλουτισμένη με βούτυρο Καριτέ (Shea Butter), φυτικά έλαια με καταπραϋντικές, αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες και  Υαλουρονικό οξύ, θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα για ώρες.

 

 

 

 

Θα το βρείτε σε 10 ειδικά μελετημένες αποχρώσεις σε ψυχρούς, θερμούς και φυσικούς τόνους, έτσι, ανάλογα με τον  τόνο, μπορείτε να βρείτε ακριβώς την σωστή απόχρωση για σας.

 

 

 

 

Με ανάλαφρη, μεταξένια υφή που απλώνεται και αναμειγνύεται αβίαστα, αγκαλιάζοντας απαλά την επιδερμίδα, το Dewy Skin δημιουργεί μια ομοιόμορφη και φυσικά λαμπερή όψη, χωρίς ανεπιθύμητες γυαλάδες. Σημειώστε ότι παρέχει μεσαία κάλυψη και δεν περιέχει αντηλιακά φίλτρα.

10 Σχόλια
  1. Νομίζω ότι είναι ότι πρέπει για νεανικά δέρματα, χωρίς ιδιαίτερα θέματα..

  2. Ωραίο το ροζ απλό μπουκαλάκι.
    Μουτςς

  3. Οι 10 αποχρώσεις, σίγουρα μας καλύπτουν όλες και στα θετικά του προσθέτω ακόμα, το ότι είναι ελαφρύ. Αν είχε και αντηλιακή προστασία, θα ήταν τέλειο.
    xx

  4. Μου αρέσει η skincare focus σύνθεσή του! Τέλειο!

  5. Το συγκεκριμένο προιον δεν το γνωρίζω, αλλά αυτο που έχω να πω είναι πως, ότι έχω δοκιμάσει από την mon reve είναι απίστευτης ποιότητας και value for money! Αντίστοιχα budget brands δεν έχουν την ίδια ποιότητα.

  6. Τέτοια μέικ-απ προτιμώ να προσφέρουν λάμψη κ ελαφριά κάλυψη, βέβαια όπως λένε και τα κορίτσια αν είχε κ spf θα ήταν τέλειο!

  7. Κορίτσια μου το έχει δοκιμάσει κάποια; θα ήθελα να μάθω εντυπώσεις ♥️❤️💚🧡💙💛💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.