Vichy Χ Nidodileda. Το καλοκαίρι είναι σίγουρα εδώ.

 

 

Εξομολόγηση: ολο το χειμωνα αντηλιακό Vichy χρησιμοποιούσα και για την ακρίβεια το Capital Soleil UV Age Daily,  SPF 50+ (τα έχουμε πει αυτά για το αντηλιακό χειμώνα καλοκαίρι και πόσο μάλλον εγώ που δυστυχώς έχω μια τάση για πανάδες..)

 

 

 

 

Τα αντηλιακά της Vichy δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις- αρκεί να σας πω ότι πέρυσι το καλοκαίρι λίγο πριν φτάσει από Λονδίνο η φίλη μου η Michelle για διακοπές στο Πόρο, το μόνο που μoυ ζήτησε ήταν να της αγοράσω ένα αντηλιακό νερό Vichy. Της το είχα δώσει να το δοκιμάσει το προηγούμενο καλοκαίρι- ξετρελάθηκε αλλά δεν μπορούσε να το βρει στο Λονδίνο (έχει ένα θέμα η Vichy στο UK). Τι να πούμε και γι’ αυτό το αντηλιακό νερό; Λατρεμένο από τη στιγμή που κυκλοφόρησε και αναντικατάστατο.

 

 

 

 

Πριν λίγο καιρό βρεθήκαμε όμορφο καλοκαιρινό πάρτυ που οργάνωσε το brand για να γιορτάσει τη συνεργασία του με το γνωστό Ελληνικό fashion brand Nidodileda, που διοργανώθηκε από την Vichy στο Nidodileda Creative Store, στην Κηφισιά. Στο event, είδαμε από κοντά      το πρωτότυπο καλοκαιρινό pouch  που σχεδιάστηκε από το brand ειδικά για την Vichy.

 

 

 

 

Πηγή έμπνευσης του Vichy x Nidodileda summer pouch αποτέλεσε ο βυθός της θάλασσας, όπως αυτός αποτυπώνεται στη φετινή καλοκαιρινή κολεξιόν της NidodiledaMother of Pearl SS23”, που είναι αφιερωμένη στα 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας του fashion brand.

 

Η ιδρυτής και Creative Director του fashion brand Nidodileda, Τόνια Μητρούδη, σχολίασε χαρακτηριστικά:  «Η εξαιρετική συνεργασία μας με την Vichy μας προσέφερε τη δυνατότητα να συνδυάσουμε την έμπνευση της φετινής μας καλοκαιρινής συλλογής  με τα κορυφαία προϊόντα αντηλιακής προστασίας της Vichy».

 

 

Mε τη Μαρία the No 1 PR girl in the world.

 

 

 

Η σειρά αντηλιακής προστασίας της Vichy είναι αποτέλεσμα εκατοντάδων δοκιμών ώστε να εξασφαλιστεί όχι μόνο η μέγιστη αποτελεσματικότητα  αλλά και το ελάχιστο αποτύπωμα στο περιβάλλον . Χάρη στη δύναμη της τεχνολογίας NETLOCK και των αντιγηραντικών ενεργών συστατικών, η εξαιρετικά λεπτόρρευστη, ανάλαφρη υφή των αντηλιακών προιόντων Capital Soleil σχηματίζει ένα προηγμένο φιλμ προστασίας UV με αόρατο τελείωμα.. Η αντηλιακή φροντίδα Vichy διατηρεί το υψηλό επίπεδο προστασίας SPF/PPD ενώ σέβεται τη θαλάσσια ζωή .  Βασική δέσμευση της Vichy είναι η προστασία της θαλάσσιας ζωής , της βιοποικιλότητας του βυθού και η μείωση του υδάτινου αποτυπώματος των προϊόντων. Ο στόχος επιτυγχάνεται με την ανάπτυξη βιοδιασπώμενων προϊόντων και με την ελαχιστοποίηση του αντίκτυπου των προϊόντων στους ωκεανούς με την ελαχιστοποίηση του αντίκτυπου των προϊόντων στους ωκεανούς.

 

 

Η Nidodileda (Nido di Leda) ιδρύθηκε το 2013, με το όνομά της να είναι η λατινική απόδοση του «Leda’s nest», όπως αποκαλείται κατά τον διάσημο Ιταλό ποιητή, Δάντη, η θέση του αστερισμού των Διδύμων. Αυτή η αδελφική αγάπη αποτέλεσε την έμπνευση για το όνομα του brand, καθώς η ιδρυτής και σχεδιάστρια του brand, Τόνια Μητρούδη, έχει επίσης μια δίδυμη αδερφή και η αγαπημένη αδελφική τους σχέση δίνει κίνητρο στη ζωή της και κατά συνέπεια στο ίδιο το brand .Η φιλοσοφία της Νιdodileda βασίζεται στη διαχρονική αισθητική που τείνει στο άχρονο χωρίς να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας. Είναι η Nidodileda αισθητική που ενώνει τις εμπειρίες του παρελθόντος με τα όνειρα του μέλλοντος, ανεπιτήδευτα, έχοντας μια vintage μποέμ αίσθηση, βασισμένη έντονα στην αλληλεπίδραση της ίδιας της σχεδιάστριας Τόνιας Μητρούδη με τον κόσμο και τις διαφορετικές κουλτούρες του, εφαρμόζοντας τις αρχές και τις πρακτικές της κυκλικής οικονομίας. Είναι αυτό που ονομάζεται από το brand  ‘’GYPSET PHILOSOPHY’’.

 

(δεν μπόρεσα να αντισταθώ και τσίμπισα και ένα boho φορεματάκι από τη Nidodileda. Ε, τι να κάνω εγώ φταίω; Ας το έκαναν αλλού το event)

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Ωωωω τέλειο το φορεματάκι σου αγαπημένη μου. Όσο για τα Vichy, αγαπώ!
    Μουτςς

  2. Κλασική αξία τα αντηλιακά Vichy! Το φόρεμα τέλειο!!!

  3. Πολύ ωραίο το καλοκαιρινό pouch! Τέλεια συνεργασία!

  4. Κορίτσια το αντιηλιακό νερό της VICHY είναι απλά τέλειο, για να είμαι ειλικρινής το κέρδισα σε διαγωνισμο, δεν το αγόρασα, αλλά με ενθουσίασε τόσο που δεν το αλλάζω!! Είναι αυτό ακριβώς το εύκολο Χρήστο, άνετο, μη λιπαρό αντιηλιακό που ήθελα πάντα 👍 Tzoulia Super το φόρεμα σου, κ εγώ θα το τσιμπούσα🤩

  5. Με γειά το φόρεμα σου @Julia! Είναι τέλειο! Περιττό να πω, πως η Vichy είναι από τις αγαπημένες μου! Χρησιμοποιώ διάφορα προϊόντα της ( μία από τις αδυναμίες μου, η BB της ) @Julia στην φωτογραφία, είσαι σαν μικρό κοριτσάκι!
    xx

  6. Με γεια το φόρεμα Τζούλια είναι σούπερ κ εσύ παραμένεις κοριτσάκι αναμφίβολα 😉 τα προϊόντα της vichy μου αρέσουν πολύ κ εμένα, θα ήθελα να δοκιμάσω το αντιηλιακό που είπες το Capital Soleil UV Age Daily, SPF 50+

  7. Πόσο σου πάει το boho style,αγαπημενη…. 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

  8. Φανταστικό το φόρεμα,φανταστική Τζούλια,φανταστικό brand!

  9. Υπέροχο το καλοκαιρινό pouch και πολύ όμορφο το φουστανάκι που τσίμπησες. Πολύ καλή μάρκα η vichy. Βέβαια, δεν έχω δοκιμάσει τα αντηλιακά της γιατί εδώ και κάποια χρόνια προτιμώ πιο φιλικά στο περιβάλλον αντηλιακά, αλλά μια συνάδελφος με ευαίσθητο δέρμα χρησιμοποιεί το αντηλιακό νερό και είναι πολύ ευχαριστημένη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.