Το άρωμα “Rose Passion”, από τον οίκο Jimmy Choo.

 

Εμπνευσμένο από την αιώνια γοητεία της Γαλλικής Ριβιέρας – η λέξη “rose” παραπέμπει στη Γαλλική μετάφραση του “ροζ” – αυτό το χρώμα χρησιμεύει ως το απόλυτο φόντο για τη καμπάνια του Rose Passion.

 

Ας σκεφτούμε τη καθαρότητα του μπλε ουρανού που αντανακλάται στη Θάλασσα της Μεσογείου η οποία λαμπυρίζει κάτω από τον καυτό ήλιο της Γαλλικής Ριβιέρας , ενώ ένας μεθυστικός ρυθμός καθορίζει τη διάθεση.

 

 

 

 

Η θέα από την άκρη της μαγευτικής πισίνας στην εμβληματική βίλα Le Palais Bulles – ένα εκπληκτικό αρχιτεκτονικό δημιούργημα –ατενίζει στην μαγική απεραντοσύνη της θάλασσας. Τώρα φανταστείτε ότι είστε εκεί, αισθάνεστε χαρούμενες και sexy, αποζητάτε την ευχαρίστηση, αλλά ταυτόχρονα είστε δυναμικές , τολμηρές και τόσο ποθητές…

 

 

 

Το άρωμα, που δημιουργήθηκε από τη περίφημη αρωματοποιό Nathalie Lorson, ξεκινάει από τη δροσιά του νερού καρύδας και το πλούσιο εξωτικό ανθό frangipani. Oι νότες καρδιάς συνδυάζουν την υπέροχη ορχιδέα με το ελκυστικό γιασεμί. Το άρωμα αποκτά ένταση χάρη στις νότες σανταλόξυλου που ενοποιεί τα διαφορετικά στοιχεία του Rose Passion, συμπεριλαμβανομένης της εξωτικής βανίλιας, της οποίας το βάθος και η δύναμη χαρίζουν στο άρωμα μία μεγάλη αύρα που διαρκεί. Τέλος, το Rose Passion είναι ένα  «ανεβαστικό» και αναζωογονητικό άρωμα , που σύμφωνα με τη Lorson “τιμά μία άλλη πλευρά της γυναίκας Jimmy Choo – αυτή της αισιοδοξίας”.

 

 

 

 

To μπουκάλι Rose Passion και η εξωτερική του συσκευασία αιχμαλωτίζουν τη λάμψη και την επιθυμία που υποστηρίζει το άρωμα. Περιβάλλεται από ένα φούξια πολυτελές κουτί και με έμπνευση από τη διαχρονική κομψότητα του Βενετσιάνικου γυαλιού Μurano , μοιάζει μ’ένα όμορφο κρυστάλλινο κόσμημα .

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Το χαριτωμένο μπουκαλάκι μου θυμίζει κάποιο άλλο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο ακριβώς.
    Μουτςς

  2. Πολύ όμορφο μπουκάλι με αγαπημένο μου χρώμα!! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ζητήσω να το μυρισω όταν πάω Χοντο, εφόσον έχει νότες εξωτικής βανίλιας θα μου αρέσει σίγουρα.

  3. Και το μπουκάλι μουρανο μου άρεσε πολύ και οι νότες του. Θα το δοκιμάσω σίγουρα και γω με την πρώτη ευκαιρία, για να δω αν ταιριάζει στο δέρμα μου.
    xx

  4. Αν κ δεν με εντυπωσίασε ούτε το μπουκάλι ούτε οι νότες του έχω την περιέργεια να το μυρίσω με την πρώτη ευκαιρία…😘

  5. To μπουκάλι θυμίζει το Viktor & Rolf Flowerbomb…. αλλά και προηγούμενα JIMMY CHOO (fever,το κλασικό…)
    Οι νότες ενδιαφέρουσες…. το σανδαλόξυλο το αγαπώ….

  6. Ωραίο μπουκάλι, εξίσου ωραίο περιεχόμενο!

  7. Αφού έχει βανίλια…. απο εμένα είναι ναι!!!

  8. Πραγματικό στολίδι το μπουκάλι! Ένα αριστούργημα!

  9. Ιδιαίτερα μπουκάλι που μου κλείνει το μάτι 😊 Μου άρεσε πολύ και ανυπομονώ να το μυρίσω από κοντά!!! 💙♥️💜🤎💚♥️💛♥️🧡

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.