“Magic” Sunlover & Starchaser: Το παγωτό του καλοκαιριού μας.

 

 

 

Δεν είμαι πολύ του γλυκού. Όσοι με ξέρουν καλα, το ξέρουν αυτό. Είμαι όμως πάρα πολύ του παγωτού. Θα μπορουσα να τρώω κάθε μέρα παγωτό και τρώω φυσικά και τον χειμώνα.

 

Επειδή όμως, όπως λέει και η Celia, πρέπει να προσέχουμε τις θερμίδες μας- δεν το κάνω. Δεν τρώω κάθε μέρα, αλλά μια φορά την εβδομάδα, οπωσδήποτε και μάλιστα για βραδινό. Προτιμώ δηλαδή αντί φαγητού να φαω το παγωτάκι μου. Και φυσικά το καλοκαίρι, τρώω πολύ πιο συχνά,  κολυμπάω και καίω θερμίδες εξαλλου.

 

Υπέροχη έκπληξη με περίμενε τις προάλλες όταν άνοιξα την πόρτα και αντί των γνωστών beauty couriers είδα μια τέλεια συσκευασία με λαχταριστά παγωτά Magic. Πάνω στην ώρα μάλιστα γιατί φιλοξενούσα και κόσμο και τα απολαύσαμε όλοι μαζί.

 

O ice-cream Courier και τα παγωτά ήρθαν σε τέλεια κατάσταση μέσα σε κουτί με ξηρό πάγο και οδηγίες χρήσης.

 

 

 

 

 

Το παγωτό Magic bb girls,  είναι πράγματι η επιτομή του καλοκαιριού. Tο αγαπώ.  Συνδέεται απόλυτα με χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές και φέτος κάνουν την εμφάνισή τους δυο νέοι γευστικοί συνδυασμοί: το Magic Double Sunlover και το Magic Double Starchaser.

 

Το Magic Double Sunlover προσφέρει μια αναζωογονητική απόλαυση για μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα με παγωτό καρύδας, σε συνδυασμό με λαχταριστό μάνγκο και παγωτό από passion fruits. Με μια πλούσια στρώση από μάνγκο και σιρόπι από passion fruits, το Magic Double Sunlover περιβάλλεται από νόστιμη λευκή σοκολάτα σε συνδυασμό με τραγανά κομμάτια καρύδας.

 

Για τις νύχτες του καλοκαιριού το  Magic Double Starchaser, που περιλαμβάνει διπλό παγωτό με απολαυστική γεύση ποπ κορν και καραμέλας, περιτυλιγμένο σε σιρόπι καραμέλας και επικαλυμμένο με νόστιμη σοκολάτα γάλακτος με τραγανά καραμελωμένα κομμάτια καλαμποκιού.

 

Το Magic Double Sunlover  είναι διαθέσιμο σε ξυλάκι και το Magic Double Starchaser σε ξυλάκι αλλά και σε κύπελλο. Πιέστε το για να σπάσει και απολαύστε το κρεμώδες παγωτό, την χαρακτηριστική σοκολάτα Magic και μια παχιά στρώση σοκολάτας με τραγανές επικαλύψεις.

 

 

 

 

To Magic πιστεύει ότι μια μέρα χωρίς ευχαρίστηση είναι μια χαμένη μέρα και ότι πρέπει να επιδιώκουμε αυτό που μας προσφέρει ευχαρίστηση, ό,τι κι αν είναι αυτό. Συμφωνώ.

 

Δυο λαχταριστά «ξυλάκια» και ένα κυπελάκι εμπνευσμένα από καλοκαιρινές στιγμές ημέρας και νύχτας για να υπενθυμίσουν ότι «Pleasure Is Always On»!

 

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Καλοκαιράκι και παγωτακι πάνε μαζί! Από τα παιδικά μου χρόνια, ανυπομονούσα να έρθει το καλοκαίρι, να κλείσουν τα σχολεία και να φάω παγωτά! Και κάθε μέρα τα μετρούσαμε με τους φίλους μου..! Έτσι και σήμερα, το παιχνίδι συνεχίζεται, γιατί ανυπομονώ να δοκιμάσω τις νέες γεύσεις magic!
    xx

  2. Αχ αυτό το Magic..είναι από τα αγαπημένα μου παγωτά! «Pleasure Is Always On»!

  3. Η αλήθεια είναι οτι κ εγώ δεν είμαι του γλυκού και αυτό περιλαμβάνει και τα παγωτα, αλλά ένα δροσερό παγωτάκι το χτυπάω στις μεγάλες ζεστες, κυρίως μετά το φσγητο και το πιο συχνό παγωτό που καταναλώνουμε όλοι είναι το Magic με γεύση καραμέλα

  4. Να τρώτε όσα παγωτά θέλετε αλλά να μην είναι με ανανά 😉😉😁
    Μουτςς

  5. Εγώ είμαι του γλυκού κ ο,τι συνεπάγεται με γλυκό….τα παγωτά Magic είναι απλά υπέροχα χωρίς αμφιβολία!!!

  6. Το πιο αγαπημένο παγωτό των τελευταίων χρόνων, μακάρι να το βγάλουν και με στέβια!!!!!!

  7. Κι όπως είπα και στην Τζένιφερ…. οι θερμίδες του είναι ΜΑΓΙΚΕΣ…δεν μετράνε 💜💜💜🍨🍧🍨🍦🍦

  8. Ουαου!!! Φαίνονται υπέροχα!!! Όσο δεν πηγαίνω ακόμα στο γυμναστήριο νιώθω ότι είναι καλοκαίρι και η ανεμελιά μαζί με τις ατασθαλίες στο φαγητό συνεχίζονται!!! Οπότε κάτι μου λέει ότι το βραδάκι θα απολαύσω ένα γλυκό παγωτακι!!! ♥️💛💚🧡🤎💜💙♥️💙💛💚🧡♥️💛💜💙

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.