Frezyderm: Sun Screen Velvet Protect and Respect

 


Χωρίς αμφιβολία είναι  αγαπημένα αντηλιακά στη χώρα μας και πολύ πετυχημένα . Ο λόγος για τα Sun Screen Velvet της Frezyderm.

 

Βασισμένα στην κατοχυρωμένη πατέντα Second Skin Technology, τα αντηλιακά Sun Screen Velvet συγκεντρώνουν αποτελεσματικά χαρακτηριστικά ηλιοπροστασίας με καλλυντική υπεροχή αλλά και σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

 

Διαθέτουν προηγμένα φωτοσταθερά αντηλιακά φίλτρα που προσφέρουν ευρέος φάσματος προστασία, από την υπεριώδη, την υπέρυθρη και την ορατή ακτινοβολία. Τα φίλτρα αυτά εξασφαλίζουν υψηλή αγκίστρωση στο δέρμα και δεν διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας1, δεν εισχωρούν στην κυκλοφορία του αίματος1 και δεν ανιχνεύονται στο θαλασσινό νερό, αφήνοντας  μηδενικό αποτύπωμα στο περιβάλλον2.

 

Η βελούδινη υφή τους γίνεται αισθητή στο άγγιγμα κατά την εφαρμογή του αντηλιακού αλλά και ώρες μετά, αφήνοντας στο δέρμα άνεση και υπέροχο after-effect.

 

Απλώνονται τέλεια στην επιδερμίδα σαν ένα αόρατο «δεύτερο δέρμα», με ένα απλό άγγιγμα, χωρίς τριβή, και χαρίζουν σούπερ ανάλαφρη, άνετη αίσθηση, επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει ελεύθερα, χωρίς να ασφυκτιά, γι’ αυτό και είναι ιδανικά ακόμα και για λιπαρές με τάση ακμής επιδερμίδες (μη φαγεσωρογόνος σύνθεση).

 

 

 

Στα σημεία καλλυντικής υπεροχής τους, το ματ αποτέλεσμα που προσφέρουν στο δέρμα για πάνω 6 ώρες, απορροφώντας ταυτόχρονα λιπαρότητα και σμήγμα.

 

Τα αντηλιακά Sun Screen Velvet βελτιώνουν την όψη του δέρματος, χάρη στους μικροπρισματικούς κρυστάλλους που δημιουργούν εφέ απάλυνσης των ρυτίδων (wrinkle masking effect) για τέλειο φινίρισμα.

 

Η σειρά διαθέτει τα διάφανα Sun Screen Velvet Face με δείκτη προστασίας 30 & 50+που δεν αφήνουν λευκή χροιά στην επιδερμίδα και είναι ιδανικά primer, καθώς και τα Sun Screen Color Velvet με χρώμα για κάλυψη και δείκτη προστασίας 30 & 50+. Και για το σώμα, υπάρχει το Sun Screen Velvet Body SPF 50+.

 

 

  1. Μελέτη και αξιολόγηση διαπερατότητας UV-φίλτρων αντηλιακών Velvet Second Skin Technology SPF50+ & Color Velvet Second Skin Technology SPF50+ (FREZYDERM) από ανθρώπινο δέρμα.
  2. Μελέτη προσδιορισμού περιβαλλοντικού αποτυπώματος- Προσδιορισμός αντηλιακών φίλτρων των αντηλιακών Velvet Second Skin Technology SPF50+ & Color Velvet Second Skin Technology SPF50+ (FREZYDERM) στο θαλασσινό νερό.

 

O Ιούλιος είναι εδώ! Καλό μήνα bb girls!

 

9 Σχόλια
  1. Καλό μήνα bb girls!!! Μου αρέσουν τα αντηλιακά με υψηλό δείκτη και ανάλαφρη αίσθηση! Το μηδενικό αποτύπωμα τόσο στον άνθρωπο όσο και στο περιβάλλον καθιστά τα αντηλιακά της frezyderm άκρως ενδιαφέροντα για δοκιμή!

  2. Το χρησιμοποιώ ανελλιπώς από τότε που μας το πρότεινε η Στέλλα μας. Έχει ονειρεμένη υφή, δεν κάνει ασπράκια, στις φωτογραφίες με φλας δεν φαίνεσαι άσπρη σαν να είδες φάντασμα αλλά έτσι και κάνεις το λάθος να πλησιάσεις τα μάτια σου…..δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο 😭😭😭 Λατρεμένη Frezyderm κάνω έκκληση: Όχι πια δάκρυα και στην Sun Screen Velvet. Γίνεται???
    Μουτςς

  3. Καλό μήνα σε όλο τον bbworld!!! Τα Frezyderm sun screen velvet ειναι η μοναδική αντηλιακή προστασία πρόσωπου που φοράω τα τελευταία 5 χρόνια και δεν την αλλάζω, ακριβώς γιατί είναι σαν να μη φοράω καθόλου αντιηλιακό, τόσο ελαφρύ, βελούδινο και ματ, ότι καλύτερο έχει δει το λιπαρο μου δέρμα εδώ και χρόνια!! ❤️

  4. Είχα την sunscreen της Frezyderm αλλά δυστυχώς είμαι σε αυτές που τους δημιουργεί τρομερό τσούξιμο στα μάτια. Είναι από τα αντιηλιακά με τις περισσότερες αμφιλεγόμενες απόψεις κ ο λόγος είναι καθαρά το πρόβλημα με τα μάτια! Θα συμφωνήσω με την @ Litsa μας!!!

  5. Αν εξαιρέσουμε το τσούξιμο στα μάτια ( ναι, έχω και γω την ίδια εμπειρία) έχει εξαιρετική υφή, κάλυψη & προστασία. Ξέρω φίλη που το φορά καθημερινά ως make up.
    xx

  6. Το έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, μου άρεσε πολύ αλλά διάβασα σχόλια για συστατικά όπως σιλικόνη -δεν ξερω αν ισχύει- και δεν το αγόρασα ξανά.

  7. Αν και σας γράφω τον Σεπτέμβρη δεν έχει σημασία γτ φοράω καθημερινά το συγκεκριμένο αντηλιακό. Το χρησιμοποιώ εδώ και αρκετά χρόνια οπότε έχω να πω πως κάνει φοβερή κάλυψη και Παρ όλο που είναι ματ μετά από ώρα μου βγάζει μια περιεργη λιπαρότητα η οποία είναι ενοχλητική κάποιες φορές. Γενικά η υφή του είναι ανάλαφρη και απλώνεται πολύ εύκολα αρκεί να μην πάει στην περιοχή των ματιών όπου τσούζει υπερβολικά ίσως λόγω του αντηλιακού! Η αλήθεια είναι ότι παρά τις κάποιες ενοχλήσεις δεν το αλλάζω εδώ και χρόνια!!! 💛🧡♥️💚💜🤎💙🤎💚💙🧡💙♥️💙♥️💙♥️💙♥️♥️💙♥️🧡💙🧡💙

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.