Cerave: Φουλ ενυδάτωση το καλοκαίρι, ακόμα και για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες

 

 

CeraVe, μία αξιόλογη δερμοκαλλυντική μάρκα που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με δερματολόγους. Διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για πρόσωπο και σώμα, για να προσφέρει φροντίδα και περιποίηση σε κάθε τύπο δέρματος.

 

H CeraVe Moisturising Lotion για πρόσωπο και σώμα, ενισχύει και αποκαθιστά τον επιδερμικό φραγμό, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί. Με μια μοναδική σύνθεση συστατικών που βοηθούν στην αποκατάσταση και προστασία του δέρματος. Ο συνδυασμός 3 ceramides, ομοίων με αυτά που βρίσκονται φυσικά στην επιδερμίδα,  αλλά και υαλουρονικού οξέος δημιουργεί ένα προηγμένο σύμπλεγμα που ενισχύει τη φυσική ενυδάτωση του δέρματος. Αυτή η εξαιρετική σύνθεση επαναφέρει την ελαστικότητα και τη λάμψη στην επιδερμίδα.

 

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της CeraVe Moisturising Lotion είναι η τεχνολογία MVE (MultiVesicular Emulsion). Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει τη σταδιακή απελευθέρωση των ενεργών συστατικών στο δέρμα, παρέχοντας μακράς διάρκειας ενυδάτωση και προστασία.

Κατάλληλη ακόμη και για το πολύ ευαίσθητο δέρμα, υποαλλεργική και χωρίς άρωμα, η Moisturising lotion, έχει ελαφριά υφή γαλακτώματος που απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα ή λιπαρή αίσθηση. Απλά απλώστε την λοσιόν σε καθαρό δέρμα και απολαύστε μια αίσθηση άμεσης και βαθιάς ενυδάτωσης.

 

Η CeraVe Moisturising Lotion είναι η τέλεια λύση για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν το δέρμα τους υγιές, ενυδατωμένο και προστατευμένο. Ανακαλύψτε την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα της CeraVe με την Moisturising Lotion.

 

Ανακάλυψε περισσότερα για το brand  στο www.cerave.gr

11 Σχόλια
  1. Αγαπώ CeraVe, γιατί εκτός από σούπερ ενυδατική είναι και πολυχρηστική. Δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ μου!
    Μουτςς

  2. Στη μικρή μου έχω αγοράσει το καθαριστικό Cerave για ακνεικο δέρμα, γιατί έχει αρχίσει να βγάζει τα σπυράκια της ηλικίας και της έχει κάνει ήδη πολύ καλό, είναι αποτελεσματικα προϊόντα!

  3. Μου αρέσουν τα προϊόντα Cerave γιατί εκτός από οικονομικά είναι κ πολύ καλά.!

  4. Value for money 💰💰 Δεν λείπει ποτέ από το νεσεσερ μου.

  5. Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν και κάνει ότι υπόσχεται: ενυδάτωση, χωρίς ερεθισμούς. Τώρα που με τα μπάνια οι ανάγκες για ενυδάτωση αυξάνονται, η κρέμα ενυδάτωσης Cerave θα γίνει μόνιμη συντροφιά μου.
    xx

  6. Φανταστική κρέμα σώματος,αν δεν θέλουμε άρωμα.Οικονομικά και καλά.

  7. Υπέροχα προϊόντα σε καταπληκτικές τιμές! Κάθε πρωί και βράδυ χρησιμοποιώ το καθαριστικό που είναι σε πράσινο χρώμα για λιπαρές επιδερμίδες! 💚♥️🤎💜💛🧡♥️💙💚💜💛 Θεωρώ πως το καθαριστικό προσώπου της cerave είναι από τα must have προϊόντα!!!

  8. Θα δοκιμάσω σύντομα κι άλλα προϊόντα και θα σας γράψω εντυπώσεις!!! 💙💙💙💙💙💙💚💚💚💚💚💚💚💚♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💜💜💜💜💜💜💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.