To νέο  «Good Girl» κραγιόν της Carolina Herrera, προσφέρει φουλ λάμψη και ενυδάτωση.

 

 

Απογειώνει τη λάμψη, δίνει έντονο χρώμα και πλούσια κάλυψη. Είναι το νέο κραγιόν Good Girl Maxi Glaze lipstick της Herrera Beauty, του beauty brand που αν και δεν έχει κυκλοφορήσει πολύ καιρό, ακούω ότι ήδη έχει αποκτήσει φανατικό κοινό.

 

Σε 11 κολακευτικές αποχρώσεις που κυμαίνονται από κόκκινες σε ροζ αλλά και nude έως καφέ, έχει ελαφριά, βελούδινη υφή, σε μορφή bullet, που γλιστρά στα χείλη κατά την εφαρμογή, ενώ προσφέρει την απόλυτη ενυδάτωση, και χαρίζει άνεση στα χείλη έως και για 8 ώρες. Εμπλουτισμένο με το σήμα κατατεθέν Good Girl Complex της Herrera Beauty, αυτή η σύνθεση ενεργών συστατικών και φυσικού κεριού αφήνει τα χείλη ορατά πιο γεμάτα, ενώ φαίνονται πιο πιο juicy και πιο ενυδατωμένα μετά από 1 μήνα συνεχούς χρήσης.

 

Σε μια όμορφη, λεπτή θήκη που μιμείται την υφή του δέρματος τα Good Girl Maxi Glaze είναι διαθέσιμα στο χαρακτηριστικό έντονο ροζ και το κόκκινο χρώμα του οίκου Herrera ή σε έναν μπλε electric και μαύρο συνδυασμό για να ταιριάζει με το εμβληματικό μπουκάλι stiletto του αρώματος Good Girl.

 

 

 

Θέλετε να προσθέσετε μια ακόμα τελική πινελιά; Συνδυάστε το με τη μαύρη φούντα στη μαγνητική του βάση, αρωματίστε τη με το Good Girl (Good Girl Blush ή Very Good Girl για τη ροζ και κόκκινη εκδοχή) και στη συνέχεια προσθέστε τον κομψό κρίκο Herrera και τοποθετήστε το Jasmine charm.

 

Ή δοκιμάστε κάτι καινούργιο, όπως το νέο Bad Boy charm σε σχήμα κεραυνού. Θα λέγαμε, ένα  Good Girl για τα It Girls.

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Η θήκη με τα παρελκόμενα , όλα τα λεφτα…..χαχαχα….

  2. Αρκετά χαριτωμένο το charm και οι θήκες και από ότι είδα έχει πολλά accessories για να στολίσεις και να παίξεις 😄

  3. Υπερπαραγωγή η συσκευασία! Είναι για έχεις τάχα ξεχάσει να βάλεις κραγιόν και να το θυμηθείς όταν θα είσαι έξω τριγύρω με κόσμο και να βλέπουν όλοι το φανταστικό του charm 🙂

  4. Και τα χρώματα super όμως!! The whole package! Στολίδι μόνο του..

  5. Πολύ μου αρέσει και η σύσταση του κραγιόν που χαρίζει ενυδατωμενα και γεμάτα χείλη, αλλά και τα charms.
    xx

  6. Ωραίες αποχρώσεις αλλά κ ποια γυναίκα δεν θέλει juicy χείλη?!? Η θήκη εντάξει τα είπαν όλα τα κορίτσια νομίζω 😉

  7. Ουαου! ♥️♥️ Νομίζω πως λείπει αυτό το στολίδι από την τσάντα μου και πρέπει να επιληφθω γι αυτό!!! Χοχοχο 💚🧡💛💜💜💙💚

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.