Ποιο είναι το αγαπημένο lip & cheek stain της Barbie?

 

 

Πλέον η αγαπημένη κούκλα έχει ανθρώπινο πρόσωπο και αυτο δεν ειναι άλλο από το πανέμορφο πρόσωπο της Margot Robbie της ηθοποιού που την υποδύθηκε στην ομώνυμη ταινία και σχεδόν έχει «μπαρμποποιηθεί» (εξαιρετικό το marketing της συγκεκριμένης ταινίας εδώ που τα λέμε..)

 

 

 

 

Στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Barbie World η Robbie εμφανίστηκε στη κυριολεξία με χειλάκι πετροκέρασο και μάγουλο βερίκοκο άκρως δροσερή,  όπως θα έπρεπε εξάλλου.

 

Η Paty Dubroff Head Make Up Artist για την Chanel Beauty που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της ήθελε φυσικό λαμπερό δέρμα, πολύ απαλά βαμμένα μάτια και ροδαλά μάγουλα ασορτί με χείλη. Αυτό το “ροδαλά μάγουλα-χείλη combo” το πέτυχε με το Lip & Cheek Stain Balm Red Camellia. To ίδιο προϊόν είχε χρησιμοποιήσει για την ηθοποιό και στην τελετή των Golden Globes  στην πιο ροζέ  απόχρωση  Lively Rosewood.

 

 

 

Περιττό να πούμε ότι το συγκεκριμένο έχει πλέον γίνει best seller της μάρκας όπως είχαμε προβλέψει εδώ μέσα από τον Ιανουάριο του 2022 στο λανσάρισμα της eco friendly σειράς Chanel  Red Camellia. 

 

 

 

 

To Red Camellia Revitalizing Lip & Cheek Balm είναι ένα  multi-use balm εμπλουτισμένο με έλαιο καμέλιας. Zεσταίνεται ανάμεσα στα δάχτυλα σας και  απλά το απλώνετε ταμποναριστά σε χείλη, μάγουλα, ζυγωματικά, τονίζοντας με τον πιο αισθησιακό τρόπο την απόχρωση του δέρματος και των χειλιών.

 

Κάτι ξέρει η Barbie.

 

 

12 Σχόλια
  1. Ελπίζω να καταφέρω να δω την Barbie την Τετάρτη που έχει πρεμιέρα στα Mall, κούκλα η Margot Robbie, πολύ πετυχημένη Barbie και πετυχημένο απόλυτα και το μακιγιάζ της

  2. Έχω μια αδυναμία στα πολυχρηστικά προϊόντα, το έχω ξαναπεί ε?
    Μουτςς

  3. Αχ αυτή η σειρά από τη Chanel! Η πιο λατρεμένη κούκλα όλων των εποχών λογικό να την εμπιστευτεί!

  4. Κουκλάρα η Margot Robbie αλλά εγώ την προτιμάω περισσότερο ως Χάρλεϊ Κουίν γενικά δεν είμαι φαν
    της Barbie 😋 Και τώρα που θυμάμαι σαν κούκλα είχα
    αγοράσει την ελληνική έκδοση της Barbie την γνωστή
    BIBI BO 😃

  5. Πολύ ροζ βρε παιδιά! ούτε εγώ είμαι φαν της μπάρμπι, άλλο αν λίγα χρόνια πριν έβλεπα τις ταινίες κινουμένων σχεδίων με τη Μπάρμπι που πρόβαλε η τηλεόραση. Το Lip and cheek stain ωραίο, αλλά ποτέ δεν θα έπαιρνα Channel. Για αυτές που μπορούν, δεν αμφιβάλλω ότι θα είναι καλή επιλογή.

  6. Μου αρέσει η μπορντό απόχρωση. Νομίζω πως την φορά στην δεύτερη φωτογραφία και η Margot, σωστά;
    xx

  7. Πόσο μα πόσο υπέροχο αυτό το μπορντό!!! και πόσο αφοπλιστικά πανέμορφη η margot………

  8. Υπέροχ.η η barbie και το μακιγιάζ είναι πολυ ωραίο.Τα δε χείλη τέλεια και πολύ περιποιημένα

  9. Μου αρέσουν τα πολυχρηστικά προϊόντα περιποίησης κ μακιγιάζ ,όλες οι αποχρώσεις εξαιρετικές!!! Chanel 😍😍😍

  10. Μα πόσο Barbie η Margot; Αν φανταζομουν κάπως την Barbie θα ήταν ακριβώς σαν αυτή.Επισης έχει τρομερή ομοιότητα με τη δικιά μας τη Μαλεσκου!!! Υπέροχα χρώματα όλα τα κραγιόν! 🧡💛♥️💜💙💚

  11. Επίσης να πω πως είδα την ταινία αλλά δεν εντυπωσιάστηκα. Πολύς ντόρος για το τίποτα! Πάει να περάσει ωραία μηνύματα αλλά δεν το πετυχαίνει. Επίσης προς το τέλος γίνεται αφόρητα βαρετή. 💛♥️🧡💜💙💚

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.