Nέα συλλογή Bb.Seaweed της Bumble and bumble  

 

Η Bumble and bumble ξεκίνησε ως ένα κομμωτήριο στη Νέα Υόρκη το 1977, όπου κομμωτές  της Bumble and bumble  κούρευαν, έβαφαν, έκαναν styling  και σύτνομα κατέκτησαν με το στυλ τους περιοδικά, πασαρέλες και παρασκήνια σε όλο τον κόσμο.

 

Το brand εμπνέεται από δεξιοτέχνες και εφευρίσκει προϊόντα που ανταποκρίνονται στα αυστηρά πρότυπα  των επαγγελματιών, τα οποία είναι εξίσου αρκετά εύκολα για χρήση από οποιονδήποτε. Από το εμβληματικό Surf Spray που ενισχύει τους κυματισμούς μέχρι την best-selling ενυδατική σειρά Hairdresser’s Invisible Oil, αυτά τα αγαπημένα προϊόντα χρησιμοποιούνται από τους επαγγελματίες στα σαλόνια της Bumble και Bumble και από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο στο σπίτι καθημερινά.

 

Πρόσφατα παρουσίασε τη νέα σειρά Bb.Seaweed που  αποτελείται από το Seaweed Whipped Scrub Scalp, την Seaweed Air Dry Cream και τις νέες, εξελιγμένες συνθέσεις του σαμπουάν και του conditioner Seaweed. Εμπλουτισμένη με τρία είδη φυκιών, Royal Sugar Kelp, Pacific Sea Kelp και Green Microalgae, η συλλογή Bb.Seaweed αναδεικνύει ένα υγιές και ισορροπημένο τριχωτό κεφαλής, λαμπερά μαλλιά και ανέμελο air-dried styling.

 

Η vegan συλλογή έχει σχεδιαστεί με 93%+ φυτικά συστατικά και 100% ανακυκλωμένες συσκευασίες. Η σειρά Bb. Seaweed περιλαμβάνει ένα ανάλαφρο scrub που αφήνει τα μαλλιά απαλά και λαμπερά, μια leave-in κρέμα για πριν το στέγνωμα, η οποία ενυδατώνει ενώ παράλληλα μειώνει το φριζάρισμα, ένα σαμπουάν εμπλουτισμένο με θρεπτικά συστατικά για ήπιο καθαρισμό καθώς και ένα ενυδατικό conditioner που προσφέρει θρεπτική λάμψη και συμβάλει στην εξισορρόπηση του τριχωτoύ κεφαλής.

 

Η Bb.Seaweed αναζωογονεί τις αισθήσεις με ένα ανάλαφρο και δροσερό άρωμα με νότες από μήλο, πράσινο φύλλωμα, φύλλα μέντας, ανανά και μείγμα λευκών ξύλων.

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Η Air Dry Cream μου κλείνει το μάτι.
    Μουτςς

  2. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ scrub για μαλλιά ή τριχωτό της κεφαλής.. Αυτό θα ήθελα να δοκιμάσω πρώτο από τα super παραπάνω προϊόντα.

  3. Η air dry cream είναι οτι πρέπει για το καθημερινό ανέμελο καλοκαιρινό λουκ!

  4. Πολυ καλή εταιρεία,έχω δοκιμάσει προϊόντα.Θέλω ένα προϊόν για styling να διατηρείται δηλαδή το χτένισμα,ελπίζω να το βρω.Το δύσκολο είναι ότι δεν θέλω να το αισθάνομαι στα μαλλιά μου,να τα πιάνω μετά και να μην είναι λεία.

  5. Ό,τι κι αν εχω δοκιμάσει από Bb αξίζει τα λεφτά του…..

  6. Έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτό το brand. Μάλλον ήρθε η ώρα να το δοκιμάσω!
    xx

  7. Εμένα το scrub για το τριχωτό με έχει σώσει κυριολεκτικά, βέβαια εγώ το κάνω με αλάτι, λεμόνι κ ελαιόλαδο! Θα ήθελα να δοκιμάσω όμως κ αυτό έτσι από περιέργεια…

  8. Πρώτη φορά ακούω για το συγκεκριμένο brand. Θα το βάλω στη wish list μου για δοκιμή!

  9. ♥️🧡💛💙💚💙💜🧡♥️💚💛💚💛💚♥️💚🧡💚🧡💚♥️💚💛 🧡♥️💜💛💙💛💙💙💛💙💛💛💜💜💛🧡💚💜♥️🧡♥️🧡❤️🧡❤️🧡❤️🧡💜💛💜💛💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.