Πως να επιλέξετε την ιδανική ζώνη;

 

 

Για να βρείτε ζώνες γυναικείες που σας ταιριάζουν, θα χρειαστεί σίγουρα αρκετός χρόνος. Αυτό συμβαίνει γιατί η μεγάλη ποικιλία γυναικείων ζωνών που θα βρείτε, είναι πολύ πιθανόν να σας μπερδέψει.

 

Η αγορά της τέλειας ζώνης έχει να κάνει τόσο με το στυλ όσο και με την λειτουργικότητά της. Αρχικά θα πρέπει να ξεκινήσετε προσδιορίζοντας τον σκοπό για τον οποίο θέλετε να αγοράσετε μια καινούργια ζώνη. Είτε πρόκειται για επίσημες περιστάσεις, για casual ντύσιμο ή για εργασιακές ρυθμίσεις, θα πρέπει σίγουρα να επικεντρωθείτε στο υλικό από το οποίο θα είναι φτιαγμένη. Το γνήσιο δέρμα είναι ευέλικτο και ανθεκτικό, ενώ το ύφασμα ταιριάζει σε μια πιο χαλαρή εμφάνιση. Σκεπτόμενοι το χρώμα, έχετε κατά νου ότι το μαύρο και το καφέ είναι δύο από τις πιο ευέλικτες επιλογές.

 

Μπορείτε να κάνετε μέτρηση της μέσης σας για να εξασφαλίσετε τη σωστή εφαρμογή. Θυμηθείτε, ότι οι ζώνες συνήθως έχουν μέγεθος μεγαλύτερο από το παντελόνι, οπότε αν φοράτε για παράδειγμα 31 νούμερο παντελόνι, θα πρέπει να αγοράσετε ζώνη 33 ή 34 νούμερο. Οι πιο φαρδιές ζώνες συχνά συμπληρώνουν casual outfits, ενώ οι στενότερες ταιριάζουν με τα πιο επίσημα ρούχα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην πόρπη καθώς θα πρέπει θα πρέπει να ταιριάζει με την επισημότητα του ντυσίματός σας. Μια κομψή, απλή πόρπη είναι πάντα ιδανική ενώ οι μεγαλύτερες, περίτεχνες είναι καλύτερες για πιο χαλαρές περιστάσεις. Η τέλεια ζώνη είναι αυτή που συμπληρώνει άψογα το στυλ σας, ταιριάζει καλά και εξυπηρετεί το σκοπό για τον οποίο αγοράστηκε. Δώστε προτεραιότητα στο υλικό, την εφαρμογή και τη δεξιοτεχνία, λαμβάνοντας υπόψη τα συνηθισμένα σας ρούχα και τις περιστάσεις.

 

 

 

 

Πως ταιριάζοντας μια ζώνη και ένα ζευγάρι γυναικεία παπούτσια θα πετύχετε το τέλειο outfit;

 

Η αβίαστη κομψότητα μπορεί να επιτευχθεί με τον προσεκτικό συνδυασμό σε γυναικείες ζώνες και γυναικεία παπούτσια, δημιουργώντας ένα συνεκτικό και κομψό σύνολο. Για μια διαχρονική εμφάνιση, καλό θα ήταν να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να συνδυάσετε μια κλασική μαύρη δερμάτινη ζώνη με μυτερές γόβες στιλέτο. Αυτός ο συνδυασμός αποπνέει κομψότητα και επιμηκύνει τα πόδια. Για μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάστε μια λεπτή μεταλλική ζώνη με loafers ή μπαλαρίνες σε μεταλλικό τόνο. Αυτός ο λεπτός συντονισμός προσθέτει μια πινελιά λάμψης στο ντύσιμό σας χωρίς να είναι υπερβολικά φανταχτερό. Για να υιοθετήσετε μια boho-chic ατμόσφαιρα, επιλέξτε φαρδιές γυναικείες ζώνες και συνδυάστε τες με γυναικεία αθλητικά παπούτσια διαθέσιμα στο MODIVO. Το παιχνίδι υφής μεταξύ της ζώνης και των παπουτσιών προσθέτει βάθος και οπτικό ενδιαφέρον στην εμφάνισή σας, ιδανικό για casual εξόδους.

 

Αν πάλι έχετε ένα πιο παιχνιδιάρικο και ζωντανό στυλ, συνδυάστε μια στενή ζώνη σε έντονα χρώματα με ασορτί σανδάλια με ενιαίο τακούνι. Αυτό δημιουργεί ένα ποπ χρώματος και συνοχής, ενισχύοντας τη συνολική ελκυστικότητα του ντυσίματός σας. Αν όμως θέλετε μια πιο επαγγελματική εμφάνιση, επιλέξτε μια προσαρμοσμένη ζώνη σε ουδέτερο τόνο όπως καφέ ή καστανή. Συνδυάστε το με κομψές δερμάτινες κλασικές γόβες για να αποπνέετε εμπιστοσύνη και χάρη στο χώρο εργασίας. Θυμηθείτε, η ισορροπία είναι το κλειδί. Εάν τα παπούτσια σας είναι έντονα διακοσμημένα, επιλέξτε μια πιο απλή ζώνη για να μην κατακλύσετε το σύνολό σας. Από την άλλη πλευρά, αν τα παπούτσια σας είναι ουδέτερα, μη διστάσετε να πειραματιστείτε με πιο τολμηρές γυναικείες ζώνες για να προσθέσετε ένα κομβικό σημείο στο ντύσιμό σας.

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Καλησπέρα ΒΒ❤️❤️(μου έλειψες).. Έχω μια τρέλα με τις ζώνες και έχω ένα μεγάλο συρτάρι αφιερωμένο σε αυτές, όλα τα χρώματα σχεδόν και διάφορα στυλ από φαρδιές έως στενές, μπορείς να το πεις και συλλογή ζωνών 😉

  2. Να ξέρεις μου έλειψες πολυυυυυ💞💞💞💞
    Αγαπημένο αξεσουάρ οι ζώνες .

  3. Hello!!! Από τα αγαπημένα μου αξεσουάρ οι ζώνες. Και γω εχω πολλές όπως η @Maryl, αλλά ξεχωρίζω μια καφέ δερμάτινη, απαραίτητη με το τζην παντελόνι μου.
    xx

  4. Καλημέρα σε όλες! Μας έλειψες ΒΒ. Μας έλειψαν οι συζητήσεις για όμορφα κι ανέμελα πράγματα.

  5. Μου αρέσουν πολύ οι ζώνες που έχουν “περίεργες” αγκράφες. Το καλοκαίρι σπάνια θα φορέσω αλλά το χειμώνα είναι από τα αξεσουάρ που δεν αποχωρίζομαι.
    Μουτςς

  6. Υπέροχες στυλιστικές συμβουλές! Καλό Φθινόπωρο!

  7. Επιτέλους ένα τσα από το αγαπημένο μας bb .. μας έλειψε αυτή η καθημερινή παρέα.. ! Εγώ επειδή είμαι του casual style έχω μόνο ζώνες φαρδιές. Κυρίως μαύρο ή σκούρο μπλε. Καλό φθινόπωρο αγαπημένες μου😘

  8. Πρόσφατα στις καλοκαιρινές εκπτώσεις αγοράζω μια ζώνη που μου άρεσε εδώ και καιρό! Γενικά πιστεύω ότι οι ζώνες είναι αυτές που προσθέτουν αυτό το “κάτι” σε ένα λουκ!! 💚🧡❤️💙♥️💛💜💜💚💛💚💙❤️💙♥️💙♥️♥️💙💚💜🧡💜

  9. Για δες που τόσα χρόνια μάλλον λάθος υπολόγιζα το νουμερο της καθε ζώνης που ήθελα να αγοράσω…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.