Πετυχημένη συνεργασία. Η Sienna Miller είναι το νέο πρόσωπο των Marks & Spencer για το Φθινόπωρο 2023

 

Από τις πιο ταιριαστές συνεργασίες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Από τη μια η επιτομή του αγγλικού πολυκαταστήματος M&S από την άλλη η ηθοποιός επιτομή του αγγλικού boho-glam στυλ, Sienna Miller.

 

Ένωσαν τις δυνάμεις τους και έτσι το πρόσωπο της καμπάνιας για το Φθινόπωρο του 2023 είναι η Sienna Miller. Kαι κάπως έτσι δεν θα μιλάμε μόνο για πολύ καλή ποιότητα αλλά συνήθως κλασσικά (για να μην πω βαρετά) σχέδια – θα μιλάμε για το γεγονός ότι τα M&S φέτος ξαφνικά,  έγιναν ultra cool.

 

Θα το δείτε και μόνες σας αυτό που λέω (εγώ αγάπησα το 3 piece suit ενώ τα μυτερά χαμηλά μποτάκια wedges, θα τα αγοράσω χθες) το ροζ καρό παλτό είναι πολύ ιδιαίτερο, το τουιντ blazer είναι ένα κομμάτι που το λιώνεις και το φοράς σε πολλές περιστάσεις, το aviator jacket είναι και all time classic και πάντα στυλάτο, η ombre μίντι φούστα φορεμένη με bomber jacket και ζώνη στη μέση κούκλα, τα loafers, τα χουχουλιάρικα πουλοβεράκια- ή που μου έχει λείψει το φθινόπωρο* ή  είναι πράγματι μια  θαυμάσια συλλογή.

 

Για δείτε και πείτε μου αν έχω δίκιο. Γιατί το ξαναλέω- μπορεί απλά να μου έλειψε το φθινόπωρο* και να τα βλέπω όλα τα συνολάκια ωραία. (για πες μας Σοφάκι, πως σου φαίνεται;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(έβαλα αστεράκι στη λέξη φθινόπωρο και εξηγώ: το Ελληνικό Φθινόπωρο μου έλειψε. Όχι γενικά το φθινόπωρο. Διότι εδώ να σας πω ότι στο Λονδίνο, το καλοκαίρι ξέχασε να έρθει, έβρεχε σχεδόν κάθε μέρα. Εγώ κρατούσα τη θέση μου γερά με καλοκαιρινά ρούχα αλλά από πάνω σακάκια και ελαφριά πουλοβεράκια, αλλά στο τέλος δεν άντεξα και αγόρασα ένα ζευγάρι μαύρο οπάκ καλσόν. Μάλιστα. Αρχές Αυγούστου που η Ελλάδα ψηνόταν, φορούσα μαύρο οπάκ καλσόν, για τη βραδινή “ψυχρούλα” του Λονδίνου- με 14 βαθμούς λέγε με κρύο. Στο μεταξύ την προηγούμενη εβδομάδα που εμείς πνιγήκαμε εδώ,  στο Λονδίνο Σεπτεμβριάτικα είχε 32 βαθμούς (ποτέ πριν Σεπτέμβριο μήνα!) και ξεχύθηκαν όλοι στα πάρκα και τις πισίνες για ηλιοθεραπεία.  Καλά θα πάει αυτό.)

 

 

15 Σχόλια
  1. Πολύ μου αρέσει η Σιένα Μίλερ, το στυλ, τα μαλλιά της, όλα!! Και της ταιριάζει πολύ το στυλ των M&S.. Μου αρέσει πολύ το ροζ καρο παλτό και το λαχανι φόρεμα..

  2. ,@Τζουλια ένα θα σου πω πολύ καλά έκανες και αγόρασες το οπακ καλσόν μιας και θα είναι φέτος must have στις εμφανίσεις του φθινοπώρου!!!!
    Όπως μιας και μιλάω για αξεσουάρ η ζώνη πάνω από σακάκι ; παλτό κ.λ.π θα είναι τοπ!!!
    Όσο για την νέα καμπάνια θα συμφωνήσω σε όλα μαζί σου βλέπω ότι θα είναι μια πετυχημένη συλλογή(εγώ ξεχώρισα( το μπεζ σύνολο και το aviator).Γέλασα όταν είπες για τα μποτάκια!!!Έχω παρατήρηση την αδυναμία σου αυτή😄 και πάνω σε αυτό να αναφέρω πως ένα από τα τοπ trend στα παπούτσια φέτος γίνεται ένας μικρός χαμουλης στο tik tok είναι τα biker boots.
    Αγαπημένο δικό μου κομμάτι.
    😘😘😘

  3. Το καρό παλτουδάκι ξεχώρισα και το μαύρο σύνολο.
    Μουτςς 💜
    Υ.Γ. Σου στέλνω μπόλικο φθινόπωρο αγαπημένη μου (από το καλό, το Ελληνικό που “καλοκαιροφέρνει”).

  4. @SofiaT: Μμμ.. biker boots. Λοιπόν είχα πριν κάποια χρόνια ένα ζευγάρι και άκου το σχέδιο: σκούρο μπλε, με κανονική ασημένια αγκράφα στον αστράγαλο, έως τη μέση της γαμπας και … σουέτ! Ήταν απίθανα μποτάκια. Λες να το τολμήσω φέτος;

  5. @Τζουλια έτσι όπως κάνει κύκλους η μόδα όλες μας θα ψάχνουμε την ντουλάπα γιατί σίγουρα θα έχουμε κάτι αντίστοιχο 😄Η τάση για τις biker boots ξεκίνησε από την τελευταία επίδειξη του οίκου Miu Miu ο οποίος όντως κυκλορησε υπέροχες καστορινες biker μπότες.Τωρα ως συνήθως κάτι που γίνεται viral αντιγράφεται και από τους υπόλοιπους….τα χρώματα που έχω δει είναι σε μαύρο και σε αποχρώσεις του καφέ και κυρίως vintage τύπου απόχρωση καφέ .Όπως μου περιγραφής τα δικά σου τα βρίσκω σούπερ!!!!

  6. @SofiaT: Δυστυχώς δεν τις έχω πια. Μου φάνηκε ότι πάλιωσαν και τις πέταξα/ έδωσα, δεν θυμάμαι. Και θα ήταν τέλειες τώρα και θα είχαν και την «πατινα» του vintage… 😢

  7. @Τζουλια don’t worry θα έχεις τώρα την δικαιολογία μιας νέας αγοράς 😄😄😄

  8. @Τζουλια έχω κάνει και εγώ πολλές φορές το ίδιο λάθος έχω πετάξει/δώσει δερμάτινο biker μπουφάν ολοκαίνουργιο και stan smith αθλητικά ακόμα τα κλαίω!!!

  9. Πολύ ωραία συλλογή και αναδεικνύεται μια χαρά από την Sienna Miller . Βρήκα τέλειο το μπεζ σύνολο και το καρό παλτό.
    xx

  10. Αγαπώ τα Marks & Spencer. Αγαπώ το διαχρονικό ντυσιμο τους, τα εσώρουχα τους και ειδικά τις εξαιρετικές εκπτώσεις τους.

  11. Το σπάνιο-αξιοζήλευτο είδος γυναίκας που και τσουβάλια να φορέσει θα δείχνουν ν σανέλ!!!

  12. Πολύ γλυκιά και όμορφη γυναίκα! ,💚💚 Μου άρεσε πολύ το σακάκι στην πρώτη εικόνα και το μπεζ πουλόβερ! 💛🧡♥️💙💜💚💛💜♥️💚💙 Ένιωσα λιγάκι τον “χειμώνα” να έρχεται 😂😂

  13. Ωραία σύνολα! Ελπίζω να είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα ώστε να τα δούμε και από κοντά!

  14. Ροζ καρό παλτό και Φθινόπωρο πάνε παρέα πάντα…
    ****λατρεύω biker boots!!

  15. Εξαιρετικά κομμάτια ένα κι ένα όλα κ μου αρέσει πολύ επίσης η Sienna Miller ως το νέο πρόσωπο

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.