“Far Away Beyond the Moon”. Το νέο άρωμα από την Avon.

 

Όνομα που σε «ταξιδεύει», μπουκάλι σφαιρικό, αισθησιακό, βαθύ μπλε. Το νέο άρωμα της Avon, “Far Away Beyond the Moon” έκανε πρόσφατα την παρθενική του εμφάνιση, στον κόσμο της ομορφιάς.

 

Οι αρωματοποιοί Hernan Fígoli, Olivier Gillotin και Marypierre Julien που και οι τρεις βρίσκονται πίσω από διάσημα  αρώματα όπως Armani, Tom Ford, Chloe, συνεργάστηκαν γι’ αυτή τη νέα προσθήκη στη best seller συλλογή Far Away του brand που βρίσκεται στην αγορά από το 1994.

 

 

 

 

Το νέο άρωμα ξετυλίγεται γύρω από την καρδιά του λευκού λουλουδιού Lady of the Night (Belle de Nuit) ένα λουλούδι που ανοίγει τα πέταλά του τη νύχτα κάτω από το φως του φεγγαριού και  που θυμίζει αμυδρά γιασεμί,  και συνοδεύεται με νότες κορυφής από κεράσι και νότες βάσης από σανδαλόξυλο και βανίλια. Η παραπάνω μίξη δείχνει αρκετά πετυχημένη το άρωμα ανήκει μεν στην κατηγορία του λουλουδένιου αλλά σίγουρα θα χαροποιήσει και όσες αγαπούν τα gourmand αφού η βανίλια κάνει αρκετά αισθητή την εμφάνισή της, χωρίς όμως να καλύπτει ενοχλητικά την τελική σύνθεση. Η εταιρεία πάντως το προτείνει ως ζεστό, ανατολίτικο και αισθησιακό με αρκετά μεγάλη διάρκεια, μεγαλύτερη από τα υπόλοιπα Far Away της συλλογής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το λανσάρισμα του νέου αρώματος  στο Λονδίνο έγινε στο “The Shard”. Σε αυτόν τον εκπληκτικό ουρανοξύστη των 72 ορόφων από τον οποίο έχεις μια μοναδική 360 θέα σε όλο το Λονδίνο. Για να μπεις μέσα στο κτίριο είτε για κάποιο κάλεσμα,  είτε για να φας σε ένα από τα εστιατόρια – η διαδικασία είναι ακριβώς όπως σε αεροπλάνο. Σα να πρόκειται να απογειωθείς,  το security είναι ακριβώς το ίδιο αυστηρό (άσχετη πληροφορία: ως ψυχαναγκαστική μέτρησα τα δευτερόλεπτα που κάνει το εντελώς αθορυβο ασανσέρ, για να φτάσει από το ισόγειο στον 72ο  όροφο. Σε 21 δευτερόλεπτα, φτάνεις.) Πολύ πετυχημένη επιλογή σημείου, πάντως. Far Away Beyond the Moon, είναι η και η θέα από εκεί ψηλά.

 

H θέα από το The Shard

 

 

 

Ηλιοβασίλεμα στο The Shard

 

 

 

 

Τιμή Avon θα περιμένετε,  δηλαδή εξαιρετικά προσιτή από 19 έως 22Ε τα 50ml.

 

 

17 Σχόλια
  1. Καλημέρα
    Για όσους δεν έχουν υψοφοβια η θέα είναι μαγευτική!!!
    @Τζουλια 21 δευτερόλεπτα αυτό δεν είναι ανέβασμα ασανσέρ αλλά εκτόξευση πυραύλου!!!!!
    Βρίσκω άκρως δελεαστική την παρουσία του νέου αρώματος και από άποψη συνεργασίας και επιλογής λουλουδιού και εννοείται τιμής.

  2. @SofiaT: Ετσι ακριβώς είναι, μόνο που δεν νιώθεις τίποτα και δεν ακούς και τίποτα!

  3. @Τζουλια ευτυχώς 🤣🤣 γι’αυτό αγαπώ την τεχνολογία!!

  4. Δεν υπάρχει σειρά αρωμάτων FAR Away που να μην έχω δοκιμάσει από την αγαπημένη μου Avon, στην οποία είμαι μέλος από το 2008, και την αγαπάω για πολλούς λόγους.. Εννοείται είμαι από τις πρώτες που δοκίμασα δείγμα του νέου FAR away beyond the moon και εχει ήδη μπει στην παραγγελία του μήνα. Τέλεια ιδέα το λανσάρισμα από το THE Shard!!

  5. @Maryl: Ναι, ναι ήθελα να γράψω στο post ότι περιμένω από σένα και περισσότερα reviews, γιατί ξέρω την αγάπη σου για την Avon!

  6. @Julia: επειδή το έχω ήδη δοκιμάσει σε δείγμα, είναι το ιδανικό για όσες τους αρέσουν τα, μεθυστικά αρώματα που συνδυάζουν τις γλυκές νότες των λουλουδιών (συγκεκριμένα εδώ νυχτολουλουδο) με τις πλούσιες νότες του σανδαλοξυλου. Επίσης κυκλοφορεί με το αντίστοιχο γαλάκτωμα σώματος για beyond the moon διάρκεια 😉

  7. Εκπληκτική παρουσίαση του αρώματος! Εκπληκτικό το ασανσέρ, η ταχύτητα του & η μοναδική θέα του….τι εμπειρία..!
    xx

  8. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ προϊόντα της avon. Δεν έτυχε να σας πω την αλήθεια! Υπέροχη η παρουσίαση και η θέα!! Ακούγεται φανταστική η εμπειρία με το ασανσέρ!💚💙♥️💜💛🧡

  9. Πολύ ωραία η θέα! Σπουδαία εμπειρία για σένα, Τζούλια.
    Το μπουκάλι πολύ όμορφο. Το άρωμα υπερβολικά γκουρμάν μου φαίνεται για τα γούστα μου. Δεν αμφιβάλλω όμως ότι θα αρέσει σε όσες προτιμούν αυτό το είδος.

  10. Το μπουκάλι μου θυμίζει έντονα το volupte του oscar de la renta!!!

  11. Zεστό,ανατολίτικο κι αισθησιακό σίγουρα θα είναι μέσα στις επιλογές μου…για την διάρκεια κρατώ μια επιφύλαξη…
    ***η θέα από το The Shard , AH-mazing!!!

  12. @NN To Volupte του Oscar de la Renta!!!! Τι αρωματάρα θεέ μου!!

  13. Φαίνεται όντως ωραίο κ από την περιγραφή της Maryl ,αλλά κρατώ κ εγώ μία επιφύλαξη για την διάρκεια του! Εγώ αγόραζα από την Oriflame που τα περισσότερα ήταν υπέροχα αρώματα, αλλά όχι με την επιθυμητή διάρκεια

  14. Κορίτσια μου επανέρχομαι να σας πω ότι έτυχε και το μύρισα από κοντά! Υπέροχο άρωμα!! 💙💙💙💙💙 πολύ ζεστό και αρκετά λουλουδένια!!! 💙💙💙💙💙💙

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.