Επιλέγουμε 10 ενυδατικές κρέμες ημέρας με χρώμα. Ό,τι πρέπει γι’ αυτή την εποχή.

 

Ένα tinted moisturizer θέλουμε,  ή μπορεί να είναι και μια bb ή cc cream. Το θέμα είναι ότι μετά το καλοκαίρι που το δέρμα έχει αποκτήσει την λάμψη και το «μαύρισμα» του καλοκαιριού – τα make up και τα κάθε είδους foundations δείχνουν «βαριά».

 

Από την άλλη αναζητάμε και ένα προιόν που κάπως να καλύπτει μικρο- ατέλειες και κοκκινίλες, άρα η λύση είναι να στραφούμε σε ενυδατικές κρέμες με χρώμα που και θα φροντίσουν το δέρμα αλλά παράλληλα θα του δώσουν μια ελαφριά κάλυψη και μια φυσική λάμψη.

 

Πολύ καλή ιδέα αυτή την εποχή είναι να επιλέξουμε μια ενυδατική και  με υψηλό δείκτη προστασίας- για παράδειγμα η Bee Sun Safe Hydra Fresh Gel Cream της Apivita κάνει μια χαρά τη δουλειά της- αυτή φοράω τις τελευταίες μέρες*. Προσφέρει ενυδάτωση, αντηλιακή προστασία αλλά είναι και tinted δηλαδή 3 σε 1.

 

 

Ας δούμε και μερικές ακόμα:

 

Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer

Aέρινη φόρμουλα, ελαφριά κάλυψη και oil-free για όσες έχουν λιπαρή επιδερμίδα. Με δείκτη προστασίας SPF 30.

 

 

 

Origins Ginzing Energy Boosting SPF 40

Ενυδατική κρέμα με ελαφρύ χρώμα και υψηλό δείκτη προστασίας SPF 40. Απορροφάται εύκολα, χαρίζει ελαφριά κάλυψη και προστασία από τον ήλιο.

 

 

Erborian CC Red Correct

Ιδανική για κοκκινίλες, ροδόχρου ακμή και κάθε είδος ατέλειας. Μη σας φοβίσει το πράσινο χρώμα της κρέμας. Με το που θα την απλώσετε το πράσινο θα απορροφηθεί αλλά ταυτόχρονα θα εξισσοροπήσει και θα  καλύψει τέλεια τις κοκκινίλες για ομοιόμορφη επιδερμίδα. Φόρμουλα με ΒιταμίνηΕ για πλούσια ενυδάτωση.

 

 

 

Frezyderm AC-Norm Tinted

Ενυδατική κρέμα με χρώμα για ευαίσθητες επιδερμίδες αλλά και επιδερμίδες με ακμή. Προσαρμόζεται σε κάθε χρωματικό τόνο της επιδερμίδας και δίνει απαλή κάλυψη και λάμψη.

 

 

 

 

Seventeen Clear Skin Balancing & Moisturizing Cream

Ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες αυτή η κρέμα προσώπου με  χρώμα για ελαφριά κάλυψη απαλύνει τις ατέλειες και τις κοκκινίλες. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση και θρέφει την επιδερμίδα.

 

 

 

Caudalie Vinoperfect Radiance Tinted Moisturizer 02 Medium.

Ελαφριά και λεπτόρευστη ενυδατική κρέμα ημέρας σε 3 αποχρώσεις- Light, Medium και Dark. Με SPF 20 για ταυτόχρονη προστασία από τον ήλιο. Στη σύνθεσή της περιλαμβάνει υαλουρονικό οξύ αλλά και βινιφερίνη 500, καλύπτοντας ατέλειες και κηλίδες.

 

 

 

 

Korres Μαύρη Πεύκη 4D Σύσφιξη + Lifting Κρέμα Ημέρας

Ενυδατική κρέμα ημέρας με χρώμα και δείκτη προστασίας SPF 20. Η σειρά Μαύρη Πεύκη είναι το βαρύ πυροβολικό του brand και η συγκεκριμένη εκτός από ενυδάτωση και ελαφριά κάλυψη, υπόσχεται σύσφιξη και ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου για εφέ lifting.

 

 

 

 

Αvene Hydrance Optimale

Για ευαίσθητες επιδερμίδες και ξηρό, αφυδατωμένο δέρμα. Διακριτικό χρώμα, προσφέρει λάμψη, θρέφει την επιδερμίδα και περιέχει και αντηλιακά φίλτρα για προστασία από τον ήλιο.

 

 

 

Estee Lauder Daywear Sheer Tint

Πλούσια ενυδατική κρέμα με ελαφρύ χρώμα που προστατεύει από τα πρώιμα σημάδια γήρανσης χάρη στην αντιοξειδωτική της δράση. Με ευρέος φάσματος αντηλιακό φίλτρο SPF 20.

 

 

 

 

(* το καλοκαίρι το έβγαλα με το αντηλιακό La Roche Posay Anthelios Pigment Correct SPF 50+. Είμαι εθισμένη σε αυτό το αντηλιακό- ένα φυσικά δε με έφτασε αγόρασα και δεύτερο. Έχει απίθανη απόχρωση, τέλεια κάλυψη, φουλ προστασία και δεν είδα νέα κηλίδα στο πρόσωπό μου, ούτε για δείγμα. Το αγαπώ και το προτείνω ανεπιφύλακτα.)

 

 

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Επειδή έχω δοκιμάσει origins & frezyderm όσον αφορά tinted moisturizers είμαι απόλυτα ικανοποιημένη και από τα δύο, τα, χρησιμοποιώ εναλλάξ.. Η origins ίσως να είναι για πιο νεανικα δέρματα βέβαια, αλλά επειδή μου “καθησε” πολύ καλά θα την ξαναχρησιμοποιησω

  2. Θα δοκιμάσω Frezyderm. Με δελέασε το χρώμα που προσαρμόζεται μήπως καταφέρω να βρω κρέμα που να δείχνει όσο πιο “φυσική” γίνεται πάνω μου.
    Μουτςς

  3. Έχω δοκιμάσει της Apivita & της Estée Lauder. Θα ήθελα ύστερα από τις προτάσεις του post να δοκιμάσω την Caudalie και φυσικά του Korres με την super μαύρη πεύκη.
    xx

  4. Την Αvene Hydrance Optimale την δοκίμασα παλαιότερα, καλή ήταν!

  5. Δυστυχώς δεν έχω βρει καμία κρέμα με χρώμα και spf που να με καλύπτει,η θα έχουν πολύ πορτοκάλι βάση η θα με κάνουν σαν φάντασμα.Το μόνο που χρησιμοποιώ και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη είναι η compact πούδρα της Avene με spf 50 το χρώμα είναι τέλειο και δεν νιώθεις καθόλου να σου κλείνει τους πόρους.
    Όσο για αντηλιακό δεν αλλάζω με τίποτα την anthelios la Roche με έσωσε από τις φωτό αλλεργίες που με ταλαιπωρούσαν χρόνια.

  6. Δεύτερο καλοκαίρι με anthelios la Roche , αναντικατάστατο προιόν!

  7. Όλες πολλά υποσχόμενες…ξεχωρίζω Caudalie και Korres….

  8. Βάση της επιδερμίδας μου θα επέλεγα της Origins παρότι σπάνια θα βάλω κρέμα προσώπου ή αντιηλιακό με χρώμα. Ένα αντιηλιακό με χρώμα που μου είχε αρέσει πολύ ήταν της Rilastil

  9. Την κρέμα της Frezyderm AC-Norm Tinted από την ώρα που κυκλοφόρησε και την δοκίμασα δεν την έχω αλλάξει!!! Ίσως επειδή χρησιμοποιώ και την αντηλιακή με χρώμα και μου κάθονται και τα δύο προϊόντα πολύ καλά. Αν και η αντηλιακή μετά από ώρα μου βγάζει λίγη λιπαρότητα, η ενυδατικη όλως περιέργως δεν μου βγάζει καθόλου λιπαρότητα ακόμα και μετά από ώρα!!! 💙♥️🤎❤️💜🧡💚💛♥️🤎💛💜💛💜💛

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.