Σταφύλι το θαυματουργό και η νέα σειρά Santorini Grape by Korres

Το Σταφύλι Σαντορίνης καλλιεργείται στα ηφαιστειογενή εδάφη της Σαντορίνης και επιβιώνει,παρά το δυνατό ήλιο και τους ισχυρούς ανέμους των Κυκλάδων, με τη βοήθεια ευρηματικών τεχνικών καλλιέργειας, χωρίς νερό, μόνο με τη δροσιά που φέρνει ο αέρας του Αιγαίου.

 

Για την συγκομιδή της πρώτης ύλης συνεργαζόμαστε με την Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων / Santowines, αξιοποιώντας τα υπολείμματα από την οινοποίηση των σταφυλιών. Είναι η πρώτη φορά που τεράστιες ποσότητες από τα στέμφυλα -υποπροϊόντα της οινοπαραγωγής- αντί να απορρίπτονται, χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ενός καλλυντικού εκχυλίσματος.

 

 

 

 

Τα στέμφυλα, πλούσια σε πολυφαινόλες, αποξηραίνονται φυσικά κάτω από τον ήλιο του Αιγαίου για διάστημα 48 ωρών. Τα εκχυλίζουμε, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυσικούς διαλύτες σε μία 100% zero-waste διαδικασία. Το πολύτιμο εκχύλισμα από Σταφύλι Σαντορίνης, Προϊόν Αναβαθμιστικής Ανακύκλωσης (Upcycling), ενσωματώνεται στη συλλογή περιποίησης Santorini Grape.Το όποιο υπόλειμμα της διαδικασίας κομποστοποιείται και επιστρέφει στη γη ως βιολογικό λίπασμα.

 

 

 

 

Το εκχύλισμα από Σταφύλι Σαντορίνης προέρχεται από τη γηγενή ποικιλία λευκού σταφυλιού του νησιού και εμφανίζει πολύ υψηλή συγκέντρωση σε πολυφαινόλες. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, το εκχύλισμα προσφέρει βαθιά θρέψη, μειώνει τις ατέλειες και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Η Ρεσβερατρόλη, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, εντοπίζεται στη φλούδα του σταφυλιού και προσφέρει πολλαπλά οφέλη για τη βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας. Παράλληλα, βοηθά την επιδερμίδα να αποκτήσει βελούδινη υφή και πιο φωτεινό τόνο. Το έλαιο από τα κουκούτσια του σταφυλιού, πλούσιο σε λιπαρά οξέα, ενισχύει τον υδρολιπιδικό προστατευτικό φραγμό του δ’ερματος και βελτιώνει την ελαστικότητα και την υφή της επιδερμίδας. Το Σαλικυλικό Οξύ, ένα φυσικό ελαιοδιαλυτό BHA που προέρχεται από το  φλοιό της ιτιάς, διαπερνά το σμήγμα και τα φυσικά λάδια της επιδερμίδας φτάνοντας σε μεγαλύτερο βάθος.

 

Τα AHAs απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από την ανώτερη στιβάδα της επιδερμίδας βελτιώνοντας τον τόνο, την υφή και την εμφάνιση των πόρων. Το μίγμα Λευκής και Πράσινης Αργίλου, πλούσιο σε μέταλλα, καθαρίζει σε βάθος και απορροφά την περιττή λιπαρότητα προσφέροντας ελαστικότητα και ματ αποτέλεσμα.

 

H σειρά Santorini Grape αποτελείται από:

 

Santorini Grape Velvet Λάδι Προσώπου

ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

 

Ξηρό λάδι νέας γενιάς, ιδανικό για την αναπλήρωση ενυδάτωσης και τη συνολική βελτίωση της υφής της επιδερμίδας. Προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, ενυδατώνει σε βάθος, μειώνει τις ατέλειες και χαρίζει στην επιδερμίδα βελούδινη, λαμπερή όψη.

 

 

 

Santorini Grape Poreless Κρέμα-Gel

ΟΡΑΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΠΟΡΩΝ

 

Kρέμα-Gel ελαφριάς υφής για σύσφιγξη πόρων και ισορροπημένη ενυδάτωση.

 

Eνισχυμένη με εκχύλισμα από Σταφύλι Σαντορίνης θρεπτικό και πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, πολυφαινόλες και τανίνες, χάρη στο ηφαιστειογενές έδαφος όπου καλλιεργείται, βοηθά στη ρύθμιση της λιπαρότητας και μειώνει την εμφάνιση των πόρων.

 

 

 

 

Santorini Grape Ηφαιστειακή Μάσκα Καθαρισμού

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ + ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ

 

Mάσκα ήπιας απολέπισης με ηφαιστειακή άμμο και σφαιρίδια ενεργού άνθρακα για ορατή σύσφιγξη των πόρων και απομάκρυνση της λιπαρότητας. Η απαλή, αναζωογονητική της δράση χαρίζει λεία, λαμπερή επιδερμίδα με ματ υφή.

 

 

 

H συλλογή Santorini Grape, η οποία συνδυάζει τη δύναμη της ελληνικής φύσης με ισχυρά ενεργά συστατικά, για να χαρίσει στην επιδερμίδα όψη χωρίς ατέλειες.

 

 

13 Σχόλια
  1. Καλημέρα
    Το περίμενα πολύ καιρό να το δω στην Ελλάδα όσο και να σας φαίνεται περίεργο. Το είχα δει περίπου ένα χρόνο στο ,,Tik Tok νομίζω στην Αμερική και ειχα σκάσει γιατι αυτο το καταπληκτικό προϊόν δεν το είχαμε στην Ελλάδα!!!
    Λατρεύω!!!! την σειρα Greek yoghurt Για μεικτές επιδερμίδες έχω αδειάσει άπειρα !!!βαζακια και σερουμ. Όπως φέτος ανακαλυψα και το τέλειο άρωμα που έβγαλαν για το καλοκαίρι το εξαιρετικό LEFKO πιστεύω ότι μπορώ να Λουζομαι με αυτό το άρωμα το αγαπώ.
    Τι μόνο που θα ζητούσα από την εταιρεία είναι εάν γίνεται να ενισχύσουν την διαρ6στα αρωματα τους

  2. Φανταστική σειρά με εκλεκτά συστατικά. Θέλω πολύ να την δοκιμάσω & θα το κάνω για να δω πως ενεργεί στην δική μου επιδερμίδα, αν και ότι έχω δοκιμάσει από την Korres ( ειδικά η πεύκη) είναι από τα καλύτερα.
    xx

  3. Βρίσκω ενδιαφέρον το ξηρό λάδι (αν και είναι γνωστή η σχέση μου με τα Korres) οπότε λέω να το δοκιμάσω.
    Μουτςς

  4. Τη μασκούλα καθαρισμού θα τη δοκιμάσω σίγουρα!

  5. Κ εγώ το ξηρό λάδι θα ήθελα να δοκιμάσω, το σταφύλι είναι απο τα αγαπημένα μου συστατικά σε προϊόντα ομορφιάς…

  6. Πολύ ωραία φαίνεται η σειρά! Τη μάσκα θα ήθελα να δοκιμάσω σίγουρα.

  7. Έχω πάρει ένα serum από τη σειρά Greek yoghurt και είναι το μόνο που με έχει βοηθήσει στο να ξεραίνει σμηγματοειδή αδενώματα στο πρόσωπο που κανένας δερματολόγος δεν βάζει χέρι.Ε,θα δοκιμάσω τα καινούρια προϊόντα χωρίς δεύτερη σκέψη….

  8. Κ εγώ το ξηρό λάδι θα ήθελα να δοκιμάσω . Φαίνεται ελαφριά σειρά χωρίς μεγάλες απαιτήσεις…άντε μέχρι 25

  9. Θα μπει σίγουρα στη wish list μου! Γενικά ότι έχει να κάνει με korre με ενθουσιάζει!! 💚💚💚💚💚💚💚💚💚

  10. 💚💚💚💚💚💚💚 μόνο πράσινες καρδούλες για την απλή και λιτή εμφάνιση του προϊόντος και του πράσινου σταφυλιού!!! 💚💚💚💚💚💚

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.