Επιλέγουμε και προτείνουμε 6 αγαπημένα προιόντα της σειράς Charlotte Tilbury

 

H καριέρα της Charlotte Tilbury ουσιαστικά ξεκίνησε από το You Tube όπου μέσα από το κανάλι της έδινε συμβουλές ομορφιάς και makeup tips ξεκινώντας πάντα με τη λέξη που έγινε το σήμα κατατεθέν της: Darlings!” 

 

Το 2013 ίδρυσε την εταιρεία της,  Charlotte Tilbury Beauty LTD στο πολυκατάστημα Selfridges του Λονδίνου,  μια σειρά η οποία  πολύ γρήγορα γνώρισε μεγάλη επιτυχία και δεν άργησε να έρθει και η παγκόσμια συνεργασία με τα Sephora.

 

 

 

Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν προιόντα μακγιάζ Charlotte Tilbury αλλά φέτος το καλοκαίρι είπα να δώσω μια ευκαιρία και στην ενυδατική κρέμα Charlotte’s Magic Cream Instant Turnaround Moisturizer και δεν το μετάνιωσα. Ήταν από τις ενυδατικές κρέμες που ευχαριστήθηκα πολύ, την φορούσα πρωί και βράδυ είχε υπέροχη μυρωδιά, πολύ καλή απορρόφηση χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας και άφηνε το δέρμα μου φουλ ελαστικό, σφριγηλό,  απαλό- το ένιωθα πολύ ενυδατωμένο. Μεγάλο best seller η συγκεκριμένη κρέμα που στη σύνθεσή της περιέχει έναν συνδυασμό ελαίων, τα «μαγικά 8» skincare κορυφαία συστατικά της Charlotte, αλλά  και δείκτη SPF15.

 

 

Τα προιόντα Charlotte Tilbury τα βρίσκετε εύκολα στα καταστήματα Sephora και μια που μιλάμε για το συγκεκριμένο brand παρακάτω ακολουθούν πέντε ακόμα προιόντα που αξίζει να δοκιμάσετε.

 

Airbrush Setting Spray

Σπρέι σταθεροποίησης του μακιγιάζ με απαλό άρωμα και μεγάλη διάρκεια  που λειαίνει και μειώνει τους πόρους. Δίνει άμεσα μια όψη φρεσκάδας στο δέρμα.

 

 

 

Beautiful Skin Radiant Concealer

Κρεμώδες concealer που καλύπτει ατέλειες και φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια. Φόρμουλα με ενεργά ενυδατικά συστατικά που παράλληλα φροντίζουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

 

 

 

 

Matte Revolution Lipstick

Εξαιρετικό κραγιόν. Ματ, ενυδατικό, κρατάει πολλές ώρες, αφήνει τα χείλη ζουμερά και ενυδατωμένα. Οι τρισδιάστατες λαμπερές χρωστικές ουσίες κάνουν τα χείλη να δείχνουν πιο γεμάτα και το μείγμα ελαίων και κεριών με τριγλυκερίδια βοηθά το κραγιόν να γλιστράει και να χαρίζει χρώμα μεγάλης διάρκειας. Η απόχρωση Pillow Talk ένα σέξι dirty pink,  είναι από τις ωραιότερες της αγοράς.

 

 

 

 

 

 

Hollywood Flawless Filter Highlighter

Πολυβαβευμένο το συγκεκριμένο highlighter. Η ίδια λέει ότι το εμπνεύστηκε από τα φώτα και τις κάμερες του Χόλυγουντ.  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως tinted primer, κάτω από το foundation  ή ως highlighter στα σημεία κλειδιά του προσώπου. Η σύνθεσή του ενυδατώνει έως και 24 ώρες ενώ παράλληλα απαλύνει και φωτίζει την επιδερμίδα.

 

 

 

 

Pillow Talk Matte Beauty Blush Wand

H Charlotte αγαπάει τα «μαξιλαράκια»,  τα διάσημά πλέον Beauty Light Wands της Charlotte. Το one-dot-wonder Pillow Talk Matte Beauty Blush  είναι  ένα υγρό ρουζ εύκολο στη χρήση με απλικατέρ μαξιλαράκι σχεδιασμένο για να γλιστράει στο δέρμα. H απαλή ροζέ απόχρωση Pillow Talk ταιριάζει σε όλες.

 

 

 

Charlotte’s Beautiful Skin Foundation

Σε 30 (!) αποχρώσεις ένα foundation με συστατικά περιποίησης που βελτιώνουν την υφή του δέρματος με κάθε εφαρμογή. Η ελαφριά, μακράς διάρκειας σύνδεση βοηθά στην πρόληψη της διείσδυσης ρύπων στο δέρμα, ενισχύοντας τον φραγμό του και βελτιώνοντας την ποιότητα του δέρματος με την πάροδο του χρόνου.

 

 

 

Darlings!

 

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Δεν το γνώριζα καθόλου το brand. Αλλά, το κραγιόν και η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ότι έψαχνα, και δεν θα χάσω χρόνο! Θα είναι η επόμενη άμεση αγορά μου.
    xx

  2. Φαίνονται πολύ όμορφες οι συσκευασίες, προσωπικά έχω μια αδυναμία στα setting sprays και αυτό θα ήθελα να δοκιμάσω, με την πρώτη ευκαιρία που θα βρεθώ στα Sephora της Ερμού

  3. Πρώτη φορά ακούω για τα συγκεκριμένα προϊόντα.Το κραγιόν έχει τέλειο χρώμα.
    Μουτςς

  4. Αυτή η ενυδατική είναι όντως μαγική! Εκπληκτικό προϊόν! Το highliter είμαι πολύ περίεργη να το δοκιμάσω, η ποιότητα των προϊόντων είναι φοβερή!

  5. Αγαπάω και εγώ τα “μαξιλαράκια” το Pillow Talk Matte Beauty Blush Wand μου τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον.

  6. Charlotte Tilbury και σου τρέχουν τα σαλακια… Tο δεν κραγιον σε vintage dust pink σε αυτην ακριβως την vintage συσκευασια, μου θυμισε ενα Revlon που φορουσε η μαμα μου στα 70’ς. Υπέροχα όλα!

  7. To foundation δείχνει πολλά υποσχόμενο…και σε 30!!!! αποχρωσεις…wow….

  8. Τρελάθηκα με το κραγιόν, εκτός την απόχρωση που είναι από τις αγαπημένες μου ,μου αρέσε η περιγραφή!!

  9. Ξετρελαθηκα με την απόχρωση του κραγιόν κι εγώ !!! Matte Revolution Lipstick ψηφίζω με τα χίλια!!! ♥️💜❤️❤️💜💙💛💙💚💙💚💙❤️💚🧡💚🧡💚♥️♥️💚🧡❤️💚💙💚💙💚❤️💚🧡♥️💚 είναι από τα χρώματα μου χρησιμοποιώ στην καθημερινότητα μου γιατί δεν θέλω έντονο αποτέλεσμα!!!

  10. Επίσης τι υπέροχο χρώμα μαλλιών και τι όμορφη που είναι η Charlotte Tilbury!!! 💙🧡💜♥️🤎🤎♥️♥️💛💛♥️💚💙💙💚💙💙💚💙💚💙💚💛♥️💛♥️💜♥️💜💜♥️💜♥️💛💚💙💚💙💚💙💚💙💚💙💚💙💛💚💜♥️💜💜♥️💜♥️💛♥️💙♥️💙

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.