Dior Fall Makeup Collection 2023 η συλλογή μακιγιάζ για το Φθινόπωρο.

 

 

Με μια άκρως φθινοπωρινή παλέτα σε αποχρώσεις καφέ-κόκκινες, μπεζ και nude, για φέτος το Φθινόπωρο ο Dior κινείται με ασφάλεια μεν, αλλά όπως πάντα με ποιοτικά προιόντα,  που θέλεις να έχεις στο νεσεσέρ σου.

 

Tα νέα προιόντα που λάνσαρε γι’ αυτή τη σεζόν δεν είναι πολλά- πέντε όλα και όλα– μεταξύ των οποίων δυο παλέτες ματιών, Diorshow 5 Couleurs Eyeshadow Palettes, ένα ρουζ Diorskin Rouge Blush και δυο νέες αποχρώσεις στα βερνίκια νυχιών Dior Vernis.

 

H έμπνευση του Peter Phillips καλλιτεχνικού διευθυντή του brand δεν ήταν άλλη από τα χρώματα της φύσης του φθινοπώρου για τις δυο παλέτες ματιών που περιλαμβάνουν ζεστά κόκκινα, μπεζ, μπορντό και καφέ χρώματα, σε απόλυτη αρμονία μεταξύ τους που βοηθούν πολύ στο mix and match blending.

 

Οι νέες αποχρώσεις 523 Beige Couture και 683 Rouge Saga έχουν ματ, σατινέ και μεταλλικές υφές ιδανικές για κάθε στιγμή της μέρας.

 

 

 

To limited edition Diorskin Rouge Blush σε καφέ κοραλί απόχρωση, αφήνει ένα σατινένιο τελείωμα στην πειδερμίδα και μια όψη υγείας στην επιδερμίδα.

 

537 Grand Val Satin – Coral Brown

 

 

 

Tα iconic πέλον Dior Vernis έρχονται σε δυο αποχρώσεις ένα απαλό ροζ περλέ, το 415 Oze και ένα βαθύ και πολύ ενδιαφέρον καφέ με χρυσό glitter το 746 Rouge Atelier

 

 

Πέρα πάντως από τις εποχιακές συλλογές το προιόν που έχει κάνει μεγάλη αίσθηση στην μόνιμη makeup collection του brand, είναι το Dior Forever Glow Veil. Ένα μοναδικό primer για λάμψη και πολύ βαθιά ενυδάτωση. Η φόρμουλά του αποτελείται από 97% φυσικά συστατικά όπως ο κόκκινος ιβίσκος και το εκχύλισμα του πανσέ, αλλά και υαλουρονικό οξύ. Εκτός ότι λειτουργεί ως primer προετοιμάζοντας την επιδερμίδα για το foundation,  ταυτόχρονα φροντίζει και ενυδατώνει σε βάθος τo δέρμα ενώ ο ιβίσκος επιλέχθηκε για την ιδιότητά του να χαρίζει έντονη λάμψη.

 

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Καλή εβδομάδα!! ❤️Πόσο τέλεια η δεύτερη παλέτα! Αχ Dior ❤️ η πιο αγαπημένη μου μάρκα από τις “πολυτελείς”

  2. Υπέροχο & αγαπημένο brand. Μου άρεσε πολύ το ρουζ ( λατρεύω το σατινε τελείωμα) και η δεύτερη παλέτα με τις μπεζ αποχρώσεις. Primer δεν χρησιμοποιώ, αν και αυτό του Dior δείχνει να είναι απαραίτητο. Το κραγιόν μου έλειψε από την φθινοπωρινή συλλογή.
    xx

  3. Η πρώτη παλέτα σαν να μου κλείνει το μάτι.
    Μουτςς

  4. @Sofia Marga: Συμφωνώ απόλυτα. Και εμένα μου έλειψε το κραγιόν και χαίρομαι που το πρόσεξες!

  5. Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!!! το primer και το Diorskin Rouge Blush σε καφέ κοραλί απόχρωση μου έκλεψαν την καρδιά!

  6. Αγαπημένες nude αποχρώσεις!!! Αυτο το ρουζ και τα βερνίκια είναι ονειρεμένα!

  7. Καλή εβδομάδα bbgirls! Το Diorskin Rouge Blush μου μπήκε στο μάτι!! Πόσο τέλεια απόχρωση!!!!

  8. Το primer λάμψης και ενυδάτωσης με εντυπωσίασε….

  9. Υπέροχα όλα!!! Ξεχώρισα το blush! ❤️💚🤎🧡💛🧡💜♥️💜💜♥️💜♥️💜🧡🤎💙🧡💙🧡💙🧡💙♥️💛♥️💜♥️💜♥️💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.