H&M Move: H νέα σειρά αθλητικών ρούχων για το Φθινόπωρο.

 

 

«Η ύπαιθρος είναι για όλους» Αυτό είναι το βασικό μήνυμα πίσω από τη νέα συλλογή του H&M Move: μια σειρά από  ρούχα υψηλής απόδοσης για την ύπαιθρο, τεχνικά και πιο βιώσιμα που  και  με  προσιτές τιμές.

 

Αυτό το φθινόπωρο, το H&M Move αμφισβητεί την αντίληψη ότι διαφορετικές δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους απαιτούν ειδικό εξοπλισμό.  Η ανάπτυξη καινοτόμων & εξειδικευμένων υλικών επέτρεψε στο H&M Move να εξερευνήσει περαιτέρω την πεποίθηση ότι μια εξαιρετική λειτουργική γκαρνταρόμπα μπορεί να ξεκλειδώσει έναν κόσμο υπαίθριων δραστηριοτήτων.

 

Με αυτό, το H&M Move ζητά από τους καταναλωτές να χρησιμοποιούν αυτή τη νέα συλλογή προϊόντων υπαίθριων δραστηριοτήτων όπως κι αν ασκούνται. Είτε πρόκειται για επανασύνδεση σε με τη φύση, επαναφόρτιση σε ορεινές πεζοπορίες ή εξερεύνηση μιας νέας πόλης αυτή τη σεζόν, τα εξωτερικά στρώματα πολλαπλών χρήσεων και οι μοναδικές τεχνολογίες υλικών του H&M Move πρόκειται να εκδημοκρατίσουν το φυσικό μας πεδίο υπαίθριων δραστηριοτήτων και τον τρόπο που τις απολαμβάνουμε. Επιπλέον,  θα το κάνουν κυρίως χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα υλικά και ανταγωνιστικές τιμές.

 

Τα υλικά H&M Move – StormMove™, Thermometer™ και DryMove™ –  έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά σημεία, αυτά της υψηλής απόδοσης, της ανθεκτικότητας, του σχεδιασμού, της λειτουργικότητας και της οικονομικής τιμής. Για να επιτευχθεί αυτό σήμαινε στενή συνεργασία με συνεργάτες κλωστοϋφαντουργίας για την επανεγγραφή της διαδικασίας παραγωγής, καθώς και με σχεδιαστές στο Grand Studio, το εξειδικευμένο αθλητικό πρακτορείο υπαίθριων δραστηριοτήτων ενώ κάθε υλικό υποβλήθηκε σε μια σειρά από αυστηρές δοκιμές απόδοσης.

 

«Με αυτήν τη συλλογή, θέλουμε να εμπνεύσουμε κάθε Mover να βγει έξω και να απολαύσει τα οφέλη της μετακίνησης. Ενώ τα κομμάτια είναι κατασκευασμένα και ρυθμισμένα για να προστατεύουν από τα καιρικά στοιχεία και να προσαρμόζουν τη θερμοκρασία του σώματος, μπορούν επίσης εύκολα να φορεθούν και ως καθημερινά ρούχα δρόμου.», λέει ο Mfon Boman, H&M Move’s Outdoor Product Manager.

 

Καπιτονέ Μπουφάν 59,99Ε

 

 

 

Joggers φλις 49,99Ε

 

 

 

Μαύρο αδιάβροχο μπουφάν 59,99Ε

 

 

 

Ζακέτα με κουκούλα 31,99Ε

 

 

 

Αμάνικο μπουφάν 39,99Ε

 

 

 

Προστατευτικό παντελόνι με όγκο 59,99Ε

 

 

 

 

Αθλητικό μπουφάν με κουκούλα 39,99Ε

 

 

 

Κολάν δίχρωμο 39,99Ε

 

 

 

Αδιάβροχο φορετό μπουφάν 69,99Ε

 

 

 

Αθλητικά γυαλιά ηλίου 19,99Ε

 

 

 

To video από την καμπάνια H&M, Fall 2023

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Ωραία αμάνικα μπουφάν ό,τι πρέπει για τις φθινοπωρινές εξορμήσεις!

  2. Φέτος πήρα τα καλύτερα και ωραιοτερα t-shirts απ’ το H&M. Υπέροχο!

  3. Εκτός το αδιάβροχο φορετό μπουφάν που μου άρεσε πάρα πολύ, τα υπόλοιπα δεν λένε κ τίποτα!

  4. Καλημέρα
    Επειδή πάω πολύ συχνά για περπάτημα ή συγκεκριμένη σειρά που τραβηξε αμεσως το ενδιαφέρον κυρίως για τα υλικά που όπως @Τζουλια γράφεις “”είναι κατασκευασμένα και ρυθμισμένα για να προστατεύουν από τα καιρικά στοιχεία και να προσαρμόζουν τη θερμοκρασία του σώματος,” Και βέβαια από είδα είναι κομμάτια που μπορείς να τα φορέσεις και άνετα στις υπόλοιπες μετακινήσεις σου.
    Σίγουρα θα το στο σάιτ το μαύρο αδιάβροχο μπουφάν και το μπουφάν παραλλαγής.

  5. Το αθλητικό μαύρο μπουφάν με κουκούλα μου άρεσε. Ενδιαφέρον το ότι “προσαρμόζεται” με την θερμοκρασία του σώματος. Στο site του H&M βρήκα πολύ ωραίες προτάσεις κι έτσι, εχω ήδη παραγγείλει ένα μπεζ παλτό και κάποια άλλα κομμάτια από την basic συλλογή.
    xx

  6. Το δίχρωμο κολάν μου άρεσε… basic αλλά συνάμα ξεχωριστό…

  7. Το παντελόνι με όγκο μου άρεσε και το αδιάβροχο μπουφάν.
    Μουτςς

  8. Θα συμφωνήσω απόλυτα με @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ.. Επιπλέον δίνω κ μια ευκαιρία στο δίχρωμο κολάν..

  9. Το κολάν ωραίο. Κάπως ακριβό όμως για ένα τόσο απλό κομμάτι, όχι;
    Τα άλλα δεν μου φάνηκαν τίποτε το ιδιαίτερο. Είμαι κάπως ιδιότροπη στα μπουφάν όμως. Αρκετά μου άρεσε το χακί παραλλαγής.

  10. Το μαύρο το αμανικο είναι πολύ ωραίο! 🧡💛💚💛❤️💜❤️❤️💜❤️💜🤎💜🤎♥️🤎♥️💚💛❤️♥️❤️

  11. Κι αν δεν είχαμε χθες ποστ δεν σημαίνει ότι το ξέχασα.
    ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ BEAUTY BLOG 💫💫💫💋💋💋🎉🎉🎉💜💜💜
    Πάντα επιτυχίες αγαπημένη μου Τζούλια 💜
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.