10 στυλ σε πανωφόρια που θα φορεθούν πολύ φέτος.

 

Eίμαι σε φάση αναζήτησης πανωφοριού. Εχω ήδη κάνει δυο τρεις βόλτες στα μαγαζιά, αλλά δεν έχω δει ακόμα κάτι που να με τραβήξει. Βέβαια οι περισσότεροι πωλητές μου λένε ότι δεν έχουν ακόμα παραλάβει όλα τα σχέδια, θα έχουν μεγαλύτερη ποικιλία γύρω στα μέσα Οκτωβρίου.

 

Εγώ πάλι δεν ξέρω ακριβώς τι θέλω, αλλά ξέρω τι δεν θέλω: δεν θέλω puffer (βαρέθηκα να τα βλέπω παντού) και δεν θέλω και κλασσικό παλτό. Θέλω κάτι άλλο, που να είναι ζεστό, αλλά να μην είναι βαρετό.

 

Μέχρι να το βρω, ας ρίξουμε μαζί μια ματά σε 10 στυλ πανωφοριών που θα φορεθούν φέτος. Αφού ψάχνω που ψάχνω,  ας ψάξουμε μαζί.

 

Τα oversized blazers

Πάντα αγαπημένα, πάντα κομψά, πάντα all time classic. Και το καλύτερο ότι μπορούν να φορεθούν από το πρωί στο γραφείο και σε συναντήσεις, μέχρι και το βράδυ με ένα τζιν και ψηλοτάκουνα. Μεγάλο trend φέτος να είναι μεσάτα και με βάτες.

 

 

 

To χρώμα καφέ

Το καφέ κάνει μεγάλο comeback φέτος “brown is the new black”. Πάντως σαν χρώμα κάνει ωραία μετάβαση από το καυτό καλοκαίρι στο δροσερό φθινόπωρο και είναι λιγότερο «σκληρό» από το μαύρο έτσι ξαφνικά.

 

 

Δερματίνες σε έντονα χρώματα

Το μαύρο είναι βασιλιάς αλλά θα είναι πολύ χαριτωμένο και ένα πανωφόρι σε ροζ, φούξια, τυρκουάζ, όσο να’ναι κάνει τη διαφορά ένα έντονο χρώμα μέσα στη μαυρίλα του χειμώνα.

 

 

 

Παλτό με μαξιμαλιστικά πατρόν.

Χόρτασε το μάτι μας από αυτά τα παλτό στη δεύτερη σεζόν του Just Like That (η οποία σειρά -άσχετο με το σημερινό post – από story πάει από το κακό στο χειρότερο. Xάλια ιστορίες, γελοίοι έως καρικατούρες οι ρόλοι των δευτεραγωνιστών, φρικτό σενάριο, το μόνο ελάχιστα ενδιαφέρον η επιστροφή του Aidan αλλά και αυτή ακόμα, έγινε τόσο άσχημα… έτσι διαγράφεις 25 BIG χρόνια,  Carrie μου; ) Από ρούχα πάντως – δε λέω- μια χαρά οι γκαρνταρόμπες τους και ειδικά τα παλτό στη χειμωνιάτικη Νέα Υόρκη, abso-fucking lutely, ruled.

 

 

 

Bomber Jackets

Θα τα δούμε oversized, θα τα δούμε cropped, θα τα δούμε σε κάθε ύφασμα- αδιάβροχα- δερμάτινα- μάλλινα- γυαλιστερά- σατέν- νάυλον,  ο,τι φανταστείτε.

 

 

 

Biker Jackets

Πολυαγαπημένα. Φέτος κάνουν makeover  και στολίζονται με αλυσίδες, με έντονα φερμουάρ, με oversized τσέπες,  με faux γούνες στο τελείωμα κλπ κλπ. Σε δέρμα ή δερματίνη και πάντα σε μαύρη απόχρωση.

 

 

 

Πανωφόρια και ζακέτες με ενσωματωμένα κασκόλ

Δεν έχω αποφασίσει αν μου αρέσουν ή όχι (φοβάμαι μήπως με ενοχλούν στον λαιμό) αλλά σίγουρα είναι βολικά, είναι ζεστά και αποπνέουν μια δόση understated πολυτέλειας.

 

 

 

Tweed

All time classic και πάντα σικάτο. Φοριέται και αυτό από το πρωί έως το βράδυ ανάλογα με το outfit. Το πρωί γίνεται cool με ένα απλό t-shirt, ένα τζιν και χαμηλά παπούτσια, το βράδυ με υφασμάτινο παντελόνι και ψηλοτάκουνα.

 

 

 

 

Cargo

Η πιο casual- on the go- επιλογή σε πανωφόρι. Σχεδόν πάντα σε αποχρώσεις του πράσινου της ελιάς και του χακί αλλά πλέον τα βρίσκουμε και σε άλλα υφάσματα, με σχέδια, με μεγάλες τσέπες και τα φοράμε σχεδόν πάντα,  μόνο κατά τη διάρκεια της μέρας με casual outfits.

 

 

 

 

To «πάπλωμα».

Το άφησα προτελευταίο γιατί είναι το χειρότερό μου. (τελευταία άφησα την αγαπημένη μου επιλογή παρακάτω). Είναι trend για φέτος το χειμώνα αλλά δεν αντέχω ούτε να το βλέπω αυτό το στυλ ρούχου- πόσο μάλλον να το φοράω- όσο κρύο και να κάνει.

 

 

 

 

Mακριές δερμάτινες μαύρες καμπαρντίνες.

Matrix και αγαπημένος Keanu και πίσω στο Y2K και όσο πάνε και μακραίνουν. Είναι ένα σούπερ cool πανωφόρι και ψηλά στη λίστα μου για αγορά, γιατί μου αρέσει πολύ για το φθινόπωρο αυτή η επιλογή. Δεν είναι αρκετά ζεστό πανωφόρι για τον Βορρά, αλλά για εδώ στο Νότο θα είναι ό,τι πρέπει. Αγαπημένη η καμπαρντίνα της φθινοπωρινής συλλογής Saint Laurent,  αλλά στην τιμή των 9,000 και κάτι ψιλά ευρώ,  εεε παραπάει. Τις προάλλες όμως δοκίμασα μία, σε γνωστό ελληνικό κατάστημα μαύρη, μακριά, με χρυσά κουμπιά και επειδή τη σκέφτομαι- ίσως πάω να την ξαναδοκιμάσω.

 

H Saint-παραπάει-Laurent

 

 

Αυτή που δοκίμασα εγώ

 

 

 

Παρασκευή σήμερα, ΣΚ έρχεται, ψύχρανε κάπως και ο καιρός- καλά μας ψώνια.

 

 

10 Σχόλια
  1. To πανωφόρι σε στυλ πάπλωμα είναι το χειρότερο μου, δεν φαντάζομαι να το φορούσα ποτέ, αν και φαίνεται πολύ ζεστό.. Έχω και με τα πανωφόρια μια τρέλα, και έχω κάποια παρόμοια με αρκετά από τα παραπάνω, αλλά μια κλασική μαύρη δερματινη καμπαρντίνα μου λείπει, έχει βέβαια ο άντρας μου και μπορεί να του την πάρω αν μου πηγαίνει 😉

  2. Έχω μαύρη δερμάτινη καμπαρντίνα σε ίσιο στυλ , με μαύρα κουμπιά και χωρίς ζώνη. Διαχρονική, υπέροχη αγορά που δεν έχω μετανιώσει. Ενώ η ζακέτα από μόνη της είναι μια χαρά, με ενσωματωμένο κασκόλ θεωρώ πως δεν θα είναι πρακτική. Το “πάπλωμα” είναι το τελευταίο σε βαθμολογία ( μάλλον ομόφωνα από όλα τα bbgirls)
    Ένα μπεζ παλτό για τα πρώτα κρύα, το περιμένω από τα H&M. Καλό ΣΚ

  3. Εγώ αυτή την εποχή πάντα κοιτάω για καμπαρντινες.Την θεωρώ mast have και φέτος μπορούμε να την δούμε σέ πολλές παραλλαγές από κοντή έως μακριά για όλα τα γούστα. Δεύτερο στην επιλογή μου έρχεται αυτήν την εποχή που θα αρχίσει λογικά λίγο δροσουλα είναι το
    Cargo jacket έχω σχεδόν σε όλες τις αποχρώσεις αλλά δεν λέω όχι ποτέ και σε ένα ακόμα.Τελευταιο θα βάλω
    το Quilted Shell jacket αγόρασα πέρσι σε oversized γραμμή στο πράσινο χρώμα και με βόλεψε πολύ θα το ψάξω φέτος και σε άλλες αποχρώσεις.
    Φέτος διάβασα ότι το κόκκινο είναι ένα χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει η σε πανωφόρι ξ σε παπούτσια περιμένω και θα πράξω ανάλογα.
    Α και να μην ξεχάσω πολύ αγαπημένο το biker jacket σε αντίθεση δυστυχώς @Τζουλια με την δερμάτινη καμπαρντίνα μου κάνει λίγο matrix δεν ξέρω πολύ δέρμα Βέβαια σωστά φορεμένη είναι εντυπωσιακή.

  4. Φέτος λέω να προτιμήσω χρώμα, το στυλ το ψάχνω ακόμη.
    Μουτςς

  5. Το AJLT από το 7-8 επεισοδιο και μετα βελτιωθηκε καπως…το τελευταιο επεισοδιο που η CB πηγαινει για διακοπες στην Ελλάδα και μιλάει κι ελληνικά, ηταν το καλύτερο …και το outfit της στη σκηνη του τελευταίου δείπνου μου θυμισε αρκετα την παλιά Carrie….απο την στιγμη που αλλαξε η ενδυματολογος , τα outfits ηταν λιγο ως πολυ τραγικά…. Patricia, γυρνα πίσω…χαχαχα,,,,
    Το plaid coat της Carrie στη φωτο, το λάτρεψα….

  6. Το biker jacket με το croco τύπωμα σίγουρα θα κάνει τη διαφορά!

  7. Μου έχει λείψει στυλιστικά -και μόνο- ο χειμώνας, καλό μήνα σε όλες!!!

  8. Μου αρέσουν απίστευτα πολύ τα πανωφόρια ειδικά οι ζεστές μακριές ζακέτες όπως η μπεζ-καφε στην φώτο υπερτέλεια!! Όπως κ τα δερμάτινα τζάκετ κ οι δερμάτινες μακριές καμπαρντίνες σε ίσια γραμμή, παρόλο που δεν έχω το κατάλληλο μπόι με λίγο τακούνι όλα φτιάχνονται 😉 φέτος θα ήθελα να επενδύσω σε ένα καφέ δερμάτινο τζάκετ

  9. Το Tweed το λάτρεψα!!!! ♥️♥️❤️♥️❤️♥️♥️❤️ τέλειο χρώμα!!! ♥️❤️♥️❤️♥️❤️

  10. Λατρεύω τα παλτό ή μπουφάν που δεν είναι τετριμμένα.Τα έντονα χρώματα,τα tweed, τα κλασσικά χρώματα αλλά σε ενδιαφέροντα κοψίματα κ.α.Μου αρέσει επίσης να ε’ιναι καλοραμμένα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.