2 νέα προιόντα φροντίδας από τη σειρά περιποίησης Athonites

 

Δεν έχει πολύ καιρό που κυκλοφόρησε η νέα clean σειρά περιποίησης Athonites,  αλλά έχει ήδη κάνει αίσθηση κάτι που προφανώς έχει να κάνει και με τη μυστηριακή γοητεία του όρους Άθως από όπου «κατάγεται» η σειρά.

 

Μια περιοχή με  πλούσια βιοποικιλότητα, ένα   ανόθευτο από ρύπανση και φυτοφάρμακα οικοσύστημα – με τα πυκνά δάση, τους αρχέγονους ελαιώνες, τα φημισμένα αμπέλια και τα χιλιάδες είδη βοτάνων και λουλουδιών, πηγή άντλησης πρώτων υλών αλλά και έμπνευσης.

 

Από αυτή ακριβώς την περιοχή, το brand Athonites άντλησε την έμπνευση για το  έλαιο Protect & Rescue Precious Oil για το πρόσωπο και το λαιμό. Ένα μείγμα από αγριέλαιο, έλαιο φύλλων ελιάς, φύλλων αμπέλου, καλέντουλας, δενδρολίβανου, βαλσαμόχορτου, σιδερίτη, πυρήνα βερίκοκου, ελίχρυσου, με αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες, πλούσιες σε πολυφαινόλες, προέρχονται από βιολογικούς ελαιώνες. Το Protect and Rescue Precious Oil προστατεύει από την αφυδάτωση, καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης και αφήνει την επιδερμίδα σας ορατά αναζωογονημένη, λεία, βαθιά ενυδατωμένη και λαμπερή.

 

 

 

Το Multicare Balm, είναι ένα αρμονικό μείγμα τοπικών βοτάνων, προσεκτικά επιλεγμένων για την ικανότητά τους να περιποιούνται και να προστατεύουν το δέρμα σε βάθος. Εμπλουτισμένο με plantago, μολόχα, βαλσαμόχορτο, αχίλλεια, χαμομήλι, βιολογικό κερί μέλισσας, πρόπολη, υαλουρονικό νάτριο, αλκάννα και εκχυλίσματα σεντέλλας, αυτό το βάλσαμο προσφέρει θρέψη και επανόρθωση που ωφελούν την υγεία και την εμφάνιση της επιδερμίδας. Είναι ιδανικό για την περιποίηση σε φτέρνες, αγκώνες και αστραγάλους μετά το καλοκαίρι. Εξίσου σημαντικό, ότι περιέχει φυσικά αρώματα και συντηρητικά, αλλά και φυσικό υποκατάστατο σιλικόνης από ελιά. Eχει clean,«free from»  σύνθεση, χωρίς ίχνος από parabens, σιλικόνη, sulphates τεχνητά αρώματα και φθαλικές ενώσεις.

 

 

 

9 Σχόλια
  1. To balm ακούγεται ιδανικό για τις ταλαιπωρημένες από τους καλοκαιρινούς μήνες φτέρνες μου…

  2. Αυτα τα προϊόντα τα γνώρισα στο Instagram γύρω στην Άνοιξη και μου είχαν κινήσει το ενδιαφέρον λόγω της προέλευσης τους από το Άγιο Ορος.. Συγκεκριμένα για το παραπάνω έλαιο είχα διαβάσει και θα το αποκτήσω με την πρώτη ευκαιρία

  3. Το έλαιο μου κινεί την περιέργεια.
    Μουτςς

  4. Πολύ ωραία αγνά προϊόντα! Σίγουρα θα ήθελα να δοκιμάσω κάποιο! 🧡💜💙💚💛🧡💜♥️💛

  5. Πολύ ωραία αγνά προϊόντα κ τα δύο. Το έλαιο όμως μου κινεί και εμένα την περιέργεια 💕

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.