Aυτή τη φορά τα H&M συνεργάζονται με Rabanne (και το γιόρτασαν προχθές στο Παρίσι)

 

 

Στις 2 Οκτωβρίου, η H&M και ο οίκος Rabanne γιόρτασαν την επικείμενη συνεργασία τους με μια λαμπερή λίστα καλεσμένων στο θρυλικό νυχτερινό κλαμπ Silencio του Παρισιού.

 

 

 

 

 

Ο οίκος Rabanne, υπήρξε πρωτοπόρος στη γαλλική σκηνή της μόδας, από τότε που ο αείμνηστος ιδρυτής της, Paco Rabanne, παρουσίασε τη δεκαετία του 1960 τις καθοριστικές για την εποχή δημιουργίες του. Πλέον, υπό τον καλλιτεχνικό διευθυντή Julien Dossena, συνεχίζει μέχρι και σήμερα τη φήμη του προσφέροντας ανεπιτήδευτες προτάσεις μόδας.

 

 

 

Η εκδήλωση έδωσε μια πρώτη επισκόπηση της συλλογής Rabanne H&M, η οποία περιλαμβάνει γυναικεία, ανδρικά και αξεσουάρ, καθώς και είδη διακόσμησης σπιτιού. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στο flagship κατάστημα της Η&Μ, Ερμού 54, Αθήνα και  στο hm.com στις 9 Νοεμβρίου 2023.

 

 

 

Η  pop star από τη Σουηδία, Robyn, δημιούργησε τη σωστή ατμόσφαιρα στην έναρξη της βραδιάς, για το πάρτι που ακολούθησε από τη δημοφιλή DJ και παραγωγό Peggy Gou. Η Αμερικανίδα σταρ, ηθοποιός και τραγουδίστρια Cher έκανε μια λαμπερή εμφάνιση ως special guest. Οι λαμπεροί καλεσμένοι, Elle Fanning, Robyn, Irina Shayk, Iris Law, Alton Mason, Jared Leto, Damson Idris, Ashley Graham και Tina Kunakey φόρεσαν key κομμάτια από τη συλλογή υψηλής αισθητικής Rabanne H&M.

 

 

«Ο οίκος Rabanne ήταν πάντα ένα brand που προσφέρει χαρά, γεγονός που αποτυπώνεται και στην παιχνιδιάρικη διάθεση της συλλογής Rabanne H&M. Θέλω πάντα οι άνθρωποι να αισθάνονται απελευθερωμένοι όταν φορούν τα ρούχα μας, γι’ αυτό ήταν υπέροχο να βλέπω τους καλεσμένους να διασκεδάζουν και να αγκαλιάζουν το δημιουργικό πνεύμα της συλλογής». είπε ο Julien Dossena, creative director του οίκου Rabanne

 

 

 

 

«Τι  καλύτερο από το να αποκαλύψεις μια συλλογή φτιαγμένη για στιγμές διασκέδασης και πάρτι σε ένα εμβληματικό νυχτερινό κλαμπ; Ήταν χαρά μας να αποκαλύψουμε τη συνεργασία Rabanne H&M στο Παρίσι με τους λαμπερούς καλεσμένους μας να αποκαλύπτουν τις εντυπωσιακές δυνατότητες αυτής της πολύπλευρης συλλογής.” είπε η AnnSofie Johansson, head of design womenswear and creative advisor της H&M.

 

«Πάλι με βλέπω να τρέχω στην Ερμού» είπε η Τζούλια Κυριλή,  editor, του beautyblog.gr

11 Σχόλια
  1. Εμείς να δεις τρέξιμο που θα κάνουμε στην Ερμού, δρομείς θα γινουμε😉(αγαπάω Σερ, κούκλα και αγέραστη, τι dna!!)

  2. @όλες: Ραντεβού στην Ερμού λοιπόν και μετά το shopping έχει κρασάκι!! 😘❤️😘

  3. Μ’αρεσει αυτό το “πάντρεμα” που κάνει κάθε τόσο η H&M . H Σερ θεά…! Και για shopping στην Ερμού λέω ναι, και για κρασάκι ( ΝΑΙΙΙΙ )επίσης!
    xx

  4. Ουαου!!!! Fantastic!!! 💛🧡💙💙🧡💚🧡♥️🧡♥️🧡♥️🧡💚🧡💙🧡💙❤️❤️❤️❤️❤️🧡💚🧡♥️♥️🧡

  5. Υπέροχα!!!!Φανταστική η Σερ ❤️❤️

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.