Η Ομορφιά μας Ενώνει στον Αγώνα Κατά του Καρκίνου του Μαστού

 

 

Eδώ και περισσότερα από 30 χρόνια από τότε που η Evelyn H. Lauder ξεκίνησε την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού της The Estée Lauder Companies και συν-δημιούργησε το 1992 την εμβληματική Ροζ Κορδέλα, είχε θέσει ως στόχο της Εκστρατείας τη διαρκή ενημέρωση του κοινού για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης.

 

Στην Ελλάδα, συνεχίζει και φέτος την επιτυχημένη πρωτοβουλία του Pink Ribbon Bracelet στο πλαίσιο της παγκόσμιας Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, με την Ελενη Μενεγάκη ως την Ελληνίδα πρέσβειρα.

 

 

 

 

Το ροζ βραχιόλι αποτελεί σύμβολο πλέον του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού και της σημασίας για έγκαιρη ενημέρωση και πρόληψη. Τα έσοδα από την πώληση του Pink Ribbon Bracelet χρηματοδοτούν τις ανθρωπιστικές δράσεις και το σπουδαίο έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Μια έμπρακτη δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στον μεγάλο αυτό αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

 

 

 

 

Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 5000 δωρεάν μαστογραφίες από τον κινητό «ροζ» μαστογράφο της Estée Lauder Hellas, σε απομακρυσμένες πόλεις και νησιά σε όλη την Ελλάδα.

 

*Το βραχιόλι είναι διαθέσιμο από τις 2 Οκτωβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, στη συμβολική τιμή των 15€ (ΠΛΤ) από όλα τα επίσημα σημεία πώλησης των προϊόντων Estée Lauder σε όλη την Ελλάδα, από το site esteelauder.gr, από το δίκτυο φαρμακείων που διαθέτουν προϊόντα Darphin και από επιλεγμένα κομμωτήρια με προϊόντα AVEDA.

 

#TimeToEndBreastCancer

9 Σχόλια
  1. Πολύ όμορφο και το φετινό βραχιολακι, ακόμα πιο όμορφη και ουσιαστική η δράση αυτή! Μπράβο και πάλι μπράβο!
    xx

  2. Υπέροχο και το φετινό βραχιόλι! H Estee Lauder είναι πάντα σύμμαχος και κοντά σε όλες τις γυναίκες!

  3. Πάντα προσπαθώ να υποστηρίζω τέτοιες δράσεις κ πολλά μπράβο στις εταιρείες που τις προωθούν!!

  4. Ένα μεγάλο μπράβο!!! Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες.

  5. Πολύ κομψό το φετινό βραχιόλι.
    Μουτςς

  6. Μπράβο και πάλι μπράβο! Υπέροχο για ακόμα μια φορά το βραχιόλι!!! Είναι σημαντικό να στηρίζουμε αυτές τις σπουδαίες πράξεις!!! 💛♥️💜🧡💜❤️💜❤️💜💜❤️❤️💜💜❤️💜❤️💜❤️💜❤️💜❤️💜❤️💛💛🧡💛🧡💛🧡💚💚💚💚❤️💚❤️💚❤️💜💜❤️💜❤️💛❤️

  7. Για άλλη μια χρονιά, είναι υπέροχο το βραχιόλι!

  8. Συγχαρητήρια κ άξιο θαυμασμού για όλες αυτές τις εταιρείες !! Το βραχιόλι είναι πανέμορφο επίσης!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.