Μια ακόμα διάκριση για το ιστορικό ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

 

 

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, το ιστορικό ορόσημο φιλοξενίας στην καρδιά της Αθήνας συμπεριλαμβάνεται σταθερά, για ακόμη μια χρονιά, στη διάσημη λίστα Readers‘ Choice Awards του ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveler για το 2023 στην κατηγορία Best Hotels in Europe.

 

Ειδικότερα, τα Readers’ Choice Awards του Conde Nast Traveler ο αξιόλογος θεσμός στον ταξιδιωτικό κλάδο, αναδεικνύει  τις κορυφαίες ταξιδιωτικές εμπειρίες όπως αξιολογήθηκαν από τους αναγνώστες του περιοδικού. Η συνεχείς διακρίσεις του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία σε αυτήν την πολύτιμη λίστα αντικατοπτρίζει τα εξαιρετικά πρότυπα φιλοξενίας, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την αφοσίωση στην ικανοποίηση των επισκεπτών.

 

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, συνώνυμο της αυθεντικής φιλοξενίας και κομψότητας, προσφέρει στους επισκέπτες του ένα μοναδικό συνδυασμό σύγχρονης άνεσης και κλασικής γοητείας όπου κάθε επισκέπτης απολαμβάνει μια αξέχαστη διαμονή στην αρχαιότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης.

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Εμβληματικό… χαίρομαι που είναι στην λίστα. Θα ήθελα πολύ να απολαύσω και την φιλοξενία του από κοντά κάποια στιγμή…
    xx

  2. Σημαντική διάκριση, αλλά και δίκαιη.. Μόνο απέξω το έχω δει, αλλά ο σύζυγος μου που σαν φοιτητής εργαζόταν σαν security εκεί, μου έχει πει ότι τα λόγια είναι φτωχα για να το περιγράψει!

  3. Κα γω @Maryl μόνο απ’έξω το έχω δει… Πριν χρόνια ένας Αμερικανός συναδέλφος του άντρα μου, με την σύζυγό του από την Βραζιλία (οικονομικά εύρωστοι ) ήθελαν να μείνουν Αθήνα & τους συστήσαμε το Μεγαλη Βρετανία. Τους άρεσε τόσο πολύ , που μετά μας πήραν γεμάτοι ενθουσιασμό να μας ευχαριστήσουν.
    xx

  4. Θα ήθελα πολύ να το επισκεφθώ κάποια στιγμή!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.