Radiant Professional Glow Lotion: τώρα είναι η στιγμή για μια δραστική λοσιόν ήπιας απολέπισης που θα ανανεώσει την επιδερμίδα.

 

 

Είναι αλήθεια ότι όσο και αν έχουμε προσέξει το δέρμα μας, μετά το καλοκαίρι δεν παύει να είναι ταλαιπωρημένο από τον ήλιο και τις εξωτερικές συνθήκες. (ειδικά φέτος που ο υδράργυρος σπάνια κατέβαινε από το 40…)

 

Αρχές Οκτωβρίου λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επαναφέρετε την υγιή όψη στην επιδερμίδα προσθέτοντας στην καθημερινή σας ρουτίνα και  μία λοσιόν ήπιας απολέπισης και τόνωσης.

 

Η Radiant Professional λάνσαρε πρόσφτα  μία νέα λοσιόν 2-σε-1, την Glow Lotion με PHA, ένζυμα φρούτων και αντιγηραντικούς παράγοντες, ιδανική για χρήση αυτή την περίοδο, αλλά και για όλο τον χρόνο.

 

Η Glow Lotion απομακρύνει τα νεκρά κύτταρη και βοηθά να καταπολεμήσετε τη θαμπή όψη με ήπια απολεπιστική δράση 3 τύπων PHA (πολύ-υδροξυ οξέων) -οξέων νέας γενιάς που κάνουν την επιδερμίδα απαλή, φωτεινή και με ομοιόμορφο τόνο και υφή. Το ενυδατικό και αντιοξειδωτικό Λακτοβιονικό οξύ, η αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδης Γλυκονολακτόνη και το Vegan Κεφίρ PHA, μια vegan πηγή Γλυκονικού οξέος από κεφίρ νερού που ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, δρουν ήπια και συνεργατικά ενισχύοντας τη φυσική ανανέωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας σας. Εμπλουτισμένη επιπλέον με απολεπιστικά ένζυμα Ροδιού και Αχλαδιού -πολύ ευεργετικά για τις ευαίσθητες επιδερμίδες- που δρουν καταπραϋντικά και παράλληλα ενισχύουν τη δράση των PHA.

 

 

Η πλούσια -μη κολλώδης- σύνθεση της Glow Lotion ενισχύεται και με ισχυρούς ενυδατικούς και αντιγηραντικούς παράγοντες για τόνωση της επιδερμίδας. Η  Ινοσιτόλη, μία φυσική πηγή ενέργειας για τα κύτταρα, αυξάνει την οξυγόνωση και την ελαστικότητα της επιδερμίδας μειώνοντας ορατά την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων έκφρασης. Η Glow Lotion περιέχει ακόμα 4 τύπους Υαλουρονικού οξέος διαφορετικού μοριακού βάρους, συνδυασμός που ενυδατώνει σε βάθος και διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη για ώρες.

 

Εφαρμόστε τη Glow Lotion το βράδυ και όχι μόνο θα νιώσετε την επιδερμίδα σας άμεσα αναζωογονημένη, αλλά θα πολλαπλασιάσετε και τη δράση των αγαπημένων σας προϊόντων περιποίησης.

 

Αν και η χρήση της Glow Lotion ενδείκνυται για όλο τον χρόνο, είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακού με υψηλό SPF το επόμενο πρωί για αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

 

Προσοχή:

 

  • Αποφύγετε την άμεση έκθεση στον ήλιο μετά τη χρήση
  • Διακόψτε τη χρήση εάν υπάρξει ερεθισμός
  • Εφαρμόστε μόνο σε υγιή επιδερμίδα
  • Δεν ενδείκνυται η ταυτόχρονη χρήση με ρετινοειδή και άλλα απολεπιστικά

 

 

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Πολύ ενδιαφέρον προϊόν, και εφόσον είναι Radiant δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία για την ποιότητα του

  2. Χρησιμοποιώ εδώ και πάρα πολλά χρόνια λοσιόν απολέπισης γνωστής high end εταιρίας! Γενικά μου αρέσει η αίσθηση βαθύ καθαρισμού που αφήνει! Δίνω μεγάλη σημασία στο καθαρισμό οπότε αυτή η νέα προσθήκη από τη Radiant είναι άκρως ενδιαφέρουσα για δοκιμή!

  3. Είμαι στη φάση αναζήτησης τέτοιου προϊόντος οπότε θα την δοκιμάσω σίγουρα.
    Μουτςς

  4. Θα την δοκιμάσω οπωσδήποτε γιατί η απολεπιστική και αντιγηραντικη δράση της θα δώσει αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα μου πριν από την βραδινή ρουτίνα.
    xx

  5. Ωωω θα την δοκιμάσω άμεσα!! Η κατάλληλη εποχή την κατάλληλη στιγμή!!

  6. Γεια σας κορίτσια μου! Έχει κυκλοφορήσει στην αγορά; δεν την βρήκα σε ένα κατάστημα που πήγα τις προάλλες ❤️💚💙💛♥️♥️💙💚💜💛❤️❤️♥️♥️

  7. Δεν ηξερα καν πως υπηρχε τετοιο προ’ι’όν στην radiant….

  8. Ωραία πρόταση.Καλό θα ήταν ένα post με καποιες από τις καλύτερες για να επιλέξουμε.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.