10 best seller προιόντα μακιγιάζ από την essence

 

 

Ρίξαμε μια ματιά χθες στην Fall/ Winter 2023 συλλογή μακιγιάζ της essence και λέω σήμερα να δούμε μαζί κάποια από τα best seller προιόντα του brand που βρίσκουμε στη μόνιμη συλλογή

 

 

Μου ήρθε η ιδέα γιατί τις προάλλες,  σε ένα girls night out,  δυο φίλες μου είπαν ότι δεν έχουν εμπειρία και δεν έχουν ακόμα αγοράσει κάποιο προιόν από την συγκεκριμένη προσιτή μάρκα. Ρωτούσαν λοιπόν την γνώμη μου και ποια προιόντα θα τους πρότεινα.

 

 

 

Εγώ τον τελευταίο καιρό έχω μείνει ευχαριστημένη από αυτά τα δυο προιόντα της essence:

 

Την μάσκαρα Lash Like a Boss για μάκρος και έντονη καμπύλη

 

 

 

και το δροσερό και ενυδατικό primer Fix and Last Jelly Primer, το χρησιμοποιούσα το καλοκαίρι.

 

 

 

 

Επειδή όμως κάθε μια από εμάς έχει τις δικές της προτιμήσεις θεώρησα καλύτερο να δούμε τα best seller προιόντα που αγαπούν χιλιάδες καταναλώτριες.

 

 

Lash Princess False Lash Mascara και η κανονική και η waterproof. Μήκος, όγκος και καμπύλη για εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων.

 

 

 

 

Make me Brow Eyebrow Gel Mascara με τζελ υφή, περιέχει μικρές ίνες που γεμιζουν τα φρύδια καλύπτοντας κενά.

 

 

 

Pretty Natural Hydrating Foundation για μέτρια προς υψηλή κάλυψη για ένα φρέσκο και ανάλαφρο αποτέλεσμα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

 

 

 

Lip Care Booster Lip Serum με λιπαρά οξέα από έλαιο ροδάκινου φροντίζει σε βάθος τα χείλη και τα διατηρεί απαλά και ενυδατωμένα.

 

 

 

 

Lip Care Booster Lip Butter με 10% λάδι καρύδας στη σύνθεσή του φροντίζει και αναπλάθει τα χείλη.

 

 

 

Pure Nude Highlighter για λάμψη σε μάγουλα και ζυγωματικά

 

 

Superfine Eye Liner Pen, αδιάβροχο και long-lasting

 

 

 

 

Pure Nude Sunlighter για μπρονζέ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα

 

 

 

 

 

Glimmer Glow Lipstick εκτός από την έντονη λάμψη που δίνει στα χείλη πάνω από οποιοδήποτε κραγιόν,  αν φορεθεί μόνο του δίνει ένα φυσικό ροζέ αποτέλεσμα. Δεν περιέχει μικροπλαστικά, parabens και PEGs.

 

 

I like to Mauve it Palette από την εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία σε μικρο-παλέτες του brand η συγκεκριμένη με universally flattering ροζ- μοβ αποχρώσεις, εξακολουθεί και είναι best seller.

 

 

 

 

Εχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω; Αν δεν με απατά η μνήμη μου, νομίζω ότι η μάσκαρα Lash Princess είναι η αγαπημένη της Celia.

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Όλα ένα κ ένα.. Essence έχουμε πολλά, μάσκαρα, σκιές, πούδρα κ από τα παραπάνω το highlighter & το μέικ απ(το έχει η κόρη μου κ είναι πολύ ευχαριστημένη)

  2. Και σκιές έχουμε δοκιμάσει & highlighter αλλά κυρίως μάσκαρα, που τολμώ να πω πως συναγωνίζεται επάξια τα επώνυμα, ακριβά brand
    xx

  3. Τα δύο πρώτα προϊόντα όντως είναι πολύ καλά!!!

  4. Δεν έτυχε να δοκιμάσω κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα, το lip serum θα ήθελα όμως πολύ να το δοκιμάσω! Τα πινέλα του brand τα έχει δοκιμάσει κάποια? είναι καλά?

  5. Το Lip Butter είναι ένα από τα αγαπημένα μου.
    Μουτςς

  6. Μάσκαρα σχεδόν μόνο απο essence πλέον, τα fix and last & make me brow στα προσεχώς

  7. Η μάσκαρα Lash Princess False Lash Mascara είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω από την εταιρεία essence!!! 💚💜❤️💜❤️💜❤️💙💛💙💛💛💙💙💛❤️💜❤️💜 Από τη στιγμή που τη δοκίμασα δεν έχω αγοράσει άλλη μάσκαρα!!! Τη φοράω σχεδόν καθημερινά και όλοι με ρωτάνε αν είναι δικές μου οι βλεφαρίδες!!!! Πραγματικά κάνει εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων!!!!! 💛💜❤️💙💚♥️💙💛💜💛💛❤️💙💚♥️💜♥️💚💜💚

  8. Όσες δεν την έχετε δοκιμάσει, πρέπει οπωσδήποτε να το κάνετε!!! ❤️♥️💛💜💛💚💛❤️💚💚💙💙💚❤️💚❤️💜💛💜💛💜💛💜💛💜💜❤️💚❤️ Όσο για την αδιάβροχη έχω να πω ότι τη φορούσα στη θάλασσα και δεν έφευγε με τίποτα!!! 💜💛💚💙♥️❤️💚💛💜♥️♥️💚

  9. Αν δεν εχετε δοκιμασει την Lash Princess False Lash Mascara , να το κάνετε…

  10. Ναι η μάσκαρα Lash Princess είναι πολύ καλή αλλά αυτά που μου κίνησαν το ενδιαφέρον κ δεν τα έχω δοκιμάσει είναι το Glimmer Glow Lipstick κ το Lip Care Booster Lip Butter!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.