Φθινόπωρο με ζεστή βανίλια και ψημένη κολοκύθα από τα The Body Shop

 

Eίμαστε πλέον στα μέσα Οκτωβρίου και τι είναι ο Οκτώβρης, αν όχι χρυσάνθεμα και κολοκύθες; Θα αφήσουμε όμως σήμερα στην άκρη τα χρυσάνθεμα και θα πιάσουμε τις κολοκύθες και την αγαπημένη σειρά Vanilla Pumpkin της Τhe Body Shop.

 

Για άλλη μια φορά η αγαπημένη special edition σειρά περιποίησης σώματος, επέστρεψε για να γιορτάσει τον ερχομό του φθινοπώρου.

 

Θαλπωρή και ζεστασιά λοιπόν ενώ οι νέες, ανανεωμένες συσκευασίες είναι εμπνευσμένες από τη συνένωση  συστατικών και αρωμάτων της φύσης σε μία σύνθεση με άρωμα από εκχύλισμα βανίλιας και ψημένης κολοκύθας και νότες από καραμελωμένο φουντούκι, σιρόπι σφενδάμου και γάλα αμυγδάλου. Η αλήθεια είναι πάντως ότι κάθε τέτοια εποχή η σειρά γίνεται ανάρπαστη, οπότε σπεύσατε.

 

VANILLA PUMPKIN

SHOWER CREAM 250ML

8,00€

Δημιουργήστε πλούσιο αφρό στο ντους με το Shower Cream και χαρίστε στην επιδερμίδα σας απαλότητα και ακαταμάχητο άρωμα.Διαθέτει ήπια σύνθεση και αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη και διακριτικά αρωματισμένη.

 

 

 

VANILLA PUMPKIN

BODY BUTTER 200ML

18,00€

Περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας, χαρίζοντάς της πλούσια ενυδάτωση, θρέψη και προστασία  χάρη στην πλούσια ενυδατική του σύνθεση με χειροποίητο, θρεπτικό βούτυρο καριτέ από την Γκάνα και σησαμέλαιο από την Νικαράγουα, ενυδατικά συστατικά που προμηθεύεται η The Body Shop μέσω του προγράμματός της Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες.

 

 

 

VANILLA PUMPKIN

HAND CREAM 30ML

5,00€

Η κρέμα χεριών της σειράς είναι εμπλουτισμένη με βούτυρο καριτέ από την Γκάνα και έλαιο babassu από την Βραζιλία, συστατικά που η The Body Shop προμηθεύεται μέσω του προγράμματός της Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες. Διαθέτει το ιδανικό μέγεθος για την τσάντα και ελαφριά, μη λιπαρή υφή που απορροφάται γρήγορα.

 

12 Σχόλια
  1. Ηρθε και στα καθημάς το Χαλοουιν και οι υπέροχες κολοκύθες. Χθες το πιτσιρικάκι των διοπλανών ήταν ντυμενο μαγισσα για να παει σε πάρτι. Προς στιγμην μπλόκαρα τελείως, μετα θυμηθηκα… Οκτώβριος! 😉

  2. Ο Οκτώβριος είναι κατεξοχήν ο μήνας της επετείου του”ΟΧΙ’ που είμαστε περήφανοι ως Έλληνες.Εδώ και μερικά χρόνια όμως έχει έρθει αυτή η ξενόφερτη γιορτή του Χάλοουϊν πού δίνει μια άλλη πινελιά αλλά και πολύ χαρά στα μικρά μεγάλα παιδιά 🎃🎃🎃
    Άσε που έχουμε μάθει και υπέροχες συνταγές κολοκυθοσουπας.Απο ότι θυμάμαι πολλές έχουν γραφτεί και εδώ!!!

    Άσχετο…να ρωτήσω κάτι έχει δοκιμάσει κάποια από εδώ το νέο λαδακι Korres Santorini.Το έχω πάρει μια έχω μείνει απόλυτα εντυπωσιασμένη.

  3. Οτιδήποτε έχει βανίλια, το αγαπώ, λατρεύω τη μυρωδιά της! Εμείς ήδη έχουμε ξεκινήσει να γιορτάζουμε το Halloween πηγαίνοντας τα Σάββατα στο γνωστό πάρκο του Ρέντη, οπου εκεί το ζεις κανονικά!

  4. Μου αρέσουν πολύ αυτοί οι αρωματικοί συνδυασμοί και η ποιότητα των προϊόντων The Body Shop.
    xx

  5. Μετά από αυτά που διάβασα νομίζω ότι είμαι έτοιμη ψυχολογικά για το φθινόπωρο🎃
    Μουτςς

  6. Υπέροχη η κολοκύθα! Η κρέμα χεριών έχει ήδη μπει στη λίστα μου!!! ♥️💛💙💚💙💚♥️💚💜💜💛💜💜💛♥️💚💚💙💙💚💙💙💚♥️💚💜💛💜💛💜♥️💙💜❤️💛♥️💚♥️💚♥️💚♥️💜💚💛❤️💙♥️💜💚💚❤️💙♥️💜💚

  7. Bανίλια+κολοκύθα, πολύ ψαγμένος συνδυασμός!!

  8. Την κρέμα χεριών οπωσδήποτε δεν το συζητώ! !

  9. Τι ομορφα!Τελικά,έχει κι ο Οκτώβριος τα δικά του κόλπα!

  10. Κορίτσια μου επέστρεψα για να σας πω εντυπώσεις επειδή αγορασα την VANILLA PUMPKIN
    HAND CREAM πριν καμιά εβδομάδα. Αρκετά λεπτόρρευστο προϊόν που απορροφάται πολύ γρήγορα από το δέρμα. Βγάζει περισσότερο τη μυρωδιά της βανίλιας. Μου άρεσε πολύ και υπάρχει πλέον μόνιμα μεσα στην τσάντα μου!!! 💜💛❤️🧡💙💜💚💛💜💙❤️💚🧡💚🧡💚🧡🧡💚❤️💚❤️☺️🤎💙💙

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.