What’s New: νέα προιόντα στο μακιγιάζ Korres

 

 

 

 

Η KORRES υποδέχεται τις νέες αφίξεις στην κατηγορία COLOUR – μία συλλογή που αντανακλά τη χρωματική παλέτα της φθινοπωρινής φύσης με κάποιες δόσεις festive glam.

 

Τα φθινοπωρινά χρώματα της ελληνικής φύσης αλλά και το πρόσφατο viral espresso make up trend, αποτέλεσαν την πηγή έμπνευσης για τις νέες προθήκες Morello Matte Lasting Lip Fluid. Από το φυσικό Tinted Nude για κάθε στιγμή της ημέρας, μέχρι το διαχρονικό Red Clay που αγκαλιάζει κάθε τόνο επιδερμίδας, το «ζεστό» -limited edition- Velvet Caramel και το κλασσικά χειμωνιάτικο -limited edition- Chestnut  τα υγρά matte κραγιόν Korres προσφέρουν διάρκεια και πλούσιο χρώμα.

 

 

Το look της νέας σεζόν συμπληρώνουν τρείς νέες Limited Edition Gel Effect Nail Colour αποχρώσεις με έμπνευση τη χαρακτηριστική λάμψη της εορταστικής περιόδου. Velvet Green, Velour Red και Moonstone Grey με λαμπερό φινίρισμα, οι νέες προτάσεις της KORRES αφιερωμένες στη festive μαγεία των γιορτών.

 

 

Colour Symphony | AW2023 collection

 

MORELLO MATTE LASTING LIP FLUID

Ματ αποτέλεσμα + Τέλεια εφαρμογή με ένα μόνο πέρασμα

Υγρό κραγιόν μεγάλης διάρκειας για τέλειο ματ αποτέλεσμα και πλούσιο χρώμα με ένα μόνο πέρασμα, προσφέροντας παράλληλα απόλυτη άνεση στα χείλη. Εμπλουτισμένο με έλαιο από βύσσινο που θρέφει, περιποιείται και ενυδατώνει τα χείλη.

Κατάλληλα για vegans

 

AW2023 NΕΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

 

07 Tinted Nude

 

 

58 Red Clay

 

 

48 Velvet Caramel

 

 

60 Chestnut (LIMITED EDITION)

 

GEL EFFECT NAIL COLOUR

Λάμψη + Διάρκεια + Λείο Αποτέλεσμα

Τρεις νέες αποχρώσεις με έμπνευση τη χρωματική παλέτα των γιορτών, προστίθενται στη συλλογή βερνικιών

GEL EFFECT NAIL COLOUR 10-FREE για έντονη λάμψη, ομοιόμορφο χρώμα και αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 10 ημέρες. Εμπλουτισμένα με φυσικό έλαιο αμυγδάλου, αμινοξέα και προβιταμίνη Β5 που περιποιούνται και θρέφουν τα νύχια. Κατάλληλα για vegans

 

AW2023 LIMITED EDITION ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

 

89 Velvet Green

 

58 Velour Red

 

96 Moonstone Grey

 

 

*FREE OF SILICONES / ACETONE / PHTHALATES / FORMALDEHYDE / FORMALDEHYDE RESIN / CAMPHOR / TOLUENE / PARABENS / TPP / MEHQ

 

 

KORRES WHITE PINE

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρας Εμμηνόπαυσης που είναι σήμερα Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, η Korres υπενθυμίζει ότι:

 

Η φύση είναι ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ. Γεννιέται, μεγαλώνει, ωριμάζει και παραμένει ζωντανή με εξαιρετική δύναμη και επιμονή ξεπερνώντας τις καιρικές αντιξοότητες.

Η γυναίκα είναι ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ. Ο κύκλος ζωής της σύγχρονης γυναίκας ακολουθεί την ίδια πορεία – τίποτα δεν τη σταματά. Έχει δύναμη, είναι δραστήρια, δημιουργική και όσο ωριμάζει συνεχίζει να είναι ασταμάτητη. Ακόμα και οι αλλαγές που φέρνει στο σώμα και το δέρμα της η περίοδος της εμμηνόπαυσης, δεν τη σταματούν.

H εμμηνόπαυση δεν είναι το τέλος γιατί πολύ απλά οι γυναίκες δε θέλουν να σταματήσουν να κάνουν όσα έκαναν. Είναι ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΕΣ και θέλουν και μπορούν να συνεχίσουν να είναι παραγωγικές, ενεργές, όμορφες, με αυτοπεποίθηση.

 

Από αυτή την ασταμάτητη φύση της γυναίκας εμπνεύστηκε η KORRES για τη δημιουργία της Λευκής Πεύκης – μία σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση και υπόσχεται να επαναφέρει την όψη του δέρματος στην προεμμηνοπαυσιακή του κατάσταση.

 

15 Σχόλια
  1. Χαίρομαι για το μήνυμα της εταιρίας Korres μέσω της σειράς τους Λευκή Πεύκη. Από το μακιγιάζ, ξεχώρισα τα κραγιόν με διάρκεια και η απόχρωση 60 με ενθουσίασε & θα την δοκιμάσω.
    xx

  2. Καλημέρα
    Μανό αγοράζω πάντα Korres για τα συστατικά που περιέχουν αλλά και για την διάρκεια, σίγουρα πρώτα στις προτιμήσεις μου είναι και τα υπόλοιπα καλλυντικά της εταιρείας για τους ίδιους λόγους.
    Εδώ και για κάποια χρόνια σταμάτησα να χρησιμοποιώ
    την κρέμα της εταιρείας Caudalie και άρχισα να χρησιμοποιώ την κρέμα με γιαούρτι για μεικτές επιδερμίδες Κορρέ .Ένα θα πω μιας και πολύ δύσκολα βρίσκω κρέμα που να μου ταιριάζει στην επιδερμίδα μου αυτή η κρέμα του Κορρέ που είναι και best seller μου άλλαξε πραγματικά την υφή προς το καλυ!!Δεν το περίμενα ποτέ από μια κρέμα να το κάνει αυτό.
    Βέβαια χρησιμοποιώ μαζί και τον αντίστοιχο σερουμ.
    Τώρα το βράδυ έχω εντάξει στην ρουτίνα και το λαδακι από την νέα σειρά Σαντορίνη και έιμαι κατενθουσιασμένη.Υπεροχη σατινε υφή που απορροφάται άμεσα από το δέρμα μου και δίνει στο τέλος μια λάμψη φοβερή και νιώθεις άμεσα ελαστικότητα!!
    Την σειρά λευκή Πεύκη την έχω δοκιμάσει σε δείγμα αλλά δυστυχώς αυτό που μου είχαν δώσει ήταν για ξηρές/πολύ ξηρές επιδερμίδες και δεν μου έκατσε καλά.
    Εάν υπάρχει για μεικτές επιδερμίδες θα το δοκιμάσω.
    Προσέχω πολύ γιατί αλλιώς κάνε εύκολα φαγεσωρους.

  3. Από τις κρέμες Κορρές η μαύρη Πεύκη ταίριαξε πολύ ωραία στο δέρμα μου, όλη η σειρά, ειδικά το serum! Από τις παραπανω αποχρώσεις ξεχώρισα τα nude κ caramel, γενικά είμαι σε διάθεση για καφέ χρώμα όσον αφορά μακιγιάζ κ ρούχα.

  4. Αγαπώ τα προϊόντα μακιγιάζ Korres και τα έχω κατατάξει στην κατηγορία “αυθόρμητες αγορές”. Εκεί που τάχα μου περιμένω να εξυπηρετηθώ στο φαρμακείο ΤΣΟΥΠ!!!! το βλέμμα μου πέφτει πάνω στα άψογα στοιχισμένα μπουκαλάκια και κουτάκια του stand. Ε, τη συνέχεια την καταλάβατε. Πάω τώρα μέχρι το φαρμακείο, νομίζω μου τελειώνουν τα παυσίπονα🤣😉
    Μουτςς

  5. Μου άρεσε πολύ η limited edition απόχρωση 60 Chestnut! Είναι το ιδανικό φθινοπωρινό χρώμα για τα χείλη!

  6. Ψηφίζω Chestnut (LIMITED EDITION) για τα χείλη και Moonstone Grey βερνίκι!!

  7. Έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα περιποίησης του Korre κ μου αρέσουν πάρα πολύ, αυτό που δεν έχω δοκιμάσει και είμαι σε σκέψεις αυτό τον καιρό είναι τα προϊόντα μαλλιών. Τρώγομαι να δοκιμάσω το σαμπουάν Rice Proteins & Linden κ την μαλακτική με αλόη. Αν τα έχετε δοκιμάσει πες τε μου την γνώμη σας κορίτσια…

  8. @Litsa: Αυτά είναι!! Να γελάσει λίγο και το χειλάκι μας.. Welcome back κουκλίτσα μας! ❤️

  9. @Τζενη: Για προϊόντα περιποίηση μαλλιών δεν έχω να πω πολλά, πάντως ό,τι έχω δοκιμάσει μου άρεσε.. Έχω να πω όμως πολλά για τις βαφές μαλλιών που ειδικά όταν ήμουν έγκυος τις λάτρεψα. Υπέροχες αποχρώσεις, λάμψη, διάρκεια.

  10. @Julia σ ευχαριστώ πολύ !. Αν έμεινες ευχαριστημένη με τις βαφές θεωρώ θα είναι καλά,.Θα τα δοκιμάσω όμως κ θα σας πω σύντομα 😉

  11. Ωωωω, πολύ ωραίες αποχρώσεις τα βερνίκια. Ιδίως το γκρι και το κόκκινο. Απ τα κραγιόν μ’ άρεσε το red clay.

  12. Μου αρέσει πάντα να τα βλέπω στα φραμακεία,έχω δοκιμάσει στο παρελθόν τα βερνίκια,κραγιόν όμως όχι.Θα το ήθελα επομένως.Οι κρέμες,όσες δοκίμασα,μου άρεσαν..Ειδικά τα αντηλιακά και οι αντιρυτιδικές.

  13. Πολύ όμορφο το velvet green και άκρως γιορτινό!!! Χμμμμμ σκέφτομαι να το τολμήσω σήμερα που έχω μανικιούρ!! 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.