Tα Roaring 20’s είναι η έμπνευση για το festive μακιγιάζ της Chanel 2023.

 

 

Ο Πρώτος Παγκόσμιος πόλεμος είχε τελειώσει και η δεκαετία του 1920 του 20ου αιώνα,  έμελλε να μείνει στην ιστορία ως “the roaring 20’s” σε ελεύθερη μετάφραση «τα τρελά και ανέμελα 20’ς»

 

Τεχνολογική επανάσταση, αυτοκίνητα, μουσική, μόδα, Charleston, Great Gatsby,   οικονομική άνθιση του Δυτικού κόσμου, πόλεις όπως το Βερολίνο, το Μπουένος Άιρες, η Νέα Υόρκη το Σικάγο, το Λονδίνο, το Παρίσι, έδιναν το έναυσμα για μια εποχή ανεμελιάς,  διασκέδασης και χαράς.

 

Στη Γαλλία η δεκαετία ονομάστηκε années folles – τα τρελά χρόνια, με έμφαση στον κοινωνικό καλλιτεχνικό και πολιτιστικό δυναμισμό της εποχής.

 

Φέτος λοιπόν η Chanel μας γυρνάει 100 χρόνια πίσω και για τις γιορτές του 2023, παρουσιάζει το limited edition μακιγιάζ “The Roaring 20’s” δανειζόμενη στοιχεία από τη λάμψη και το glamour της εποχής.

 

 

LUMIÈRE GRAPHIQUE EYESHADOW PALETTE

 

Μια limited edition παλέτα σκιών με έμφαση στην απόλυτη λάμψη των Roaring 20’s χρυσόσκονη, πλατίνα, μπρονζέ αλλά και διαμαντένιο λευκό, ταιριάζουν με τις βραδινές δημιουργίες της Gabrielle Chanel και χαρίζουν ένα σαγηνευτικό μακιγιάζ ματιών χαραγμένο σε μοτίβο από παγιέτες.

 

 

 

 

 

 

DUO LUMIÈRE ILLUMINATING POWDER DUO

Η λάμψη της παγιέτας στο δέρμα με αυτή τη limited edition πούδρα σε δυο αποχρώσεις μια πιο ανοιχτή και μια πιο σκούρα που ντρεγκραντάρουν και  αναμειγνύονται υπέροχα μεταξύ τους.

 

 

 

ROUGE ALLURE LAQUE ULTRAWEAR SHINE LIQUID LIP COLOUR

Σατινένια λάμψη στα χείλη σε δυο νέες αποχρώσεις 90 GOLDEN BEIGE και 91 FANCY PRUNE ένα υγρό κραγιόν με φόρμουλα εμπλουτισμένη με δυο πολυμερή που διατηρεί και το χρώμα και την υγρασία των χειλιών.

 

 

 

 

 

ROUGE ALLURE L’EXTRAIT LIMITED-EDITION HIGH-INTENSITY LIP COLOUR

Σε limited edition Art Deco χρυσή συσκευασία,  που δημιουργήθηκε ειδικά για τα Χριστούγεννα 2023 για  το Rouge Allure θα το βρούμε σε τέσσερις νέες αποχρώσεις και με υψηλή συγκεντρωση χρωστικών για πλούσιο χρώμα που διαρκεί ώρες.

 

812 – BEIGE BRUT, 854 – ROUGE PUISSANT, 857 – MIDNIGHT RED, 867 – ROARING PURPLE

 

 

 

 

 

 

 

LE VERNIS LONGWEAR NAIL COLOUR

Τρεις νέες, υπέροχες αποχρώσεις, διάρκεια και εξαιρετική λάμψη με μόλις μια στρώση.

167 – WHITE SILK, 169 – TUXEDO, 171 – SEQUINS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Είναι από της αγαπημένες μου δεκαετίες 🙂

  2. Υπέροχη όντως δεκαετία τα 20ς, μακάρι να υπήρχε μία μηχανή του χρόνου και να μπορούσα να την επισκεφτώ 😏, για το μακιγιάζ της Chanel δεν έχω λόγια, είναι καταπληκτικα τα χρώματα, ιδιαίτερα οι αποχρώσεις του κόκκινου στα κραγιόν.

  3. Υπέροχα, φανταστικά, όλα μα όλα! Τα ερωτεύτηκα…
    xx

  4. Πραγματικά υπέροχα όλα κ τα θέλω όλα!!! Ειδικά η παλέτα, κ όλες οι αποχρώσεις των κραγιόν εξαιρετικές!! Αχ Chanel αχ…..

  5. Υπέρκομψες αποχρώσεις! ξεχώρισα το βερνίκι νυχιών 171 – SEQUINS!

  6. ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥ σοκ! Μου αρέσει πολύ και με βάζει σε φουλ γιορτινή διάθεση! 💙💛🧡💜💚❤️💚💜🧡💛💙💛🧡💜💚❤️

  7. Θα ήθελα να είχα ζήσει στις δεκαετίες ’20 και ’30….
    Διαλέγω την παλέτα σκιών με το ασημί-γκρι και το γκρι βερνίκι νυχιών… 🖤🤍

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.