Let there be Sparks! Χριστούγεννα 2023 στα Sephora.

 

 

Όλα αυτά τα χρόνια έχω παραβρεθεί σε πάρα πολλά events Sephora αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό που έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη στον παραμυθενιο Πύργο Πετρέζα ήταν by far το καλύτερο και χαίρομαι που επέστρεψα on time από τα έξω και κατάφερα να παραβρεθώ.

 

Let there be sparks! Αυτό ήταν το φετινό xmas motto και ξεκινούσε από την είσοδο κιόλας του Πύργου με τον φαντασμαγορικό φωτισμό και την υπέροχη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση  το καλύτερο setting όπου φυσικά πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν όλα τα exclusive brands που βρίσκουμε μόνο στα Sephora.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτή τη φορά το brand δημιούργησε ξεχωριστά stands με τις συλλογές για Makeup, Skincare, Haircare, Good for και έτσι μπορούσες να δεις και τις μάρκες συγκεντρωρικά γιατί η αλήθεια είναι ότι είναι τόσο μεγάλη η γκάμα των προιόντων,  που ακόμα και εμείς οι beauty editors μπορεί να «χαθούμε»

 

Make Up Selection

 

 

 

Skincare Selection

 

 

 

 

Hair Care Selection

 

 

 

Good For Selection

 

 

Το stand της αγαπημένης Benefit που για μια ακόμα φορά περιποιήθηκε τα φρύδια μας ενώ απολαύσαμε και ένα master class για laminate φρυδιών από την one and only Lola Doka!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τώρα θα σας πω κάτι που συνέβει εντελώς συμπτωματικά. Την προηγούμενη μέρα του event έπεσα απάνω στο advent calendar της Ritual. Και μάλιστα όχι μόνο για να το γράψω σε σας, αλλά και για μένα την ίδια, καθώς πλέον επειδή κάποιες φορές ταξιδεύω μόνο με βαλίτσα καμπίνας, «κυνηγάω» ό,τι προιόν πέσει στα χέρια μου και είναι κάτω από 100ml. To advent της Rituals περιλαμβάνει 25 προιόντα περιποίησης για πρόσωπο, σώμα, μαλλιά, από 20 έως 75ml σε μια πολύ όμορφη χριστουγεννιάτικη συσκευασία και σε μια τιμή που για 25 προιόντα μου φάνηκε πολύ προσιτη στα 79Ε . Την επόμενη κιόλας μέρα το είδα στο event! Δυστυχώς δεν μπορούσα να το αγοράσω επί τόπου, αλλά μια επίσκεψη στα Sephora θα την κάνω άμεσα.

 

 

 

 

Στο stand της Ritual πέξαμε και τον Τροχό της Τύχης (της ομορφιάς) και κέρδισα την Ritual of Karma Body Cream. Μια χαρά!

 

 

 

Στα μαλλιά πρωτοστατούσε η Aveda με το δικό της station όπου μπορούσαμε να κάνουμε ένα γρήγορο χτένισμα, αλλά και η ghd με τα εξαιρετικά εργαλεία μαλλιών, ενώ την προσοχή μου τράβηξε και η Hair Ritual by Sisley.

Πανάκριβα μεν τα προιόντα, αλλά μοναδικά. Έβαλα λίγο έλαιο στις άκρες των μαλλιών μου και η ευωδιά ήταν ασύλληπτη και κράτησε ώρες.

 

 

 

 

 

 

 

Φέτος στα Sephora θα βρείτε και κάποια exclusive gift sets είτε για κάποια αγαπημένη, είτε για σας τις ίδιες. Brands οπως Rabanne, Carolina Herrera, Dior κλπ.

 

 

 

Οι make up συλλογές που χρόνια τώρα αγαπήσαμε από εδώ μέσα, ήταν φυσικά εκεί:

 

Η Make Up For Ever

 

 

Η Nars

 

 

 

H Too Faced

 

 

H Tarte

 

H Fenty Beauty

 

 

 

 

H Make Up by Mario

 

 

 

Last but not least.

 

Πρέπει να σας πω ότι τον τελευταίο χρόνο έχω αποκτήσει μια νέα αδυναμία στον χώρο του make up and beauty. Και αυτή δεν είναι άλλη από τη Charlotte Tilbury. Charlotte η makeup artist η αγαπημένη της Kate Moss η κολλητή του Elton John αλλά και η ομώνυμη μάρκα της με προιόντα που αρχίζω να αγαπώ πολύ (σας έχω γράψει στο παρελθόν και για την Magic Cream της που είναι πράγματι magic). Ακόμα και στο Λονδίνο όπως θα δείτε στις φωτό παρακάτω, έπιασα τον εαυτό μου να είμαι περισσότερη ώρα μπροστά από το δικό της stand.

 

H Charlotte Tilbury στο Selfridges

 

 

 

 

 

 

 

 

H Charlotte Tilbury στο event Sephora

 

 

 

 

 

Όχι πείτε μου. Έχετε δει πιο classy, θηλυκό, sexy και decadent,  beauty advent calendar; Ένα κουτί που απλώς το κρατάς για πάντα ακόμα και όταν τελειώσουν τα προιόντα. Κοστίζει περίπου 180Ε αλλά δυστυχως σε κάποια e-shops έχει ήδη εξαντληθεί

 

 

 

 

Καλό ΣΚ bb girls!

11 Σχόλια
  1. Καλημέρα
    Νομίζω ότι έκαψαν εγκεφαλικά κύτταρα με όλα αυτά τα προϊόντα που μας έδειξε🤣🤣
    Το event πρέπει να ήταν μαγικό και όλο το σκηνικό σε πύργο σίγουρα έδινε παραμυθένια αισθητική.
    Συμφωνώ @Τζουλια απόλυτα μαζί σου το τελευταίο
    advent calendar είναι καταπληκτικό όντως το κρατάς μετά για τα καλλυντικά η για τα κοσμήματα.

  2. Υπέροχο παραμυθένιο σκηνικό, υπέροχο advent calendar, νομίζω με αυτό το άρθρο μπήκα αυτόματα στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα!!

  3. Τι να πει κανείς για τα λατρεμένα Sephora! Αποκλειστικά προϊόντα, μάρκες και μοναδικές υπηρεσίες! Είναι ο παράδεισος μας κορίτσια!

  4. Νομίζετε κι εσείς ότι φέτος πέρασε ο χρόνος πολύ γρήγορα ή είναι η ιδέα μου? Η παλέτα της Tilbury….ΕΡΩΤΑΣ!
    Μουτςς

  5. Το παραμυθένιο σκηνικό σε συνδιασμό με τον σημερινό καιρό μας εκτόξευσε στο christmas spirit!

  6. Υπέροχο σκηνικό!!! 💜💙💛❤️💚❤️💚❤️🧡❤️🧡❤️💚❤️💛❤️💛❤️💛💚❤️💚❤️💚❤️💛♥️💛🧡🧡❤️🧡 Αγαπάμε τα Sephora!!! 💚🧡💙🧡💙🧡💜🧡💜❤️💜🤎❤️🤎❤️💙🧡💚🧡💚🧡💜🧡🤎🧡🤎

  7. Φαντασμαγορικό σκηνικό του Sephora! Αυτά που μας έδειξες ήταν φανταστικά όλα!! Το advent calendar εντάξει υπέρ τέλειο

  8. Μαγικό event! Πόσο φανταστικά είναι … όλα! Νομίζω, πως δεν θα είναι υπερβολή να πω, πως θα τα ήθελα όλα..!
    xx

  9. Μας ξεσήκωσες Τζούλια κια πάλι!!!Το charlotte tilbury beauty box είναι out of this world! TARTE CONCEALER=Η νέα μου εμμονή!

  10. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο και πιο ταιριαστό xmas moto για το event αυτό…Let there be sparks!
    🌟⭐✨

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.