Korres Μαύρη Πεύκη Overnight Total Revival Serum: τo βαρύ πυροβολικό της σειράς με  13 ενεργά συστατικά.

 

 

Η Μαύρη Πεύκη, αυτό το αιωνόβιο και εξαιρετικά ανθεκτικό δέντρο που ακμάζει στη Μεσόγειο για πάνω από 3,5 εκατομμύρια χρόνια,  βρίσκεται στην καρδιά της συλλογής Korres Μαύρη Πεύκη.

 

Το εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε καλλυντικό προϊόν από την KORRES, η οποία και εισήγαγε αυτό το ισχυρό ελληνικό αντιγηραντικό συστατικό στην παγκόσμια βίβλο καλλυντικών συστατικών. Το εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, ισχυρά αντιοξειδωτικά, γνωστά για την ευεργετική τους δράση στο δέρμα. Επιπλέον το πολύτιμο εκχύλισμα από πευκοβελόνεςΠροϊόν Αναβαθμιστικής Ανακύκλωσης (Upcycling)-, ενσωματώνεται στη φόρμουλα μέσα από μία zero-waste διαδικασία που αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή της μάρκας στη βιωσιμότητα και την αειφορία.

 

 

Η Μαύρη Πεύκη είναι ο χαμαιλέοντας της φύσης. Επιβιώνει στις υψηλές βουνοκορφές, σε συνθήκες κρύου, ζέστης και ξηρού κλίματος. Υπό τις οδηγίες της Διεύθυνσης Δασών της περιοχής Γρεβενών,η KORRES λαμβάνει τα υποπροϊόντα του δέντρου και εκχυλίζει τις πευκοβελόνες μέσα από μία zero-waste διαδικασία. Το πολύτιμο αυτό εκχύλισμα– Προϊόν Αναβαθμιστικής Ανακύκλωσης (Upcycling), ενσωματώνεται στις ισχυρές φόρμουλες της σειράς.

 

 

 

 

H KORRES μελετά τη δύναμη των αιωνόβιων δένδρων για περισσότερο από 15 χρόνια, επιχειρώντας να αποκωδικοποιήσει τους ισχυρούς αμυντικούς μηχανισμούς τους και να τους μεταφράσει σε δραστικά συστατικά για ένα δυνατό δέρμα με υγιή όψη. H Μαύρη Πεύκη είναι μία ακόμα ανακάλυψη της μάρκας σε αυτή την αναζήτηση. Το εκχύλισμά της, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ενισχύει τον επιδερμικό ιστό, συσφίγγει την επιδερμίδα, την κάνει πιο ανθεκτική και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων. Το εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε καλλυντική φόρμουλα από την KORRES, η οποία και εισήγαγε αυτό το ισχυρό αντιγηραντικό φυσικό συστατικό ελληνικής προέλευσης στην παγκόσμια βίβλο συστατικών.

 

 

Η σειρά Μαύρη Πεύκη ενισχύεται με την καινοτομική τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™ – ένα ισχυρό σύμπλεγμα δραστικών για σύσφιγξη, ανόρθωση περιγράμματος και ορατό lifting. Η τεχνολογία εστιάζει σε 3 πυλώνες: Το εκχύλισμα της Μαύρης Πεύκης συνδυάζεται με ένα ισχυρό σύμπλεγμα ενός anti-gravity πεπτιδίου 3 αμινοξέων και ενός δραστικού θαλάσσιας βιοτεχνολογίας από βάθη παγωμένων ωκεανών. Το πεπτίδιο 3 αμινοξέων είναι βιομιμητικό της ελαφίνης που αναστέλλει την προγερίνη, μια τοξική πρωτεΐνη που συνδέεται με τους μηχανισμούς γήρανσης του δέρματος. Μειώνει τα ορατά σημάδια γήρανσης, βελτιώνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα και συμβάλλει στην ανανέωση του v-shape του προσώπου. Τέλος, το δραστικό θαλάσσιας βιοτεχνολογία στη φόρμουλα βοηθά στην επαναφόρτιση της «ενέργειας» του δέρματος, προβάλλοντας ισχυρή αντίσταση στη χαλάρωση.

 

 

 

Αν είναι να δοκιμάσετε ένα προιόν της σειράς Μαύρη Πεύκη επιλέξτε το σέρουμ Overnight Total Revival Serum την πιο ισχυρή φόρμουλα της συλλογής Μαύρη Πεύκη, με 13 ενεργά συστατικά. Πρόκειται ουσιαστικά για 2 serums σε 1! Συνδυάζει δύο φάσεις, μία υδατική με υψηλής συγκέντρωσης ενεργά συστατικά που δρουν ενάντια στα σημάδια γήρανσης και μία ελαιώδη, που συμβάλει στην αύξηση της πυκνότητας και προσφέρει θρέψη. Μόλις αυτές οι δύο φάσεις ενωθούν, η σύνθεση ενεργοποιείται με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός ισχυρού προϊόντος που μεταμορφώνει το δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ βρίσκεται σε λειτουργία φυσικής επανόρθωσης.

 

 

 

Η φόρμουλα περιέχει ένα εξαιρετικά καινοτόμο δραστικό, φυσικό συστατικό εναλλακτικό του γλυκολικού οξέος από το φυτό Αχιλλέα με τριπλή δράση: λειαίνει την επιδερμίδα και μειώνει την εμφάνιση πόρων, λεπτών γραμμών και ρυτίδων χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ή φωτοευαισθησία. Ενισχυμένο με πέρλες για extra λάμψη. Ανακινήστε καλά για να ενεργοποιηθεί η διφασική σύνθεση. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και το πιο ευαίσθητο.

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Ωωωωω…και overnight και revival και korres…Τι αλλο να ζητήσει ένα bb girl??
    Σύσφιγξη, ανόρθωση περιγράμματος και ορατό lifting….Τα εχει όλα!!!

  2. Είμαι από τους fun της μαύρης πεύκης του Korres σε μορφή κρέμας. Το διφασικο serum της σειράς , δεν το έχω δοκιμάσω ακόμα. Μάλλον, ήρθε η ώρα.
    xx

  3. Καιρός για την επίσκεψη μου στο φαρμακείο! Την κρέμα την έχω χρησιμοποιήσει, σειρά του serum!

  4. Δεν λέω όχι ποτέ σε ένα τόσο εξαιρετικό σερουμ και είναι και Korres😍😍😍

  5. Ελπίζω αυτή τη φορά να μου ταιριάξει κρέμα του Κορρέ.
    Μουτςς

  6. Η δύναμη της φύσης είναι ανίκητη στο χρόνο! Ωραία σειρά, θα τη συστήσω στη μανούλα μου που της αρέσουν αυτές οι κρέμες!

  7. Οπωσδήποτε στην λίστα των αγορών των Χριστουγέννων το serum!!!!

  8. Τέλειο για χριστουγεννιάτικο δώρο στη μανούλα μου!!! Πολύ ωραία ιδέα!!! ❤️💙💛💚💜🧡💜💚💙❤️💛❤️💙💚💜🧡

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.