Τα νέα Shiny Lips από την Mon Rêve και… shine all the way!

 

Φυσικά shine αυτή την εποχή, τι άλλο; Πόσο μάλλον όταν το shine προέρχεται από τα νέα lip gloss της Mon Rêve, ένα brand που αγαπήσαμε για την παιγνιδιάρικη φιλοσοφία, τα άκρως χαριτωμένα προιόντα,  αλλά και τις πολύ αποτελεσματικές φόρμουλες.

 

Τα νέα Shiny Lips που ήρθαν πάνω στην ώρα. έχουν  σύνθεση εμπλουτισμένη με καταπραϋντικό έλαιο χαμομηλιού και μαλακτικά συστατικά,  τα οποία δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια των χειλών, ‘κλειδώνουν’ τη φυσική τους υγρασία εξασφαλίζοντας έτσι απόλυτη άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 

Η απαλή, πλούσια υφή του Shiny Lips αγκαλιάζει τα χείλη με ένα λαμπερό, διαυγές χρώμα που δεν κολλάει, ενώ το εξειδικευμένο jumbo απλικατέρ  έχει σχεδιαστεί με ειδική εσοχή που συγκεντρώνει περισσότερο υλικό για να κατανέμει το προϊόν ομοιόμορφα κάνοντας έτσι την εφαρμογή του εξαιρετικά εύκολη.

 

 

Παράλληλα οι πέρλες διαφορετικής διαμέτρου που περιέχει, προσδίδουν έντονο 3D εφέ και μοναδικό όγκο, καθιστώντας τα χείλη shiny and sexy με ένα μοναδικό glossy αποτέλεσμα.

 

 

Θα το βρείτε σε τέσσερις πολύ πετυχημένες αποχρώσεις και φόρμουλες. Η διάφανη απόχρωση Νο.1 Clear για καθαρή λάμψη και σούπερ glass-like lips.

 

 

 

Η ροζ ιριδίζουσα απόχρωση Νο.02 Volumizing χαρίζει και αστραφτερή λάμψη και λεία γεμάτα χείλη. Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με θερμαντικό παράγοντα που δημιουργεί μία παροδική υπεραιμία στην περιοχή προσφέροντας επιπλέον όγκο στα χείλη ενώ το pH activating pigment που περιέχει κολακεύει και αναδεικνύει τη φυσική απόχρωση των χειλιών.

 

 

 

 

Η απόχρωση Νο.03 Nude είναι universally flattering ενώ για ακόμα πιο εκτυφλωτική λάμψη, η μεταλλική απόχρωση Νο.04 Twinkle είναι just the thing.

 

 

 

 

Το χρησιμοποιείτε και μόνο του αλλά και πάνω από μολύβι ή κραγιόν για ultra shiny and glamorous αποτέλεσμα.

 

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Αγαπάω τα gloss και τα shiny lips, χρησιμοποιω σχεδόν κάθε φορά που μακιγιαρομαι γιατί κολακεύουν πολύ τα, χείλη, κατά την γνώμη μου. Ωραίες οι αποχρώσεις των gloss Mon reve.

  2. Η απόχρωση nude μου αρέσει πολύ για μένα, ενώ τη ροζ θα την αγαπήσουν οι κόρες μου
    xx

  3. Αγαπημένο brand, με υπέροχες,αποτελεσματικές φόρμουλες!

  4. Aγαπώ αυτήν την κοριτσίστική διάθεση της συλλογής….

  5. Αγαπημένη εταιρεία μου άρεσε πολύ το νούμερο 4 Twinkle!!

  6. Ουαου!!! I love shiny lips!!! 🧡🧡💜💜💜💚💙💙❤️❤️💛💛💛💛💛❤️❤️💙💙💚💚💚💜🧡🧡

  7. Επίσης κορίτσια μου να έχετε τον νου σας καθώς στο black friday πολλά καταστήματα καλλυντικών θα βγάλουν τρελές εκπτώσεις!!! Εμένα τελείως τυχαία πήρε το μάτι μου τις προάλλες στις 11/11 το singles day που είχαν βγάλει το foundation της Estée Lauder σε μισή τιμή!!!! Έπαθα ένα σοκ!!! 30 ευρώ μόνο!!!! Εννοείται πως πήρα γιατί είναι φανταστικό!!!

  8. 💛💙💙💙🧡🧡❤️❤️❤️💚💚💜💜💜💜💜♥️♥️♥️♥️♥️💜💜💚💚💚❤️❤️❤️❤️🧡🧡💙💙💙💙💛💛💛

  9. Kαι μόλις βρήκα το δώρο των εορτών για την ανηψούλα μου!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.