“Emily in Paris” by essence, η νέα trend edition συλλογή μακιγιάζ

 

 

Άκρως χαριτωμένη και ιδανική για δωράκια σε teenagers ή και σε όσες νιώθουν ακόμα teenagers- why not? Ο λόγος για τη νέα limited edition συλλογή μακιγιάζ της essence “Emily in Paris”.

 

To brand αυτή τη φορά εμπνεύστηκε από  τη σειρά του Netflix με τη γαλλική φινέτσα και μας ταξιδεύει στο Παρίσι με  την Emily Cooper, τις καλύτερες φίλες της και τα  εντυπωσιακά τους makeup looks.

 

Και το βασικό ερώτημα είναι: θα μείνει ή όχι τελικά με τον Gabriel;

 

eyeshadow palette 01

Eννέα σκιές με υψηλή χρωματική απόδοση, ζεστές αποχρώσεις, όπως ροζ και μωβ, καθώς και λαμπερές και ματ υφές για ποικιλία στα look.  O Πύργος του Άιφελ, που «πετάγεται» όταν ανοίξετε την παλέτα.

Περίπου *8,99€

 

 

 

 

 

THE FALSE LASHES VOLUME & CURL mascara 01

H μάσκαρα της essence THE FALSE LASHES VOLUME & CURL είναι τώρα διαθέσιμη σε ένα συλλεκτικό σχέδιο Emily in Paris. Το βουρτσάκι προσφέρει μέγιστο όγκο για καμπυλωτές βλεφαρίδες με ένα εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων.

Περίπου *3,59

 

 

 

 

 

hydrogel eye patches 01

Tα επιθέματα με υαλουρονικό οξύ θρέφουν την περιοχή γύρω από τα μάτια και δροσίζουν ευχάριστα το δέρμα. Τα μικρά patches έρχονται σε σχήμα καρδιάς σε ένα ολογραφικό ροζ σχέδιο.

 

Περίπου *2,49€

 


 


plumping lip oil  01

Η υφή του essence Plumping lip oil θρέφει τα χείλη και παράλληλα προσφέρει ένα εφέ όγκου. Διακριτικά, χρυσαφένια σωματίδια δημιουργούν ένα λαμπερό φινίρισμα.

Περίπου *3,79€

 

 

 

 

 

matte lipstick 01

H κρεμώδης σύνθεση αυτού του κραγιόν δημιουργεί ένα απαλό, ματ φινίρισμα και τονίζει τα χείλη χάρη στην υψηλή απόδοσή της, σε ένα πλούσιο ροζ χρώμα.

Περίπου *2,99€

 

 

 

 

 

creamy eyeliner 01

2 σε 1 κρεμώδες eyeliner εφαρμόζεται εύκολα με τη βοήθεια του ενσωματωμένου πινέλου eyeliner.

Περίπου *3,79€

 

 

 

 

baked blushlighter 01

Tο ψημένο blushlighter χαρίζει φυσική ακτινοβολία και υπέροχη λάμψη. Η υφή του είναι μεταξένια απαλή και ελαφρώς ιριδίζουσα.

Περίπου *4,89€

 

 

 

 

lip balm 01

Tο essence lip balm με θρεπτική  φόρμουλα, εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε και έλαιο jojoba.

Περίπου *2,49€

 

 

 

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Αν τα δουν οι κόρες μου θα ενθουσιαστουν(κ όχι μόνο, εδώ εγώ ενθουσιαστηκα! 😊). Είναι από τις πιο αγαπημένες μας σειρές (μέχρι και του άντρα μου) και ανυπομονώ για τον επόμενο κύκλο ❤️Ξέρουμε αν τα έχει ήδη ο Χοντος;

  2. Με την πρώτη ευκαιρία θα περάσω από το σταντ της essence πάντα βρίσκω ωραία και οικονομικά προϊόντα.

  3. Ειδικά τo lip balm καρδούλα και τα πινέλα! Super!!!

  4. Παίζει να είμαι από τις λιγοστές που έχουν απομείνει που δεν έχουν δει την Έμιλυ στο Παρίσι….
    Σίγουρα θα πάρω την THE FALSE LASHES VOLUME & CURL mascara…. η essence εχει μια γκάμα από mascara value 4 money κι εφάμιλλες γνωστών brands….άκρως girly η συλλογή,πάντως…

  5. Η Έμιλυ στο Παρίσι, είναι από τις σειρές που με ξεκουράζει, και πολύ αγαπημένη μου. Έτσι αυτή η συνεργασία με την αγαπημένη μου επίσης Essence με έκανε ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί βρήκα ήδη πολλά από τα χριστουγεννιάτικα δωράκια μου!
    xx

  6. Ξετρελάθηκα με τη μάσκαρα και το creamy eyeliner!!!

  7. Αααα θέλω την μάσκαρα και το lip oil!

  8. Δεν έχω δει τη σειρά, όμως ψήθηκα πολύ σοβαρά για την παλέτα. Έχει πολύ χαριτωμένες και εύκολες αποχρώσεις.

  9. Είχα ξεκινήσει να βλέπω το Emily in Paris τελείως τυχαία και κόλλησα αμέσως! 🧡♥️💜💛💙❤️🧡💛💚♥️ Υπέροχη σειρά!!! ♥️💚💛🧡❤️💙💜💙❤️🧡💛💚♥️

  10. Όσο για τα προϊόντα να πω ότι έχω ξετρελαθει με τις υπέροχες girly συσκευασίες!!! Με τέτοιες τιμές σίγουρα θα τα δοκιμάσω όλα!!! Έτσι κι αλλιώς μου αρέσουν πολύ τα essence προϊόντα!!! ♥️♥️💚💚💚💛💛💛🧡🧡🧡❤️❤️💙💙💜💜💙❤️❤️❤️🧡💛💚♥️♥️♥️

  11. On line είναι όλα sold out! 🙁 Ελπίζω να έμεινε κάτι στο φυσικό κατάστημα..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.