Guerlain: The Fantasy Bestiary Collection Xmas 2023

 

 

Η εκτυφλωτική λάμψη, οι εντυπωσιακές αποχρώσεις, οι limited edition συσκευασίες, αλλά και η έμπνευση από το Βασίλειο των Ζώων,  στη συλλογή μακιγιάζ Guerlain για τις γιορτές.

 

 

 

 

 

Ombres G 879 Glittery Tiger

 

Την αυλαία των προιόντων ανοίγει η τετραπλή παλέτα σκιών Ombres G 879 Glittery Tiger. H Violette Make-Up Creative Director του οίκου, έκανε μια μίξη από απαλές αλλά και εντυπωσιακές αποχρώσεις. Βελούδινο μοβ- μπορντό και έντονο πράσινο συνδυάζονται με λαμπερό ροζ και χρυσό μέσα σε μια unique animal print συσκευασία.

 

 

 

 

MÉTÉORITES FIERCE GLOW POWDER

 

Οι σχεδόν μυθικές πλέον πούδρινες πέρλες με την αιθέρια υφή τους και το μοναδικό τους άρωμα φωτίζουν διακριτικά την επιδερμίδα.

 

 

 

 

Η Violette πιστεύει ότι κάθε εποχή μπορείς να δώσεις μια ζεστή μπρονζέ λάμψη στην επιδερμίδα και όχι μόνο το καλοκαίρι. Συμφωνώ απόλυτα αφού χρησιμοποιοώ bronzing powder χειμώνα – καλοκαίρι και η συγκεκριμένη all time classic πλέον τερακότα του Guerlain,  είναι από τις αγαπημένες μου.

 

 

03 Terracotta Bronzing Powder

 

 

 

 

ROUGE G CUSTOMIZABLE JEWEL LIPSTICK CASE

 

Τη συλλογή ολοκληρώνουν οι δύο νέες θήκες για το κραγιόν που θα επιλέξετε, με το ενσωματωμένο καθρεπτάκι με υπέροχες animal print design.

 

Feline Fantasy
 Glittery Tiger

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Εντάξει η Feline Fantasy θήκη φοβερή τι να λέμε!! Δεν θα μπορούσα να αντισταθώ όμως στις πουδρινες πέρλες!! Καλή εβδομάδα bbgirls 💕💕💕

  2. Το κραγιόν με το καθρεφτάκι, κάτι που το βλέπουμε στην Guerlain , είναι τέλειο και πρακτικό. Και η πούδρα για λάμψη και τις χειμωνιάτικες μέρες. Αυτά ξεχωρίζω για μένα. Αν και στα μάτια προτιμώ τις γήινες αποχρώσεις, αυτή η συλλογή δεν παύει να είναι υπέροχη! Λαμπερά χρώματα παντού ! Μακάρι να έχουμε έτσι λαμπερά Χριστούγεννα όλοι μας!
    xx

  3. Δεν έχω λόγια για την ονειρεμένη παλέτα. Θεϊκή!
    Μουτςς

  4. Τι παλέτα όνειρου! Καλλυντικά κόσμημα πραγματικά όμως!! By the way σήμερα στα Madwalk θα είναι κανένα ΒΒ girl? Για να τη γνώριζα από κοντά μιας κ εγώ θα είμαι 😉

  5. Ακριβώς όπως είπες @Τζουλια αυτές οι πέρλες είναι μυθικές και τι καταπληκτικό κουτάκι έχουν 😍

  6. Αυτές τις πούδρινες πέρλες τις ακούω που φωνάζουν το όνομά μου….

  7. Τι να πει κανείς για την Guerlain;Το κραγιόν είναι κόσμημα,οι πέρλες all time classic,και τα χρώματα φανταστικά.Όταν θέλω να με κακομάθω,την GUERLAIN θα σκεφτώ.

  8. 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜Αυτό το δαμάσκηνι έχει εισβάλει στην καρδιά μου!!! Πολύ θα ήθελα να δω πως στρώνει στο μάτι μου!!! 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.