Η σχεδιάστρια μόδας Iris van Herpen δημιουργεί την limited edition capsule collection της Aveda.

 

 

Η Aveda  παρουσιαζει την αποκλειστική, limited-edition συλλογή της σε συνεργασία με την καταξιωμένη Ολλανδή σχεδιάστρια μόδας υψηλής ραπτικής Iris van Herpen για την εορταστική περίοδο του 2023

 

Αυτή είναι η πρώτη συνεργασία της van Herpen στον κλάδο της ομορφιάς. Συνδυάζοντας τη σύγχρονη οπτική της με την αφοσίωση της Aveda στη βιωσιμότητα, η νέα capsule συλλογή η οποία περιλαμβάνει limited-edition αξεσουάρ για τα μαλλιά και κυκλοφορεί σε κομψά σετ δώρου, επικεντρώνεται στην υψηλή αισθητική και την τεχνολογία, που γίνονται «ένα» με τη φύση.

 

Iris van Herpen

 

 

 

«Αυτή η συλλογή αποτυπώνει ένα πρωτοποριακό όραμα για τις γιορτές και ενσαρκώνει την απαράμιλλη και δίχως όρια ομορφιά της φύσης», δήλωσε η Iris van Herpen. «Έμπνευση αυτής της συλλογής αποτέλεσαν οι σχέσεις ανάμεσα στους ζωντανούς οργανισμούς και το φυσικό τους περιβάλλον σε όλες τις διαστάσεις και διαφοροποιήσεις – ένας διαρκής διάλογος ανάμεσα στη φύση και εμάς τους ίδιους.»

 

Οι δημιουργίες υψηλής ραπτικής της van Herpen πρωταγωνιστούν συχνά στο κόκκινο χαλί, σε ταινίες που γνωρίζουν παγκόσμια απήχηση και σε πασαρέλες σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει ντύσει με δικά της κομμάτια μοντέλα που συμμετείχαν σε hair shows τα οποία πραγματοποιήθηκαν με την υπογραφή της Senior Vice President of Global Professional Artistry της Aveda, Antoinette Beenders.

 

 

 

Η LIMITEDEDITION ΣΕΙΡΑ

 

Η εορταστική συλλογή Aveda x Iris van Herpen αποτελείται από πολυτελή, limited-edition αξεσουάρ: ένα σετ με hair pins για τα μαλλιά και ένα νεσεσέρ καλλυντικών. Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από μια υπέροχη συσκευασία δώρου, είναι εμπνευσμένα από την Iris van Herpen και έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα τη βιωσιμότητα.

 

Η έμπνευση για το Henosis Hair Pin Set ενσαρκώνει την ελληνική έννοια της ενότητας και το Syntopia Cosmetic Pouch είναι εμπνευσμένο από ένα περιβάλλον όπου διαφορετικά είδη συμβιώνουν μαζί, ενώ τα κουτιά δώρου αποτυπώνουν την έμπνευση από τη φύση.

 

 

 

 

Με σεβασμό στις αξίες της εταιρίας για τη βιωσιμότητα, τα hair pins δημιουργήθηκαν από ανακυκλώσιμο ορείχαλκο σε χρυσό τόνο και το νεσεσέρ καλλυντικών από 65% ανακυκλωμένα υλικά. Τα special-edition κουτιά δώρου, οι θήκες καθώς και άλλα στοιχεία που διακοσμούν τις εορταστικές συσκευασίες είναι από FSC πιστοποιημένο ανακυκλώσιμο χαρτί. Τα πολυτελή αλλά με γνώμονα τη βιωσιμότητα κουτιά καταργούν το χαρτί περιτυλίγματος. Εκτός από τη χρήση τους ως εορταστική συσκευασία δώρου, τα κουτιά μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Κάθε κομμάτι από τις συσκευασίες δώρου της limited-edition εορταστικής συλλογής είναι επίσης ανακυκλώσιμο.

 

 

 

 

 

 

Η limited-edition Aveda x Iris van Herpen συλλογή είναι διαθέσιμη σε συνεργαζόμενα κομμωτήρια και στα εξειδικευμένα καταστήματα λιανικής πώλησης και στο aveda.gr

 

9 Σχόλια
  1. K εμενα το βλέμμα μου το έκλεψε το τέλειο χρυσό hair pin στα μαύρα μαλλιά του μοντέλου! Θα το ήθελα για δώρο 😉

  2. Ιδιαίτερα σετ κ πολύ όμορφα!

  3. Πολύ ωραίες φωτό.Είχα δοκιμάσει αρκετά προϊόντα aveda στο παρελθόν αλλά δεν με ενθουσίασαν.Ελπίζω αυτά να είναι καλύτερα.,για εμένα πάντα.

  4. Ουαου! Υπέροχος συνδυασμός χρωμάτων!!! ,💙💙❤️❤️🧡🧡💛💛💛💚💚♥️♥️💜💜💜♥️♥️💚💚💚💛🧡🧡❤️❤️💙💙💙💙❤️❤️🧡🧡♥️♥️

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.