Clarins News Flash! Tρία νέα και καινοτόμα προιόντα ομορφιάς από το αγαπημένο brand.

 

 

 

Πολλά χρόνια πριν  οι επιστήμονες αλλά και οι καταναλωτές, αντιληφθούν την ευεργετική επίδραση των φυσικών και φυτικών συστατικών στην επιδερμίδα,  η Clarins ήταν εκεί.

 

Για περισσότερα από 60 χρόνια,  το brand έχει αφιερωθεί στη μελέτη των θαυματουργών ιδιοτήτων των φυτών. Στον τρόπο που τα φυτά και τα αρώματά τους επιδρούν θεραπευτικά στο δέρμα και το μυαλό μας.

 

Στο  Ινστιτούτο Clarins, εξειδικευμένοι επιστήμονες αλλά θεραπευτές ομορφιάς αναμιγνύουν φυσικά έλαια και δημιουργούν μοναδικά και καινοτόμα προιόντα ομορφιάς. Πρόσφατα η μάρκα παρουσίασε τρία νέα προιόντα που συνδυάζουν την περιποίησης και το μακιγιάζ που πραγματικά, αξίζουν της προσοχής μας.

 

 

 

Clarins Cryo Flash Mask

Ένα προϊόν εμπνευσμένο από την κρυοθεραπεία και την εμπειρία των spa της Clarins. Αυτή η μάσκα gel-cream προσφέρει άμεσο lifting αποτέλεσμα. Μειώνει τη θερμοκρασία του δέρματος κατά 4°C, χαρίζοντας σφριγηλότητα και λάμψη. Η μοναδική σύνθεση του μορίου M.G.A., παράγωγου της μενθόλης, και του βιολογικού αγριόκρινου αναζωογονεί, προσδίδοντας νεανική όψη. Δροσιστική αίσθηση σε κάθε εφαρμογή, ενισχύοντας τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας.

 

 

 

 

Clarins Tinted Oleo Serum

 

Το συγκεκριμένο makeup λειτουργεί σαν ένα Serum, θρέφοντας το δέρμα με έλαια βοτάνων και μοναδικές χρωστικές. Δεν είναι απλώς ένα καλλυντικό προϊόν· είναι μια απαραίτητη φροντίδα που ενυδατώνει και φωτίζει τον τόνο του δέρματος. Μία φόρμουλα κατασκευασμένη από 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, προσαρμόζεται άψογα σε όλους τους τόνους δέρματος, προσφέροντας κάλυψη και ένα φυσικό, λαμπερό αποτέλεσμα. Η τακτική χρήση βελτιώνει την ελαστικότητα και τη λάμψη, καλύπτοντας όλους τους τύπους επιδερμίδας.

 

 

 

 

Clarins Joli Rouge Lipstick

 

Ένα δείγμα της πολυτελούς εμπειρίας της Clarins που συνδυάζει skincare και makeup, φροντίδα και ομορφιά.  Φτιαγμένο με βιολογικό λάδι Camelia, βούτυρο Shea και ηλιέλαιο, θρέφει και ενυδατώνει, παρέχοντας έντονο χρώμα. Το κραγιόν είναι διαθέσιμο σε ποικιλία αποχρώσεων και φινιρισμάτων.

 

 

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Όλα εξαιρετικά αλλά το Clarins Tinted Oleo Serum καταπληκτική ιδέα !!!

  2. Το Tinted Oleo Serum άκρως καινοτόμο και πρωτοποριακό…

  3. Μόλις σήμερα μου έκαναν δώρο το lip oil του brand και είναι τέλειο! Ασυναγώνιστο και φυσικά αυτή η νέα τάση των lip oils δεν έχει καμία σχέση με την εμπειρία του lip gloss.

  4. Την flash mask θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω, τόσο πολυ που ελπίζω να έχει έρθει στα Χοντος..

  5. @stella χρόνια σας πολλά!!! και εμένα το tinted oleo serum με κέρδισε

  6. Εκπληκτικά όλα τα νέα προϊόντα της Clarins. Απλά, εδώ βλέπουμε υψηλή ποιότητα και πρωτοποριακή αισθητική! Πως να μην τα θέλω όλα;
    xx

  7. @Stella Χρόνια Πολλά ❣️ Ο, τι επιθυμείς!!

  8. Το κραγιόν φυσικά μιας κ ως γνωστόν έχω τρέλα με τα κραγιόν!! Χρόνια πολλά Στέλλα μας 😘

  9. Το κραγιόν υπέροχο! ❤️♥️💚💚💛🤎💙💚❤️💚🧡💚🧡💚💙❤️💙❤️💙 Στέλλα χρόνια σου πολλά!!! Υγεία πάνω απ’ όλα!!!

  10. 💙💙❤️❤️❤️💚💚🧡🤎🤎💛💛♥️♥️♥️♥️♥️💛💛🤎🤎🤎🧡💚💚❤️❤️💙💙💜💜💜

  11. Το Clarins Tinted Oleo Serum πρέπει να είναι τέλειο για τις ξηρές επιδερμίδες!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.