Και όμως. Υπάρχει haute couture κραγιόν, που κοστίζει 580Ε

 

 

Πριν σοκαριστείτε και με τον τίτλο και με την τιμή που διαβάσατε, να σας προλάβω: αυτά τα χρήματα, δεν τα δίνεις για το κραγιόν αυτό καθ’ αυτό. Η συσκευασία εξάλλου είναι refillable και άρα μπορείς να  αγοράζεις και να ξανα αγοράζεις το κραγιόν, στην κανονική του τιμή.

 

Τα χρήματα αυτά, τα  δίνεις για την haute couture θήκη. Μια θήκη βουτηγμένη σε  χρυσό 18K από custom made πορσελάνη φιλοτεχνημένη στον ξακουστό γαλλικό οίκο Bernardaud –  o οίκος που δημιουργεί  τις χειροποίητες πορσελάνες Limoges από το  1863. Μια θήκη – κομψοτέχνημα  που όπως λέει ο οίκος μπορεί να περνάει από γενιά σε γενιά, από γιαγιά σε εγγονή, από μητέρα σε κόρη, ακριβώς όπως ένα πολύτιμο οικογενειακό κειμήλιο.

 

 

Ο λόγος για τη σειρά Rouge Premier του Dior που εκτός από το κραγιόν, περιλαμβάνει επίσης ένα χειροποίητο καθρεπτάκι και ένα πινέλο χειλιών επίσης μέσα στη μοναδική custom made θήκη του.

 

 

 

 

Rouge Premier Haute Couture Lipstick με φόρμουλα εμπλουτισμένη με 24Κ χρυσό και εκχύλισμα από κόκκινο ιβίσκο. 12 αποχρώσεις σχεδιασμένες από τον Peter Philips με λαμπερό ματ φινίρισμα

Τιμή 580Ε (516Ε η θήκη, 64Ε το κραγιόν)

 

 

 

 

 

Rouge Premier Pocket Mirror. Το απόλυτο αξεσουάρ της γυναικείας τσάντας (που φυσικά επίσης πρέπει να είναι Dior) μέσα σε μια θήκη έργο τέχνης 18Κ από τον  οίκο Bernardaud.

Τιμή 340Ε

 

 

 

Rouge Premier Lip Brush. Αν αποφασίσεις να αγοράσεις το κραγιόν, δεν μπορείς να το απλώνεις με οποιονδήποτε τρόπο. Χρειάζεσαι και το κατάλληλο πινέλο. Κλεισμένο επίσης στην πολύτιμη Bernardaud θήκη του, βοηθάει στην τέλεια εφαρμογη του Rouge Premier Lipstick.

Τιμή 185Ε

 

 

 

 

 

Και τα τρία προιόντα τα βρίσκουμε αποκλειστικά και μόνο online στο dior.com και στις μπουτίκ Dior.  Και τώρα ως διαβασμένα bb girls, μπορείτε να λέτε,  ότι ξέρετε ποιο είναι το ακριβότερο κραγιόν του κόσμου.

 

 

13 Σχόλια
  1. Η αλήθεια είναι λίγο σηκώθηκε το ένα μου φρύδι με την τιμή αλλά μετά με έπεισε η ιδέα ότι “μπορεί να περνάει από γενιά σε γενιά, από γιαγιά σε εγγονή, από μητέρα σε κόρη, ακριβώς όπως ένα πολύτιμο οικογενειακό κειμήλιο” Το βρίσκω πολύ έξυπνο θα ήθελα να είχα ένα τέτοιο κειμήλιο από την γιαγιά/μαμά μου ..
    Συνολικά το κόστος για όλα είναι 1105 ευρώ και να πω την αλήθεια μου αντί να πάρεις δώρο ένα smartphone που σε μικρό χρονικό διάστημα θα έχει φύγει από την μόδα με την τόση γρήγορη εξέλιξη της τεχνολογίας καλύτερα το σετ αυτό που θα μείνει για πάντα 😁

  2. @SofiaT: Πόσο σωστό αυτό που έγραψες; Λοιπόν, δεν το είχα σκεφτεί καθόλου… πράγματι οι τιμές είναι εξωφρενικές για τα smartphones και γενικά για οτιδήποτε σχετικό με νέες τεχνολογίες, ενώ ξέρεις ότι με μαθηματική ακρίβεια, μια μέρα (και σχετικά σύντομα μάλιστα) όλα αυτά θα πάνε για ανακύκλωση…τουλάχιστον αυτό είναι κάτι θα μείνει για πάντα.

  3. @Τζουλια δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.Αγαπω πολύ την τεχνολογία αλλά η εποχή που είμαστε δείχνει ότι η εξέλιξη σε οτιδήποτε ηλεκτρονικό σε λίγα χρόνια θα ξεφύγει.. .και εκτός από αυτό όλα έχουν γίνει fast fashion!!!
    Αν τα βάλω στην ζυγαριά ο οίκος Dior κερδίζει με άνεση!!

  4. Σοκ και δέος!!! Τα είδα στο Saks…πολύ όμορφα.

  5. Πάντως .ετσι από περιέργεια, ρώτησα τον θείο Γκούγκλη…. για γκουγκλάρετε λίγο κι αυτό… Κραγιόν Kiss Kiss Χρυσό και Διαμάντια; Guerlain Τιμή: 62.000 $. Συσκευασία από χρυσό και διαμάντια….speechless….
    To ξανασκέφτηκα και θα πάρω DIOR….sorry, Guerlain…..hahahaha….

  6. Αυτό δεν είναι κραγιόν είναι επένδυση!

  7. Συμφωνώ κορίτσια! Είναι κάτι που θα μείνει στο χρόνο!

  8. Παλιά οι μαμάδες κ γιαγιάδες μας αφήναν τη λεγόμενη προίκα, 😉 που ήταν συνήθως λευκά είδη, πιατικα κλπ που όμως ήταν ακριβής ποιότητας ή στη δική μου περίπτωση χειροποίητες δαντέλες από τη γιαγιά μου κλεισμένες όμως σε συρτάρι.. Έχουν βέβαια την αδιαμφισβητητη αξία τους, αλλά εγώ θα προτιμούσα ενσ τέτοιο κειμήλιο σαν το σετ Dior για προίκα 😉

  9. Wow! Εντυπωσιακό!!! Και σίγουρα, αντικείμενο πόθου το κραγιόν αυτό με την θήκη 18 k….
    xx

  10. Αναρωτιέμαι… προλαβαίνω να κάνω μια κόρη??🤔
    Μουτςς

  11. Πραγματικά πολύ εντυπωσιακό! 💚😞🤎💙💛♥️💜♥️♥️💜💛

  12. H διαφορά είναι οτι με την τεχνολογία κάνεις απόσβεση- για περιορισμένο έστω χρονικό διάστημα- ενώ το κραγιόν?????

  13. Ουα δεν θα μπορούσα να αγοράσω ένα τόσο ακριβό κραγιόν για κανένα λόγο μόνο αν είχα άντρα εφοπλιστή 😂😂😂αλλά δεν έχω

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.