Τo γούρι των Stella’s Recipy από την διακεκριμένη αργυροχόο Αλεξάνδρα Τσούλου

 

 

 «Αν μια πεταλούδα κινήσει τα φτερά της στον Αμαζόνιο, μπορεί να φέρει βροχή στην Κίνα”. Φέτος τα Stella’s Recipy εμπνέονται και δημιουργούν δια χειρός Αλεξάνδρας Τσούλου, ένα εξ’ ολοκλήρου ασημένιο 925ο χειροποίητο κόσμημα, με την πεταλούδα ως σύμβολο της Αναγέννησης να πεταρίζει πάνω στον κύκλο που εκφράζει την πληρότητα.

 

Το χρυσό δέσιμο δίνει έμφαση στην αφθονία, ενώ ο αιματίτης χαρίζει πλούτο, αγάπη, ευεξία, ζωτικότητα, αντοχή και θάρρος για μια νέα αρχή. Μια μικρή αλλαγή μπορεί να προκαλέσει ένα μεγάλο παλιρροϊκό κύμα, σύμφωνα με την θεωρία του χάους και αποδίδεται συμβολικά με το φαινόμενο της πεταλούδας.

 

 

 

 

Το γούρι του 2024 αφιερώνεται σε όλες τις γυναίκες, με την ευχή να γίνουν οι πεταλούδες που θα φέρουν την αλλαγή που επιθυμούν. 

 

Για την διακεκριμένη αργυροχόο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΟΥΛΟΥ σας είχαμε ήδη μιλήσει εδώ κι ήταν μεγάλη χαρά μας όταν ανέλαβε να δημιουργήσει το γούρι 2024 των Stella’s Recipy, που αποτελεί κάθε χρόνο ένα συλλεκτικό γεγονός.

 

 

 

 

Η Αλεξάνδρα Τσούλου πέτυχε φέτος μια εξαιρετικά σημαντική διάκριση για την ελληνική αργυροχοΐα στον διαγωνισμό κοσμήματος «Νέων Δημιουργών» της ετήσιας διεθνούς έκθεσης πολύτιμων λίθων και κοσμημάτων «Gemworld The Munich Show – Mineralientage München». Εφθασε στους έξι κορυφαίους φιναλίστ δημιουργούς κοσμημάτων, ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές απ’ όλο τον κόσμο.  Απόφοιτη της Σχολής Αργυροχρυσοχοΐας της Στεμνίτσας, υπηρετεί με αφοσίωση και ταλέντο το αέναο ταξίδι στο χρόνο που φέρει ως πολιτισμική κληρονομιά, η παραδοσιακή χειροποίητη ελληνική ασημουργία.

 

 

 

 

Δώρο με την αγορά προϊόντων Stella’s Recipy, αξίας από 100€.   Η προσφορά του δώρου ισχύει από 27 Νοεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.  Ένα δώρο ανά παραγγελία.

 

11 Σχόλια
  1. Πανέμορφο το γούρι και μου αρέσει ιδιαίτερα γιατί μπορείς να το φοράς πανω σου κ όχι να το κρεμάς κάπου στο σπίτι 😉

  2. Είναι και πολύ όμορφο και με έναν υπέροχο συμβολισμό!
    xx

  3. Πολύ όμορφο και ξεχωριστό γούρι .
    Μου αρέσει πολύ η επιλογή του αιματίτη
    γιατί χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα και έχει πολλές ιδιότητες τόσο σωματικές όσο και πνευματικές.

  4. Πολύ όμορφο κόσμημα!! ♥️🧡💙💚💛💜❤️🧡💙💚💜💛❤️🧡

  5. Νομίζω δένει απόλυτα με τη φιλοσοφία των Stella’s Recipy. Μπράβο Στελλίτσα μας 💜
    Μουτςς

  6. Κομψό κ πολύ καλαίσθητο κόσμημα!! Συμφωνώ με την Maryl ότι είναι πολύ ωραίο ότι μπορείς να το φοράς κ όχι να κρεμάς . Μπράβο Στέλλα μας

  7. Είναι statement κομματι οπως και τα περισσότερα κομματια της Αλεξάνδρας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.