30 χρόνια από το “μυθικό” κραγιόν Viva Glam by  M·A·C Cosmetics

 

 

Τριάντα χρόνια πριν, πίσω στο μακρινό 1994 η μάρκα μακιγιάζ  M·A·C Cosmetics που είχε παρουσία σε μόλις τρεις χώρες (!) αποφάσισε να συνεργαστεί με διάσημους καλλιτέχνες παρουσιάζοντας ένα κραγιόν τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου, θα πήγαιναν στον αγώνα κατά του Aids.

 

Σήμερα, η μάρκα έχει παρουσία σε 120 χώρες, 50 και πάνω διασημότητες και καλλιτέχνες έχουν λάβει μέρος στις καμπάνιες και το Viva Glam δεν είναι απλά ένα κραγιόν. Είναι μύθος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«All Ages.All Races.All Genders.».

Με motto την ενδυνάμωση και το σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη, το VIVA GLAM  γιορτάζει 30 χρόνια ακατάπαυστης δράσης κατά του ιού HIV/AIDS. Aπό την ίδρυσή του το 1994, οι founders Frank Toskan και Frank Angelo μοιράστηκαν ένα κοινό όραμα· να ευαισθητοποιήσουν την κοινωνία μέσω του πάθους τους για το μακιγιάζ.

 

 

Μέχρι και σήμερα, συνεχίζοντας τη δέσμευση της για ένα καλύτερο μέλλον, η M·A·C μέσω του VIVA GLAM μετατρέπει κάθε κραγιόν σε ένα σύμβολο, καθώς με κάθε αγορά ενός lipstick από τις 3 μοναδικές VIVA GLAM αποχρώσεις, δωρίζει το 100% των εσόδων σε τοπικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που μάχονται για τις υψηλές αξίες και την αλλαγή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πριν λίγες μέρες η M·A·C Cosmetics Greece και η pop star, Ελένη Φουρέιρα, «έβαλαν φωτιά» στο Madwalk 2023 με ένα …GLAM act «φωνάζοντας» «All Ages.All Races.All Genders.». Η Ελένη Φουρέιρα   εκπροσώπησε το VIVA GLAM, ενσαρκώνοντας το απλό αλλά τόσο ηχηρό μήνυμα του “Ιt’s Glam to be authentic”.

 

 

 

 

Η Ariana Grande και το Viva Glam 

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Βρίσκω εξαιρετική την ιδέα ένα κραγιόν να μετατραπεί σε ένα σύμβολο για ένα καλύτερο μέλλον, για όλους χωρίς διακρίσεις!

  2. Εκεί ήμουν και είδα από κοντά τη Φουρειρα με το super μακιγιάζ της… Τι να πω πια για την Mac, είναι στις 3 top fav μάρκες καλλυντικων για μένα!!!

  3. Πότε πέρασαν 30 χρόνια ούτε που το κατάλαβα!
    Μουτςς

  4. Όντως εμβληματικό κραγιόν! Και η δράση – προσφορά, εξαιρετική και ουσιαστική. Και πολύ γενναιόδωρη. Εντυπωσιάστηκα από το υπέροχο φλας μπακ σ’ αυτό το post. Μπράβο Mac!
    ❤️🎄❤️

  5. Όταν ήμουν 4 χρονών…..μπράβο στην εξαιρετική Mac σταθερή αξία όσα χρόνια κι αν περάσουν! Mac κ Dior θεωρώ ότι είναι κορυφή

  6. Σταθερή αξία, οι πιο ζεστές κόκινες αποχρώσεις

  7. Τι να λέμε τώρα γι αυτό το κραγιόν;! Σταθερή αξία και ΠΑΝΤΑ μέσα στο νεσεσερ μου! Υπέροχο και ζωντανό χρώμα!! Αν και δεν συνηθίζω να φοράω συχνά κόκκινο κραγιόν και το επιλέγω στις γιορτές κυρίως, το συγκεκριμένο είναι το αγαπημένο μου!!!Το λατρεύω! 💛💛💜💜💚💚💙🧡🧡♥️♥️❤️❤️❤️♥️♥️🧡💙💙💚💜💛💛💛💛💛💜💚💚💙🧡🧡♥️❤️❤️❤️♥️💙💙💚💜💛💛

  8. ❤️❤️❤️♥️♥️♥️♥️❤️❤️❤️❤️♥️♥️♥️❤️♥️♥️❤️♥️❤️❤️♥️♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️♥️♥️❤️❤️♥️❤️❤️♥️♥️❤️❤️❤️♥️♥️

  9. Mπράβο στην εταιρεία για την πρωτοβουλία της….

  10. Στην πρώτη φωτό είναι η Εβανγκελίστα από τις πρωτες καμπάνιες στην μακρινη δεκαετια ’90;;;Τώρα την πρόσεξα…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.