H Μεγάλη Βρεταννία και το King George μας προσκαλούν και φέτος σε μαγικά και λαμπερά Χριστούγεννα.

 

 

Είναι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου και η Αθήνα έχει φορέσει τα γιορτινά της. Στα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία & King George η μαγεία των Χριστουγέννων είναι διάχυτη δημιουργώντας μια ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα και αξέχαστες εμπειρίες για τους επισκέπτες.

 

Οι περήφανοι Καρυοθραύστες στέκονται στην είσοδο του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία καλωσορίζοντας τους επισκέπτες και μόλις οι πόρτες ανοίξουν την παράσταση κλέβει το πελώριο και λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο που δεσπόζει στο εντυπωσιακό λόμπυ. Τους υπόλοιπους χώρους κοσμούν μοναδικά στολίδια σε διάφορα σχέδια, προσδίδοντας μια νότα μαγείας και λάμψης.

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΩΡΩΝ

GB CORNER GIFTS & FLAVORS

Στην πιο γνωστή γωνιά της Αθήνας, το GB Corner Gifts & Flavors του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία οι ιδέες χριστουγεννιάτικων δώρων είναι αμέτρητες!

 

 

 

 

 

 

Αναζητήστε τις πρωτότυπες συνθέσεις δώρων του ξενοδοχείου που συσκευάζονται σε κομψά κουτιά και μην παραλείψετε να πάρετε για το σπίτι το νέο ονειρεμένο panettone που φέρει την υπογραφή του ταλαντούχου Pastry Chef Αλέξανδρου Κούφα. Στο κατάστημα διατίθενται επίσης κομψές χειροποίητες κεραμικές βάσεις, δημιουργίες των ταλαντούχων καλλιτεχνών Λουκία Θωμοπούλου και Λεωνή Γιατζόγλου, αναδεικνύοντας με πρωτότυπο τρόπο το μοναδικό αυτό έδεσμα.

 

 

 

 

Για τις ημέρες των γιορτών, η ομάδα του ζαχαροπλαστείου του ιστορικού ξενοδοχείου ετοιμάζει επίσης συναρπαστικούς κορμούς και μικρά γλυπτά από σοκολάτα που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας και είναι εξαιρετική ιδέα δώρου για μικρούς και μεγάλους. Θα τους βρείτε να κοσμούν τη βιτρίνα του GB Corner σε διάφορες γεύσεις για όλα τα γούστα, όπως σοκολάτα με κάστανο και κόκκινα φρούτα, καραμέλα-βανίλια-ανθό αλατιού, φουντούκι-εσπρέσο και 100% σοκολάτα.

 

 

 

Τέλος, εξερευνήστε την σειρά αυθεντικών GB προϊόντων, τα ιδιαίτερα brands χειροποίητων ενδυμάτων και αξεσουάρ και τις ξεχωριστές εμπειρίες χαλάρωσης και ευεξίας που προσφέρονται στο βραβευμένο GB Spa για να προσφέρετε ως δώρο στους αγαπημένους σας.

Κάντε τις αγορές σας και on line στο www.grandebretagnestore.com

 

GB CORNER GIFTS & FLAVORS

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ

Τ: 2103330750

 

KG PERFUMERY

H KG PERFUMERY στην είσοδο Ξενοδοχείου King George διαθέτει πολύτιμα αρώματα υψηλής ποιότητας, έτοιμα να συσκευαστούν και να παραδοθούν στους αγαπημένους σας!

Ανακαλύψτε τις δημιουργίες Puredistance, ενός από τους πιο exclusive οίκους αρωμάτων στον κόσμο και άλλους κορυφαίους Γαλλικούς οίκους αρωμάτων πολυτελείας, όπως Le Jardin Retrouve και Parfum dEmpire.  Την μοναδική συλλογή του καταστήματος συμπληρώνουν οι δημιουργίες των οίκων Etat Libre dOrange, Storie Veneziane και Manos Gerakinis.

 

 

 

 

KG Perfumery

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KING GEORGE

T: 210 33 30266

 

 

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

WINTER GARDEN CITY LOUNGE

 

Christmas Flavors

Στο πιο κοσμοπολίτικο lounge της πόλης, το Winter Garden, έχει στηθεί, όπως κάθε χρόνο, ένας  εορταστικός μπουφές γλυκών με τίτλο Christmas Flavors, που επιμελήθηκε και ετοίμασε για τους επισκέπτες o Pastry Chef Αλέξανδρος Κούφας και η ομάδα ζαχαροπλαστικής του ιστορικού ξενοδοχείου.

Επισκεφθείτε την πιο όμορφα στολισμένη Κυρία των Αθηνών και υποδεχτείτε τα Χριστούγεννα απολαμβάνοντας το αγαπημένο σας ρόφημα μαζί με το πιο νόστιμο Χριστουγεννιάτικο μενού γλυκών.

Εξερευνήστε το μενού: Christmas Flavours

 

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ WINTER GARDEN | 16:00 – 22:00

 

 

Afternoon Tea

Το περίφημο Afternoon Tea, που εγκαταστάθηκε στο Winter Garden της Μεγάλης Βρεταννίας από την έναρξη της λειτουργίας του έως σήμερα φοράει τη γιορτινή ενδυμασία του και σας καλωσορίζει σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων μέσα σε ένα ζεστό περιβάλλον.

Το πιο κομψό Afternoon Tea της Αθήνας, διατηρώντας τις αγγλικές παραδόσεις, περιλαμβάνει εκτός από το αυθεντικό τελετουργικό του σερβιρίσματος και μια πλούσια ποικιλία από συνοδευτικά εδέσματα που επιμελούνται ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης και η ταλαντούχα ομάδα ζαχαροπλαστικής του ξενοδοχείου. Το μενού περιλαμβάνει εκλεκτά σάντουιτς, τα κλασικά φρεσκοψημένα σκονς αμυγδάλου με Κορινθιακή σταφίδα, clotted cream και χειροποίητες εποχιακές μαρμελάδες και μια ποικιλία απολαυστικών γλυκών.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ WINTER GARDEN | 12:00 – 20:00

 

 

 

Weekends at Winter Garden

Τα Σαββατοκύριακα στο Winter Garden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία είναι πλέον συνυφασμένα με την πιο μεγαλοπρεπή εμπειρία brunch της Αθήνας.  Το Weekends at Winter Garden με την υπογραφή του Executive Chef Αστέριου Κουστούδη επιστρέφει ανανεωμένο με φρέσκα αρτοποιήματα που ζυμώνονται και ψήνονται καθημερινά στο ειδικά διαμορφωμένο αρτοποιείο του ιστορικού ξενοδοχείου.

Η εμπειρία ξεκινά με ένα πλούσιο breadbasket, το οποίο περιέχει χειροποίητες δημιουργίες με σπιτικό προζύμι εμπνευσμένες από τον ταλαντούχο Pastry Chef Αλέξανδρο Κούφα για να συνοδεύσουν τον καφέ, τον χυμό ή το τσάι της επιλογής σας.   Ένα ποτήρι Γαλλική σαμπάνια και οι θεσπέσιες νότες της απαλής μουσικής του Winter Garden δημιουργούν την τέλεια αρμονία, ενώ μια επίσκεψη στον μπουφέ με τα γλυκά αριστουργήματα από το ζαχαροπλαστείο του ξενοδοχείου θα σφραγίσει με τον πιο απολαυστικό τρόπο μια αξέχαστη εμπειρία.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ | 11.00-14.00

 

Μουσικές βραδιές στο Winter Garden

Μέσα σε κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, οι μουσικές βραδιές του Winter Garden επέστρεψαν και σας καλωσορίζουν κάθε Τετάρτη και Πέμπτη με αυθεντικές μελωδίες jazz και όπερας.

 

Jazzy Wednesdays κάθε Τετάρτη από τις 19.30-22.30

Κάθε Τετάρτη, ένα ταλαντούχο μουσικό τρίο σας ταξιδεύει με τις νότες του πιο διάσημου είδους μουσικής στον κόσμο, της Jazz. Διαχρονικές μελωδίες από κοντραμπάσο, τρομπέτα και πιάνο σας υποδέχονται με Jazz διάθεση και χρωματίζουν ρυθμικά τις βραδιές του Winter Garden!

 

Opera Nights κάθε Πέμπτη από τις 19.30-22.30

Απόλυτα εναρμονισμένες με την κλασική αίσθηση του ιστορικού Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και με το μαγευτικό περιβάλλον του Winter Garden, οι «Βραδιές Όπερας» μας κρατούν συντροφιά κάθε Πέμπτη. Η σοπράνο Κάτια Πάσχου και ο τενόρος Αλέξανδρος Σταυρόπουλος ερμηνεύουν με ευαισθησία και θεατρικότητα εορταστικά χριστουγεννιάτικα ακούσματα με τον Πέτρο Καρπαθάκη στο πιάνο.

 

 

 

 

GB ROOF GARDEN RESTAURANT – TUDOR HALL RESTAURANT

Την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς επισκεφθείτε τo εμβληματικό

GB Roof Garden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και το βραβευμένο με αστέρι Michelin  Tudor Hall και απολαύστε παρέα με φίλους και οικογένεια τη θέα της γιορτινής Αθήνας. Ο  Executive Chef Αστέριος Κουστούδης μαζί με τους Chefs de Cuisine Νίκο Λιόκα και Νίκο Λειβαδιά επιμελούνται τα εορταστικά μενού για ένα ρεβεγιόν που θα σας μείνει αξέχαστο.

 

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Xmas Desk στο 2103330880

ή στο [email protected]

 

 

11 Σχόλια
  1. Aυτά είναι…. χλιδή,glam και χρυσόσκονη…. το απογευματινό τσάι με τα λαχταριστά συνοδευτικά στο KG θεωρώ πως είναι κάτι που κάποιος πρέπει να το δοκιμάσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του…

  2. Υπέροχα όλα! Ειδικά οι σοκολατένιες δημιουργίες!

  3. Μου αρέσει πολύ που υπάρχει η δυνατότητα αγορών ακόμη και για εμάς που μένουμε μακριά!

  4. Ονειρεμένος ο χώρος τους στα υπέροχα αυτά ξενοδοχεία της Αθήνας. Υπέροχα όλα, τα γλυπτά από σοκολάτα, οι gourmet δημιουργίες…Ναι , πρέπει μόνο και ως εμπειρία να πάει κάποιος έστω και μια φορά στην ζωή του όπως λέει και η @Celia
    ❤️🎄❤️

  5. Θεωρώ ότι καθετί σε αυτό το ξενοδοχείο είναι εμπειρία.. Ακόμα και το θερινό cinema στο roof garden τους καλοκαιρινους μήνες..

  6. Το μάτι μου έμεινε στο panettone💜
    Μουτςς

  7. Συμφωνώ απόλυτα με την Celia κ ειδικά όσες μένετε στην Αθήνα!! Ο χώρος φαντάζει ονειρικός!!

  8. Έλιωσα με το σχόλιο της Λίτσας…..χαχαχαχα…ακόμα γελάω….

  9. Υπέροχη και πολύ glamour διακόσμηση 🧡♥️♥️♥️♥️💛💛💛💙💙💚💚❤️❤️❤️❤️💜💜

  10. Μοναδική εμπειρία,γεύσεις,αρώματα,μουσικές!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.