Ποια είναι κάποια από τα πιο πετυχημένα dupes designer αρωμάτων, που θα βρούμε στα Zara;

 

 

Την Παρασκευή που μας πέρασε,  που το θέμα του post ήταν το άρωμα Baccarat Rouge 540 συνέβη το εξής:

 

Η φίλη μου η Λίνα (φανατικό bb girl και ας μην σχολιάζει συχνά) διαβάζοντας στο post ότι ένα από τα καλύτερα dupes του Baccarat Rouge 540 είναι το Red Temptation των Zara,  με το που έφυγε από το γραφείο της πήγε στο Zara του Mall και το αγόρασε επί τόπου.

 

 

 

 

Το Σάββατο που βρεθήκαμε μου το είπε και επίσης μου είπε ότι της άρεσε τόσο πολύ που σκέφτεται σοβαρά μετά το dupe Red Temptation να αγοράσει και το original Baccarat Rouge 540 για δώρο Χριστουγέννων στον εαυτό της ( και πολύ καλά θα κάνει αν με ρωτάτε)

 

“Κανένα άλλο καλό dupe κυκλοφορεί από τα Zara; με ρώτησε και φυσικά μου έδωσε την έμπνευση αλλά και το έναυσμα για το σημερινό post.

 

Ας δούμε λοιπόν σήμερα κάποια αρώματα της συλλογής Zara που θεωρούνται πολύ πετυχημένα dupes γνωστών designer αρωμάτων αλλά με το 1/3 της τιμής.

 

Zara Cherry Smoothie και Tom Ford Lost Cherry

Απαλό κεράσι το ένα, χαμένο κεράσι το άλλο, αμύγδαλο, tonka bean και βανίλια. Λιγότερο δυνατό από το original σε μια πιο παιχνιδιάρικη και πρωινή εκδοχή.

 

 

 

 

 

 

Zara Applejuice και Chanel Chance

Grapefruit, γιασεμί και μόσχος σε ένα απαλό, ρομαντικό άρωμα που βρίσκει το αντίστοιχό του να είναι επίσης ελαφρύ και φρουτώδες.

 

 

 

 

Zara Gardenia και YSL Black Opium

Ζεστό και σέξι ένα από τα πιο πετυχημένα gourmand αρώματα. Με το Gardenia μοιράζονται το νερόλι, τη βανίλια και φυσικά το hero συστατικό – τους κόκκους καφέ.

 

 

 

 

 

Zara Red Temptation και Baccarat Rouge 540

Αυτό το έγραψα και τις προάλλες. To Red Temptation από τα Zara είναι ένα από τα πιο πετυχημένα dupes για το Baccarat Rouge 540.  Για τα υπόλοιπα Baccarat Rouge 540 duplicates, περιμένουμε το post της Stella’s.

 

 

 

 

 

Zara Red Vanilla και Lancome La Vie est Belle

Νότες από βατόμουρο, πραλίνα, βανίλια και ιριδα έχουν και οι δυο συνθέσεις. To Zara dupe πάντως έχει και πολύ όμορφο μπουκάλι, χαίρεσαι να το έχεις στην τουαλέτα σου.

 

 

 

 

 

Zara Nude Bouquet και Miss Dior

Zωηρό και πουδρέ άρωμα το Miss Dior έχει φανατικές θαυμάστριες που δύσκολα το αλλάζουν. Και τα δυο όμως έχουν νότες από κεράσι, παιωνία και βανίλια και σχεδόν δεν τα ξεχωρίζεις.

 

 

 

 

Zara Waterlilly Tea Dress και Byredo Gypsy Water

Εδώ  εκτός από τις νότες μοιάζουν και τα μπουκάλια. Και τα δυο αρώματα είναι φρέσκα και κιτρώδη αλλά το Byredo κάπως πιο ξυλώδες. Για όσες προτιμούν τα ελαφρά, δροσερά, «πρωινά» αρώματα.

 

 

 

 

 

 

Zara Ebony Wood και Jo Malone Wood Sage & Sea Salt

Για την πανέξυπνη και σούπερ πετυχημένη συνεργασία της Jo Malone London με τα Zara όλες ξέρουμε και φυσικά το Ebony Wood είναι σχεδόν ίδιο με το αδερφάκι του το Wood Sage & Sea Salt.

 

 

 

 

Zara Woman Gold και Paco Rabanne Lady Million

Αισθησιακά, πικάντικα και λουλουδένια και τα δυο αρώματα με νότες από μέλι, νερολί και πατσουλί. Από τα πιο σέξι αρωματικά dupes.

 

 

 

 

 

 

Zara Golden Decade και YSL Libre

Eπίσης ένα από τα πιο πετυχημένα duplicates. Αν κλείσεις τα μάτια και τα μυρίσεις και τα δυο δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξεχωρίσει Έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές σχεδόν από όλα τα άλλα.

 

 

 

 

 

Πάντως έχω να πω ότι την Παρασκευή,  η SofiaT μέσα από ένα σχόλιό της,  μου έδωσε μια ιδέα που γυροφέρνει πολύ στο μυαλό μου. Αν αγοράσεις ένα λάδι ή μια κρέμα σώματος από τα παραπάνω designer αρώματα (που είναι σε πολύ πιο προσιτές τιμές) και το συνδυάσεις με το αντίστοιχο Zara dupe,  νομίζω θα έχεις ένα άριστο οσφρητικό αποτέλεσμα και με μεγάλη διάρκεια.
Εποχή για x-mas ιδέες, shopping και gifting, bb girls.

 

 

 

20 Σχόλια
  1. Πολύ όμορφες ιδέες για οικονομικά δωράκια τα αρώματα dupes! Σήμερα κιόλας θα εμπλουτίσω την συλλογή μου από τα Zara!
    ❤️🎄❤️

  2. To έγραψα και προχθες να το γράψω και τώρα, ότι τα ΖΑΡΑ έχουν κανει άλμα σε ότι αφορα την ποιοτητα των αρωμάτων τους. ειναι μια εξαιρετικά καλύ λύση, αξιόπιστη και οικονομική για το καθημερινό άρωμα.

  3. Νομίζω αυτό το ποστ θα διαβαστεί πάρα πολλές φορές!!!Τα dupe του zara έχουν γίνει πολλές φορές sold out και όχι αδικαιολόγητα αφού πια βρίσκεις υπέροχες αντιγραφές σε εξαιρετικές τιμές.
    Αγαπημένο δικό μου είναι το fashionably
    London νομίζω είναι dupe delina de marly.
    Άσε που έχει βγάλει μια νέα συνεργασία πάλι με jo malone μια νέα υπέροχη σειρά
    τα 100ml 30 ευρώ.Το μπουκάλι είναι καταπληκτικό μπορεί να σταθεί απέναντι σε πολύ καλούς οίκους αρωμάτων δείχνει πραγματικά για ακριβό.
    Έχω βάλει δύο στο μάτι ένα με νότες Ίρις και το άλλο με σύκο!!! Πιστεύω αυτό με το σύκο (μιας και αγαπώ το αντίστοιχο philosykos diptygue) να είναι αντιγραφή τού.
    @Τζουλια χαίρομαι που σου άρεσε η ιδέα μπορώ να προτείνω και και όσους θέλουν να ξοδέψουν ακόμα λιγότερα μιας και τα δώρα αυτών των ημερών είναι πολλά
    μπορούν να αγοράσουν λαδακι dupe από τα αντίστοιχα καταστήματα χύμα αρωμάτων.Απο ότι εχω δει μπορούν να βάλουν την έσανς και στο λαδακι !!
    Κρέμα σώματος κ.λ.π
    Ψάχνοντας λίγο το θέμα αυτό βρήκα ότι τρία είναι τα εργοστάσια στην Γαλλία που προμηθεύονται αυτά τα καταστήματα.
    Και από είδα οι πρώτες ύλες είναι πολύ καλής ποιότητας κάποια από αυτά είναι και πιστοποιημένα υποαλλεργικα .

  4. Νομίζω ότι θα τα αγοράσω όλα (για δώρα και για εμένα 😉) έχω δοκιμάσει κάποια από τα tester τους και όντως είναι υπέροχα! Έτσι κ αλλιώς τα Ζαρα είναι τα καταστήματα απ όπου εδώ κ χρόνια αγοράζω τα πάντα, από ρούχα έως παπούτσια (τα μόνα που βρίσκω τόσο άνετα) και αξεσουάρ, θα προσθέσω και τα αρώματα!

  5. Μόλις άρχισα να βλέπω με άλλο μάτι τα αρώματα των Zara.
    Μουτςς

  6. @ SofiaT: Ευχαριστούμε για τα ωραία info Σοφακι. Αυτό δεν ήταν σχόλιο ήταν mini guest post! 😀😘❤️💕

  7. @Τζουλια μάλλον με “τρώει ” να ξανά γράψω κανένα post 😄 😄😄 μπορεί με τον νέο χρόνο….

  8. @ SofiaT: Μακάρι! Περιμένουμε! Θα έχεις μαζέψει πολύ υλικό είμαι σίγουρη! 😀😘❤️

  9. Exω ξεχωρισεθι κι εγω το dupe του YSL Libre….
    Κι οσο για αυτο του baccarat rouge συστηνω ανεπιφυλακτα το zara for him/red edition…πολυ ανώτερο απο το red temptation….
    @SOFIAT @JULIA ,ωραία και η ιδέα για layering με λαδακι και dupe

  10. Χτες εγραψα και δυο προτασεις για baccarat rouge dupes εκτος απο τα zara το Jeanne Arthes Amore mio garden of delight edp και το cloud από Ariana Grande
    Aλλά ορμωμενη κι από το σχόλιο της Στελλας για τα αραβικά brands ,εχω να προτείνω τα πιο κατω που μοιαζουν πολύ με το baccarat rouge: Αmber oud rouge και manege rouge απο Al Haramain. To violet bouquet, το Αdwaa al sharq και το mirsaal with love απο Afnan.

  11. Ισχύει Σοφία ότι τα κάποια κατάστημα με χύμα αρώματα μπορούν να βάλουν την εσάνς και στο έλαιο. Ο σύζυγος μου έχει το αυθεντικό άρωμα Tom Ford με λαδάκι π αγόρασε από ένα εξαιρετικό κατάστημα στην Θεσσαλονίκη που πουλάει τύπου αρώματα το οποίο χρησιμοποιεί πριν το άρωμα κ δίνει τρομερή ένταση! Κ εγώ θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω το Zara Golden Decade κ το Zara Red Temptation πάντως!!:

  12. Ebony wood +red temptation winter είναι τα αγαπημένα μου, για καλοκαίρι και χειμώνα αντίστοιχα. Ανυπομονώ για τα καινούρια της jo malone , για αυτό με το σύκο

  13. Τέλεια ιδέα αυτή με το body lotion του κανονικου αρώματος και το layering με άρωμα dupe σε αυτό!

  14. Πραγματικά μετά από αυτό το post έχω αρχίσει να βλέπω τα αρώματα των zara με άλλο μάτι!

  15. Πρόσφατα αγόρασα το Zara Nude Bouquet και το οποίο έχω να σας πω ότι είχε ακόμα ένα στο ίδιο πακέτο με γαλάζιο καπάκι. Δεν θυμάμαι ακριβώς πως λεγόταν αυτό με το γάλα,ζιο καπάκι αλλά με ξετρελανε!!!! Γενικά δεν το περίμενα ότι θα μυρίζουν τόσο ωραία και θα κρατούν τόση ώρα. Έχω παρατηρήσει ότι εάν ψεκασω πάνω στα ρούχα μου μένει για τουλάχιστον δύο ημέρες!!!

  16. Πολύ χρησιμο το ποστ γτ ειλικρινά θέλω να δοκιμάσω οοοοοολα τα αρώματα από ζαρα!!! 💚💚💙💙💛💛💛♥️🧡🧡🧡🧡♥️♥️💛💚💚💜💜💜💜💜❤️♥️💛💙😥

  17. Επανέρχομαι να σας πω ότι αυτά που είναι πακέτο στην ίδια συσκευασία είναι το lightly bloom και το nude bouquet!! Είναι εξαιρετικά και βγαίνουν σε καλή τιμή γιατί είναι δύο μαζί στο ίδιο πακέτο! Πριν λίγο καιρό είχαν και έξτρα έκπτωση και αν θυμάμαι καλά τα είχα πάρει και τα δύο κάπου στα 25 ευρώ μόνο!!! Αν τα βρείτε αξίζει να τα δοκιμάσετε!! ❤️🧡💙💜♥️💛💜💛💛💜💚💜💚🥰♥️🥰💜💚☺️💙💙♥️💛💛💛💚💜♥️♥️🥰♥️🥰♥️♥️🥰♥️💚💜💜💜🧡❤️❤️💙💙♥️♥️💚💚💛💛💛💛💚♥️💙❤️🧡🧡💜

  18. Πολύ χρήσιμο άρθρο.Κατ’αρχάς δεν ήξερα ότι τα αρώματα zara είναι τόσο καλά dupes.Θα το έχω στα υπόψη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.