Με τι θα λάμψετε στις γιορτές; Χρυσό ή Μαργαριτάρια;

 

 

 

Αν και οφείλουμε στον εαυτό μας να λάμπουμε κάθε μέρα, τώρα στις γιορτές η διάθεση για ξεχωριστή φροντίδα και αστραφτερή ομορφιά μεγαλώνει. Αυτή την περίοδο του χρόνου λαχταράμε πιο πολύ να είμαστε ξεκούραστες, όμορφες, φρέσκες, λαμπερές.

 

Μια νέα εκκίνηση με στόχους και όνειρα είναι το δώρο στον εαυτό μας. Αλλά τα Stella’s Recipy μας βάζουν επιπλέον στο δίλημμα:  χρυσό ή μαργαριτάρια; Radiant Pearls ή Golden; Ακόμα καλύτερα αν συνδυάσουμε και τα δύο.  Πολύ περισσότερο, αν εκτός από την ομορφιά κερδίσουμε και ένα δώρο μοναδικής αξίας και συμβολισμού.

 

 

RADIANT PEARLS

Τίποτα δεν συγκρίνεται με τη λάμψη που δίνει η σκόνη των αληθινών μαργαριταριών (fresh water pearls). Ιδιαίτερα πλούσια σε ασβέστιο αναζωογονεί και κινητοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό, λεπταίνει τους πόρους, αναπλάθει και ομορφαίνει τις ταλαιπωρημένες επιδερμίδες και προφυλάσσει από την γήρανση του δέρματος.

 

Προσφέρει τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία στην επιδερμίδα, δίνει λάμψη, μειώνει τις κηλίδες και τις ατέλειες, ανοίγει το χρώμα της επιδερμίδας. Προσφέρει στην επιδερμίδα τα απαραίτητα αμινοξέα για τη σύνθεση του κολλαγόνου. Κινητοποιεί την «superoxide dismutase» ένα ένζυμο που βρίσκεται στον οργανισμό και προφυλάσσει από τις ελεύθερες ρίζες.  Δέρμα λαμπερό, ενυδατωμένο, φωτεινό, βελούδινο, νεανικό, σφριγηλό και αψεγάδιαστο, χωρίς σημάδια, κηλίδες, πανάδες, δυσχρωμίες, ακμή, γραμμές έκφρασης ή ρυτίδες.

 

 

 

Η Radiant Pearls Face & Eye cream είναι 24ωρη και παρασκευάζεται για όλους τους τύπους και τις ηλικίες. Ιδανική βάση για το μακιγιάζ αντανακλά το φως, ενισχύοντας την φυσική λάμψη του δέρματος.

 

 

 

 

Συνοδεύεται το βράδυ από το εξαιρετικά δραστικό Radiant Pearls Face & Eye Night Serum που ενισχύει τη βραδινή δράση της κρέμας με συστατικά που λειτουργούν συνδυαστικά για ολοκληρωμένη αντιγηραντική περιποίηση.  Περιέχει επιπλέον βιτ. Α την φυσική μορφή ρετινόλης, προβιταμίνη Β5 και φοριέται παντού σε μάτια, πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ.

 

 

 

 

GOLDEN

H σταθερή αξία του χρυσού στα καλλυντικά μας. Αξεπέραστη σειρά νύχτας, η  πρώτη που ενσωμάτωσε στη σύσταση της το πολύτιμο χρυσάφι της ελληνικής γης το σαφράν, μαζί με τον μαροκινό χρυσό το αργκάν.

 

 

 

Ο «ελληνικός χρυσός» το σαφράν, αγνός, καθαρός, βιολογικός κρόκος Κοζάνης με σπάνιες και μοναδικές ιδιότητες. Πλούσιος σε βιταμίνη C, σίδηρο, μαγνήσιο, μαγγάνιο και κάλιο. Έχει μοναδική αντιοξειδωτική, αναπλαστική και αντιγηραντική δράση, δεσμεύει και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες αποτρέποντας την πρόωρη γήρανση. Ο «μαροκινός χρυσός» το αργκάν λειαίνει τις ρυτίδες, αναζωογονεί το δέρμα και ταιριάζει τέλεια στις Ελληνίδες. Περιέχει 80% μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, Ωμέγα-9 και 6, και σημαντικό ποσοστό λινολεικού οξέος, δημιουργεί ένα φράγμα προστασίας και διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος. Με πολύ ισχυρά αντιοξειδωτικά ενάντια στις ελεύθερες ρίζες.

 

Η Golden Face & Eye Night Cream παρασκευάζεται σε δύο εκδοχές, για νεανικές, ευαίσθητες, λιπαρές-μεικτές και ακνεικές επιδερμίδες και για ενήλικες ή ώριμες επιδερμίδες που χρειάζονται αντιρυτιδική δράση, ανάπλαση, σύσφιξη, λάμψη, χρωματική ομοιογένεια.

 

 

 

Συνοδεύεται από το Golden Face & Eye Night Serum για ενισχυμένη σύσφιξη, εξάλειψη των σημαδιών του χρόνου, αντιρυτιδική δράση, βαθιά ενυδάτωση, δερματική εξισορρόπηση. 

 

 

 

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο για να λάβετε από την Stella την προσωπική σας ολοκληρωμένη πρόταση για όλα όσα σας ταιριάζουν

 

ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΠΟΛΗ

Όλα τα προϊόντα Stella’s Recipy είναι εμπλουτισμένα με βιολογική πρόπολη και αναδεικνύουν δράσεις που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Η ουσία που παράγουν οι μέλισσες από χυμούς που συλλέγουν από τους βλαστούς των φυτών, έχει ισχυρές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που την καθιστούν το νούμερο ένα συστατικό καταπολέμησης κάθε δερματικής ατέλειας. Από την ακμή και τις ρυτίδες έως, την εξάλειψη των ελεύθερων ριζών που προκαλούν την πρόωρη γήρανση.  Η βιολογική πρόπολη προσφέρει δράσεις ανάπλασης, αντιγήρανσης και δραστικής φυσικής, καλλυντικής περιποίησης.

 

 

ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ

Η διακεκριμένη αργυροχόος Αλεξάνδρα Τσούλου ανέλαβε και δημιούργησε το γούρι 2024 των Stella’s Recipy που αποτελεί κάθε χρόνο ένα συλλεκτικό γεγονός.  Ένα εξ’ ολοκλήρου ασημένιο 925° χειροποίητο κόσμημα με την πεταλούδα ως σύμβολο της Αναγέννησης να πεταρίζει, πάνω στον κύκλο που εκφράζει την πληρότητα. Το χρυσό δέσιμο δίνει έμφαση στην αφθονία, ενώ ο αιματίτης χαρίζει πλούτο, αγάπη, ευεξία, ζωτικότητα, αντοχή και θάρρος για μια νέα αρχή.

 

 

 

 

 

 

Δώρο με την αγορά προϊόντων Stella’s Recipy, αξίας από 100€.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΧΥΔΡOΜΙΚΑ με τον επαναστατικό τρόπο παραλαβής δεμάτων θυρίδας 24/7 BOX NOW.

 

 

13 Σχόλια
  1. Και με τα δυο…θέλει και ρώτημα;;;
    Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες εδώ στον κόσμο του bb αλλά και καθεμία ξεχωριστά που ήμασταν πολύ καλή παρέα την χρονιά που πέρασε. Είναι μεγάλη χαρά για μένα που για άλλη μια χρονιά είμαι στο top 5 των σχολιαστών….
    Αγαπημένες συμμαθήτριες (Ελεάννα,Τζένη,MaryL,Σοφία,Λίτσα …κι όλα τα άλλα bb girls) , παμε δυνατα….
    Jennifer , σ΄ αγαπάμε….
    💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

  2. Tι να διαλέξω που όπως και η Celia θέλω και το χρυσό και τα μαργαριτάρια; Χωρίς επουδενι να θέλω να φανώ υπερβολικη και πάντα κατά την δική μου άποψη και προσωπικη εμπειρία, τι να μου πουν τα Le prairie μπροστά στα Stella’s Recipy? ❤️😊 @Celia : τι έγινε; κάτι έχασα αλλά εδώ και 10 μέρες είμαι σαν χαμένη λόγω βαριάς ιωσης που περνάει η μικρή μου, πάντως η αγάπη μου για την Julia και το ΒΒ είναι θεωρώ δεδομένη και αδιαμφισβητητη❤️

  3. @MARYL Για τσέκαρε λίγο τα mail σου ….είσαι κι εσύ ανάμεσα στις πρώτες πέντε σχολιάστριες του bb….
    Περαστικα και γρήγορα στην μικρούλα…. ολα καλά να πάνε….

  4. Και ο χρυσός και τα μαργαριτάρια είναι super συστατικά στις μοναδικές κρέμες – δημιουργίες της @Stella’s Recipy! Κάθε bbgirl βρίσκεται σε δίλημμα γιατί και οι δύο έχουν εξαιρετική σύσταση! Ευχαριστώ για την όμορφη παρέα όλη την χρονιά που πέρασε bbgirls και b. @Julia & ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, μαθαίνοντας όμορφα πράγματα και την νέα χρονιά!
    ♥️🎄♥️

  5. Ότι και να φτιάξει η @Stella μας είναι χρυσός!!!!
    @Celia έχει γίνει κάτι που εχασα???
    @Τζουλια δώσε και σε μας καμία πληροφορία.Ετσι και αλλιώς γνωρίζεις την αγάπη μου για το bb🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😘😘😘

  6. Και χρυσός και μαργαριτάρια, τι άλλο να ζητήσει η επιδερμίδα μας για να είναι λαμπερή? υπέροχο και το δωράκι γούρι, εξαιρετικό!

  7. @Celia : δεν έχει έρθει κάποιο email, σευχαριστω πολύ Σελια μου 🙏

  8. Δεν υπάρχει δίλημμα εδώ. Αν θες να είσαι λαμπερή απλά αφήνεσαι στα μαγικά χέρια της Στέλλας μας.
    Μουτςς

  9. Την σειρά Radiant Pearls διαλέγω γιατί θεωρώ πως παρέχει εξολοκλήρου τα πάντα κ φαίνεται ιδανική για τις ανάγκες της επιδερμίδας μου! Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου την αγαπημένη μας Τζούλια και το Bb για την ουσιαστική και όμορφη παρέα τόσα χρόνια και που σας γνώρισα αγαπημένα μου κορίτσια ❤️

  10. Ευχαριστώ και εγώ για την όμορφη παρέα! Beautyblog σε ευχαριστούμε που υπάρχεις!

  11. Και τα δύο φυσικά!@maryl γρήγορα περαστικά στη μικρούλα σου!

  12. Κι εγώ με τη σειρά μου θα πω ότι και τα δύο είναι must have για τις γιορτές!!!

  13. Μάλλον και φέτος δεν κατάφερα να μπω στις τοπ bbgirls!! Ελπίζω τουλάχιστον να είμαι στην πρώτη δεκάδα!!! 💙❤️♥️💚🧡💛💜 Ευχαριστώ πολύ για όλες τις χρήσιμες συμβουλές αγαπημένα μου bbgirls!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.