Nέα σειρά Glow της Clinéa. Και μόνο που υπάρχει προϊόν που ονομάζεται Glam n’ Tonic,  τη θέλεις.

 

 

Με 4% σύμπλοκο νιασιναμίδης και ισχυρά φυσικά συστατικά, όπως superberries, ginger και ενεργή βιο-καφεΐνη, η νέα σειρά του clinéa «Glow” ξαναγεμίζει την επιδερμίδα με ενέργεια, ανεβάζει την ένταση στη λάμψη και επαναφέρει τη νεανική της όψη βελτιώνοντας την ελαστικότητα έως και 90%.

 

Πρωταγωνιστής και σε αυτή την σειρά της Clinea, είναι το αποκλειστικό σύμπλοκο 4 Balance Boosters του clinéa. Συνδυάζοντας βιο-ινουλίνη από μπλε αγαύη, υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους και εκχύλισμα κομπούχας, το 4Β συμβάλλει στην προστασία των 4 κρίσιμων πυλώνων ισορροπίας του δέρματος (μικροβίωμα, pH, δερματικός φραγμός και κυτταρική επικοινωνία) εξασφαλίζοντας μας πριν απ’ όλα μια υγιή επιδερμίδα.

 

 

 

Αυτά είναι τα προιόντα της σειράς:

 

Glam n’ Tonic, Απολεπιστική τονωτική λοσιόν (τη θέλω)

Eμπλουτισμένη με 5% γλυκολικό οξύ που απολεπίζει απαλά, λειαίνοντας και φωτίζοντας το δέρμα, αλλά και τζίντζερ που εξομαλύνει τον χρωματικό τόνο. Χρήση: Εφαρμόστε στη νυχτερινή ρουτίνα με ένα βαμβάκι μετά τον καθαρισμό και πριν από την κρέμα νυκτός ή τον ορό. Χρησιμοποιήστε κρέμα ημέρας με δείκτη SPF το πρωί. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

 

 

Αnti-Puff Stuff Αποσυμφορητική κρέμα ματιών

To υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και κλειδώνει την υγρασία, ενώ η ενεργή βιο-καφεΐνη βοηθά στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, αποσυμφορώντας την περιοχή και αποκαθιστώντας τη φωτεινότητα του δέρματος.

 

 

 

Reset n’ Glow Sorbet κρέμα προσώπου αντιγήρανσης και λάμψης

Με 4% ισχυρό σύμπλοκο νιασιναμίδης, βελτιώνει ορατά το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας και την ελαστικότητα, ενώ τα superberries (acai, bearberry, cranberry), πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα, βοηθούν στην επαναφορά της νεανικής όψης του δέρματος.

 

 

 

Tint n’ Glow Gel κρέμα ενίσχυσης λάμψης με χρώμα (τη θέλω)

Ελαφριά gel-κρέμα δίνει στο δέρμα περλέ λάμψη και διάφανη χρωματική κάλυψη. Με 4% ισχυρό σύμπλοκο νιασιναμίδης, βελτιώνει ορατά το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας και την ελαστικότητα, ενώ το τζίντζερ, γνωστό για την αντιοξειδωτική του δράση, βοηθά στην επαναφορά της νεανικής όψης του δέρματος. Η ελαφριά λάμψη που περιέχει, δίνει στο δέρμα έναν υγιή τόνο. Χρήση: Εφαρμογή κάθε πρωί στο πρόσωπο μετά τον καθαρισμό και τον ορό. Πρωί και βράδυ σαν highlighter στις περιοχές που θέλεις να δώσεις φως ή σαν primer για μια λαμπερή βάση.

 

 

 

Moonlight Glow Gel-in-balm νυκτός για λάμψη και αναζωογόνηση

 

Με 4% ισχυρό σύμπλοκο νιασιναμίδης και τζίντζερ επαναφέρουν τη λάμψη και την ελαστικότητα στο δέρμα και φροντίζουν για μείωση των δυσχρωμιών ενώ τα φυσικά οξέα BHA που περιέχει απολεπίζουν απαλά, επιταχύνοντας την ανανέωση του δέρματος. Εφαρμογή κάθε βράδυ στο πρόσωπο και το λαιμό μετά τον καθαρισμό και τον ορό.

 

 

 

Και φυσικά δεν ξεχνάμε ότι με τις επαναγεμιζόμενες συσκευασίες clinéa, όταν τελειώνει το προϊόν αντί να το ξαναγοράσεις, μπορείς απλά να το ξαναγεμίσεις, εξοικονομώντας κάθε φορά το 88% της συσκευασίας. Η εσωτερική κάψουλα είναι πλήρως ανακυκλώσιμη, ενώ τα σωληνάρια και τα μπουκαλάκια, που δεν ξαναγεμίζουν, αποτελούνται από 51% και 100% ανακυκλωμένο πλαστικό αντίστοιχα, συμβάλοντας στην μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος

 

Στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών

 

 

14 Σχόλια
  1. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Έχω δοκιμάσει την reset and glow, οπωσδήποτε θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα

  2. Reset n’ Glow Sorbet λέω να δοκιμάσω.
    Μουτςς

  3. Επειδή δύσκολα αλλάζω κρέμα προσώπου ομως το προϊόν Αnti-Puff Stuff Αποσυμφορητική κρέμα ματιών θα μπορούσα να το δοκιμάσω.Μου έλειψε από την σειρά ένα σερουμ κυρίως εάν είχε νιασιναμιδη (βλέπω ότι όλη η σειρά το έχει βασικό συστατικό ) θα ήταν ένα προϊόν που θα αγόραζα σίγουρα.

  4. Καλή εβδομάδα σε όλες!! Θα ήθελα την αποσυμφορητικη eye Cream κ την κρέμα ενίσχυσης λάμψης να δοκιμάσω..

  5. Η κρέμα νυκτός για λάμψη και αναζωογόνηση! Τέλεια πρέπει να ‘ναι!

  6. Ωραίες μοντέρνες συσκευασίες! Το χρώμα τους το λες και το χρώμα της χρονιάς σε πιο βελτιωμένη έκδοση!

  7. @Eleanna: Ναι έχεις δίκιο! Το σκέφτηκα και εγώ αυτό! 😃😃

  8. Εγώ θέλω Glam N’ Tonic μαζί με ένα Gin N’Tonic. 😀😀

  9. Καλή εβδομάδα κορίτσια!! Εγώ θα ήθελα να δοκιμάσω την απολεπιστικη τονωτική λοσιόν και στο Reset n’ Glow Sorbet.

  10. Πολύς λογος από Ελληνίδες TikTokers για το brand .
    H Αnti-Puff Stuff μοιάζει ενδιαφέρουσα.

  11. Χμμμ με την πρώτη ευκαιρία θα ήθελα κι εγώ να δοκιμάσω

  12. Σ’αυτά που η @Julia γράφει (το θέλω) σημειώνουμε ×2
    ❤️🎄❤️

  13. Στα προϊόντα που υπάρχει η σημείωση ( το θέλω) βάζουμε ×2 Και για μένα δηλαδή!
    ❤️🎄❤️

  14. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από clinea.Είναι καιρός δεν νομίζετε;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.