Uni (Santa ) Lever και αυτές τις γιορτες!

 
Άγιος Βασίλης ή Santa Claus; St Nicholas,  ή η ιταλιάνα μάγισσα Befana;  Όποιο και αν είναι το όνομα, πάντως υπάρχει.
Φυσικά και πιστεύω στον Άγιο Βασίλη. Πάντα πίστευα και πάντα θα πιστεύω.
Εξάλλου τι είναι ο Άγιος Βασίλης  αν όχι το πνεύμα της αγάπης και της προσφοράς; Και το γεγονός ότι τον γιορτάζουμε αυτές τις μέρες είναι απόλυτα συνυφασμένο με τη γέννηση Εκείνου που δίδαξε την άνευ όρων αγάπη και την ανιδιοτελή προσφορά.
Αυτό ακριβώς το πνεύμα των Χριστουγέννων,  βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Unilever της εταιρείας με προϊόντα που όλες αγαπάμε και όλες ανεξαιρέτως έχουμε στο σπίτι μας. Τα Dove και τα Lux, τα αγαπημένα για τα bb boys Axe, τα TreSemme και τα Noxzema οι Aim και οι Vaselines που δεν λείπουν σχεδόν από κανένα σπίτι.
Λαμβάνουμε διάφορα μέσα στις γιορτες αλλά χωρίς αμφιβολία το Xmas box της Unilever έχει πάντα μια αληθινή ζεστασιά, ένα true Christmas spirit.
Τα Christmas girls της Unilever, η Νάντια, η Γιώτα, η Ζέτα και η Ευαγγελία,  έκαναν πάλι τα «μαγικά» τους και ανοίγοντας αυτό το υπέροχο κουτί νιώθεις περίπου σαν να είσαι πάλι πέντε ετών.
Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι περισσότερο ακόμα και από τα beauty brands αλλά και τα δεκάδες home brands,  το δικό μου αγαπημένο προϊόν της εταιρείας το ξέρετε καλά ότι δεν είναι άλλο από το μαύρο τσάι Lipton.
Στη ζωή μου πρέπει να έχω καταναλώσει εκατομμύρια φακελάκια Lipton. Μάλιστα για μένα μια κούπα ζεστό τσάι Lipton έχει και απόλυτα συμβολική σημασία.
Σας αφήνω με άλλο ένα In memoriam μια ακόμα χριστουγεννιάτικη αληθινή ιστορία από παλαιότερο post την οποία μπορείτε να διβάσετε εδώ.
See u next year bb girls!

 

12 Σχόλια
  1. Καλή Χρονιά με τα πιο πολύτιμα δώρα. Υγεία και αγάπη στις ζωές μας και των δικών μας.

  2. Καλή χρονιά με αγάπη ,υγεία και δημιουργία!!

  3. Πόσο αγαπημένα είναι τα προϊόντα από τη Unilever! Αγάπη και προσφορά, το νόημα της ζωής! Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω @Julia για την γιορτινή παλέτα σκιών Sephora που έλαβα, ήταν πραγματικά μια όμορφη έκπληξη! Καλή Χρονιά!

  4. To μαύρο τσάι Lipton το αγαπώ και εγώ πολύ! Ειδικά το Strawberry Cupcake! 🙂

  5. Τα προϊόντα Unilever είναι στην καθημερινότητα μας ούτε κ εγώ ξέρω πόσα χρόνια, από όταν ήμουν εγώ μικρή, μέχρι και σήμερα που τα χρησιμοποιουν οι κορες μου και όλη η οικογένεια 😊 To Lipton είναι το αγαπημένο τσάι της μητέρας μου, δεν λείπει ποτέ από το σπίτι της😊Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους γεμάτη υγεία, αγάπη και ωραίες στιγμές και εμπειρίες🙏❤️

  6. Μία ευχή θα κάνω για το 2024: Να σταματήσουμε τις ευχές και να αρχίσουμε τις πράξεις. Μόνο έτσι πραγματοποιούνται τα όνειρα.
    @Julia: Μια μεγάλη αγκαλιά. Να είσαι πάντα στο φως να χαίρεται η γιαγιάκα σου💋
    Καλή χρονιά αγαπημένες μου με υγεία κι αισιοδοξία.
    Μουτςς

  7. Καλή χρονιά σε όλους εύχομαι το νέο έτος να μας φέρει υγεία, ευημερία, ευτυχία , αγάπη και πολλές πολλές δυνατές αγκαλιές
    @Τζούλια εσύ έχεις από εμένα την μεγαλύτερη αγκαλιά από όλες😁

  8. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλες σας κορίτσια!! Υγεία, ευτυχία και αγάπη!! Ο,τι καλύτερο το νέο έτος!!

  9. Ενα τσάι ζεσταίνει την ψυχη πάνω απ’ όλα… (είδα τα insta stories σου στο event και ζήλεψα…..)

  10. Υπέροχο κουτί, από μια εταιρεία που -ειμαι σίγουρη- έχουμε όλες μας προϊόντα της στο σπίτι μας! Πολύ ευγενικό δώρο. Το τσάι Lipton το απολαμβάνω τώρα!
    xx

  11. ❤️❤️❤️❤️ Καλή χρονιά αν κ καθυστερημένα κορίτσια!! Δυστυχώς όμως λόγω δουλειάς ο χρόνος μου είναι πολύπεριορισμένος! Ο,τι καλύτερο σας εύχομαι με υγεία πάνω απ όλα!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.